Vergaderen
Vergaderen
Vergaderen
Vergaderen
Suite

32-uurs Vergaderarrangement in Zeeland - Vergaderen in Vlissingen aan het strand

Vergaderen op 1 van de mooiste locaties in Nederland aan de Boulevard van Vlissingen? Bij ons kan het! Met een prachtige eigen ruimte met uitzicht op zee en grote zeeschepen die op een paar 100 meter voorbijvaren.

Bij het 32-uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

 • 1 Overnachting in de suites
 • 2 dagen een vergaderzaal
 • 1x Een ontbijtbuffet
 • 1x Een 3-gangen keuzediner
 • Blocnotes met pennen
 • Gebruik van de 80 Inch. Flat screen TV
 • Chromecast en HDMI kabel
 • Flipover
 • Onbeperkt koffie en thee
 • Pepermuntjes, koekjes en snoepjes
 • Onbeperkt Made Blue Tapwater (u helpt hierbij ook nog is aan een betere wereld!)
 • Gratis Wi-Fi
 • 2 x Een uitgebreide lunch

Prijs: vanaf € 239,00 p.p. op basis van minimaal 8 personen.

De prijs van dit 32-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2024 en te boeken van maandag tot en met vrijdag.
Dit arrangement is niet te boeken in de zomermaanden juli en augustus. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Parkeren
Airconditioning

Vergaderen aan de kust van Zeeland

Een dag vergaderen aan zee zorgt automatisch voor goede ideeën en nieuwe inspiratie. Wij zorgen dat het u deze dag aan niets zal ontbreken.

Met een prachtige eigen ruimte met uitzicht op zee en grote zeeschepen die op een paar 100 meter voorbijvaren. Een 80 Inch Flat screen TV voor de mooiste presentaties en je eigen koffiemachine op locatie zodat de ruimte niet eens verlaten hoeft te worden.

Van alle gemakken voorzien

Met uitzicht op het strand, het geluid van de zee als u op de Boulevard naar ons toeloopt en genieten van onze uitgebreide lunch, diner en overnachtingsmogelijkheden. Onze ruimte is uiteraard voorzien van alle vergaderattributen die nodig zijn voor presentaties en brainstormsessies en alle richtlijnen van het RIVM.

Een vergaderfaciliteit in Zeeland die alles te bieden heeft.

Met o.a. een 80 inch televisie geïntegreerd in de muur met speciale led-verlichting, uw eigen afgezonderde ruimte, airconditioning, chromekast en HDMI kabel en een flipover.
Een aangename sfeer om uw business meeting naar een hoger niveau te tillen.

Overnachten aan het strand

Tijdends uw bijeenkomst blijft u overnachten in 1 van onze suites. Wij beschikken over: 10 prachtige luxe 2-persoons Boulevard Suites, gelegen recht voor het strand en op de boulevard van Vlissingen.

Op de begane grond bevinden zich 5 suites, alle met een terras, en op de 1e etage bevinden zich nog eens 5 heerlijke suites met een frans balkon.

De suites zijn er in diverse uitvoeringen.

Onze partner

Vergaderen aan de boulevard van Vlissingen

Wat een fantastische locatie! Op de boulevard van Vlissingen zijn 10 nieuwe prachtige en luxe suites gerealiseerd. Spiksplinternieuw design. Vanuit uw eigen suite kunt u de zon in zee zien zakken en grote schepen voorbij zien varen. Kom ook vergaderen op deze inspirerende locatie.

De Suites

Op de begane grond zijn 5 suites met terras en op de 1e etage zijn 5 suites met een Frans balkon. Vanuit uw eigen suite kunt u de zon in zee zien zakken en grote schepen voorbij zien varen. 

De suites op de begane grond:

 • 1 x wellness Suite met infraroodsauna en een heerlijke inloopdouche met sun-shower.
 • 2 x Junior Ocean Suite, een heerlijke Junior Suite.
 • 2 x Deluxe Ocean Suite, een grotere variant van de Junior Suite met zeezicht en in de badkamer een ligbad en een inloopdouche.

De suites op de 1ste etage:

 • 1 x Junior Suite, een mooie Junior suite aan de stadszijde
 • 2 x Junior Ocean Suite, een heerlijke Junior Suite.
 • 2 x Deluxe Ocean Suite, een grotere variant van de Junior Suite met zeezicht en in de badkamer een ligbad en een inloopdouche.

Het restaurant

Heerlijk borrelen en gezellig tafelen met allerlei verschillende hapjes op tafel, waan je op de Spaanse Costa del Boulevard! Maar ook voor heerlijke lunchgerechten, dinergerechten, share hoofdgerechten voor 2 personen of een lekker dessertje ben je bij ons aan het goede adres. Kies zelf waar u zin in heeft! Smakelijk!

Parkeren

Gratis parkeren kan in de wijk achter het hotel. Betaald parkeren is van toepassing op de boulevard (beperkt aantal uren). Gasten die in de Suites overnachten kunnen tegen een vergoeding een parkeervergunning afnemen.

Omgeving

Zeeland

Weekendje weg , heerlijk uit in Zeeland. Weekendje fietsen of wandelen aan de Zeeuwse kust, relaxen met een wellness weekend of juist een sportieve zeildag beleven op de Zeeuwse wateren!

Vlissingen

Vlissingen ligt aan de kust van Zeeland. Het centrum van Vlissingen heeft charmante straten, historische gebouwen en pleinen. De Sint Jacobskerk en het Stadhuis zijn enkele bezienswaardigheden. De stad is gelegen aan de monding van de Westerschelde en biedt uitzicht op de drukke scheepvaartroutes. De boulevard van Vlissingen langs de zee is een populaire plek voor wandelingen en biedt prachtige uitzichten op de Westerschelde. Het Arsenaal is een maritiem attractiepark in Vlissingen met een piratenthema. Het biedt entertainment voor gezinnen, waaronder een piratenavontuur en zeeleeuwenshows.

Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl