VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

2 daags vergaderarrangement in de weerribben met verblijf in een villa

Vergaderen in de rustieke omgeving van de Weerribben. Bij dit arrangement kunt u zelf een avondactiviteit kiezen. U verblijft in een luxe villa op het villapark.
vanaf € 165,- p.p.p.n.
Overnachting

Bij dit 2-daagse Vergaderarrangement in Paasloo Overijssel is inbegrepen:

  •  2 kopjes koffie of thee met boerenbrok
  •  Onbeperkt koffie, thee en ijswater
  •  Gebruik van audio en visuele hulpmiddelen
  •  Uitgebreide broodlunch met kroket
  •  Menu
  •  1 Overnachting in een luxe villa
  •  1 Ontbijt
  •  Avond invulling

Prijs: € 165 p.p.
De prijs is geldig op basis van minimaal 4 personen.

De prijs van dit 2 daags vergaderarrangement in Paasloo Overijssel is geldig tot 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

2 daags vergaderarrangement in de Weerribben

Vergaderen in de rustieke omgeving van de Weerribben. Bij dit arrangement kunt u zelf een avondactiviteit kiezen. U verblijft in een luxe villa op het villapark.

Programma

Dag 1
09.30 uur: Ontvangst in ’t Binnenhof met 2 kopjes koffie of thee met boerenbrok
10.00 uur: Vergaderen met onbeperkt koffie, thee en ijswater en vrij gebruik van audio en visuele hulpmiddelen.
13.00 uur: Uitgebreide broodlunch met kroket
14.00 uur: Vervolg vergadering
18.00 uur: U krijgt de sleutels van uw villa, waarna u tijd heeft om uw bagage naar de villa te brengen en u even op te frissen voor de avond die komen gaat.
19.00 uur: Het buffet/menu of diner wordt geserveerd.
20.30 uur: Vrij gebruik zwembad, darts, biljart, boerenactiviteiten of lekker loungen in het café. Een gidswandeling behoort ook tot de mogelijkheden.


Dag 2
08.00 uur Ontbijt in het restaurant
09.00 uur Vergadersessie
13.00 uur Soep met belegde broodjes
16.00 uur Geschat einde

Meerdaags vergaderen in Paasloo

Deze vergaderlocatie is gelegen aan de rand van natuurgebied De Weerribben. De rietgedekte boerderij straalt een rustieke, warme sfeer uit en is gezellig ingericht. De boerderij staat op een groot en ruim opgezet erf en grenst met haar terras en landelijk aangelegde tuin aan een grote waterpartij. Vanuit de serre heeft u een schitterend uitzicht op de tuin en waterpartij. In de wintermaanden is de serre een heerlijke wintertuin waar het heerlijk vertoeven is bij de kachel.

Foto's
OvernachtingBijeenkomstOvernachtingZaal`t BinnenhofZaaldinerkoffie-theeVergaderzaal
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo, op de grens van Overijssel en Friesland, is een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt vergaderen, lunchen en dineren. Door de vele mogelijkheden is er genoeg keuze en geschikt voor diverse budgetten.

Faciliteiten

Een vergaderlocatie gelegen middenin de natuur met diverse mogelijkheden. Voor vergaderingen, bijeenkomsten, teambuilding, overnachten en bedrijfsuitjes; hier voor bent u bij ons aan het juiste adres.

Van een verse koffie, uitgebreide lunch tot een gehele verzorgd vergaderarrangement met overnachting en ontbijt en teambuilding activiteiten, het aanbod is groot.

De vergaderruimtes bieden ruimte tot 200 personen en zijn in verschillende opstellingen om te bouwen. Elke ruimte kan worden ingericht als een plenaire, theater, U-vorm en carré opstelling. De standaard faciliteiten: geluidsversterking, beamer en scherm, flip overs, Wifi verbinding, flat screen op standaard en ruime parkeergelegenheid.

Teambuilding

Wilt u een vergadering of bijeenkomst combineren met teambuilding? Ook dat is mogelijk bij deze locatie Paasloo. Denk aan een groepsvariant op de populaire escape rooms: Prison Break. Een ontsnappingsspel waarbij teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontspannen. Een sportieve uitdaging in het klimbos, een DAF tour, Kick Bike tour, culinaire of creatieve workshops, Arrow Batlle en diverse schietdisciplines.

Locaties & meerdaagse vergaderingen

De vergaderlocatie is gelegen bij Villapark de Weerribben, een ruim opgezet vakantiepark. Waardoor deze locatie zeer geschikt is voor meerdaagse vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, bedrijfsuitjes, evenementen en meer.

Tijdens een meerdaags arrangement verblijft u in een van de (groeps)woningen op basis van 1 of 2 personen per kamer, waarbij u de luxe van een hotel ervaart met comfort en privacy van een eigen woning.
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?
foto