Stoere zeildag op een botter
Met het hele team meewerken aan boord genieten
Zeildag op het IJsselmeer met een prachtige botter
Een zeildag met vrienden op botters op het IJsselmeer
Haringhappen na een zeildag op een botter

Meerdaags Vergaderen met Kookworkshop op een botter

Zeilen, koken en vergaderen in Spakenburg. Teamspirit is erg belangrijk binnen een organisatie. Wilt u er voor zorgen dat alle neuzen weer een kant op komen te staan dan is dit arrangement ideaal. Samen brainstormen over nieuwe ideeën en vervolgens even uitwaaien op een van onze botters.

Dit arrangement is inclusief

  • Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
  • Zaal huur
  • Tijdens de vergadering koffie, thee en water
  • Kookworkshop
  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Lunch aan boord
  • Onbeperkt consumpties aan boord
  • Barbecue of warm en koud buffet

Prijs: op aanvraag

Start arrangement: 13.00 uur op de 1e dag
Einde arrangement: 18.00 uur op de 2e dag

Minimum aantal personen voor dit arrangement 12.

Wij werken met diverse hotels samen in de omgeving. In overleg zal er een keuze gemaakt worden in welk hotel u zult overnachten.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren

Zeilen, koken en vergaderen in Spakenburg

Teamspirit is erg belangrijk binnen een organisatie. Wilt u er voor zorgen dat alle neuzen weer een kant op komen te staan dan is dit arrangement ideaal. Samen brainstormen over nieuwe ideeën en vervolgens even uitwaaien op een van onze botters.

Het programma

Dag 1

13.00 uur: Ontvangst in Restaurant De Mandenmaaker (direct gelegen aan de haven) met koffie, thee en iets lekkers

13.30 uur: Start vergadering in Restaurant De Mandenmaaker. Tijdens de vergadering wordt er koffie, thee en water geserveerd

17.00 uur: Einde van de vergadering. Uiteraard is er nog een mogelijkheid om even na te praten onder het genot van een borrel of om even een wandeling te maken door het karakteristieke Spakenburg.

17.30 uur: Aanvang Kookstudio Of de deelnemers nu gepassioneerd 'kookgek’ zijn of een nieuwsgierige beginneling, de KookStudio biedt perfecte mogelijkheden voor een inspirerende, spannende en gezellige ervaring. In het aangrenzende Proeflokaal worden de gerechten samen gegeten onder het genot van een goed glas wijn. Als het echt mooi weer is kunt u ook op het balkon terecht. Zo rondt u uw KookStudio-ervaring in stijl af. Na het eigengemaakte Diner gaat men op eigen gelegenheid naar het hotel.

Dag 2

08.00 uur: Uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur: Inschepen op een van de botters. Palaver er wordt een korte uitleg gegeven over het schip en het dagprogramma

12.30 uur: Uitgebreide lunch aan boord of naar wens aan wal.

13.15 uur: Vervolg van de tocht

16.30 uur: Stop bij onbewoond eiland voor een heerlijke barbecue. Bij slecht weer zal er worden uitgeweken naar ’t Schippershuys voor een warm en koud buffet

18.00 uur: Het schip wordt afgemeerd aan de kade in Spakenburg. Er is de mogelijkheid voor een afsluitende borrel.

Zeilenopeenbotter.nl

Hijs de zeilen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige Zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Zeilenopeenbotter.nl

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken. Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

U kunt terecht voor teambuildingsdagen, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten op het water en relatiedagen of andere thema's om met collega's, uw bedrijf of relaties een fantastische dag op het water te beleven.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Vertrekhaven

U gaat aan boord in de schitterende haven van Spakenburg. Op elke botter kunnen maximaal 12 gasten mee naast de bemanning. U vaart uit de haven en afhankelijk van de tijd en het programma varen we de Zuiderzee op.

Omgeving

Utrecht

In de provincie Utrecht kunt u heerlijk genieten van leuke dagjes uit en weekendjes weg! In ons uitgebreide aanbod voor groepen vindt u stadsspellen, workshops, themafeesten en actieve avondprogramma's maar ook met z'n tweetjes of voor het hele gezin hebben we een uitgebreid aanbod in Utrecht.

Spakenburg

Spakenburg is een dorp in de provincie Utrecht. Het staat bekend om zijn levendige traditie van klederdracht. In het dorp kun je nog steeds mensen zien die de traditionele kleding dragen, vooral op speciale gelegenheden. Daarnaast staat bekend om zijn traditionele vismarkt en weekmarkten. Spakenburg heeft een actieve bottervloot. Botter is een traditioneel vissersschip, en je kunt vaak deze oude schepen in de haven bewonderen. Er worden ook rondvaarten op de botter aangeboden. Het Museum Spakenburg biedt inzicht in de geschiedenis en cultuur van het dorp.

Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl