VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Sportief vergaderen aan Zee

Combineer uw vergadering of training met een sportief programma, goed voor lichaam en geest! We hebben een vergaderarrangement voor u gecombineerd met Mountainbiken of Beachcruisen
vanaf € 82,50 p.p.
Strand

Dit arrangement is inclusief:

  •  Koffie ontvangst
  •  Uitgebreid lunchbuffet
  •  Koffie, thee en water gedurende de bijeenkomst
  •  Gratis parkeren op basis van beschikbaarheid
  •  Sportief programma

Prijs voor Vergaderen met mountainbiken: € 87,50 p.p. inclusief BTW.
Prijs voor Vergaderen met Beachcruisen: € 82,50 p.p. inclusief BTW.


Te reserveren vanaf 10 personen. Prijs van het arrangement is exclusief zaalhuur.


De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Sportief vergaderen aan Zee

Combineer uw vergadering of training met een sportief programma, goed voor lichaam en geest! We hebben een vergaderarrangement voor u gecombineerd met Mountainbiken of Beachcruisen.

Sportief programma

Mountainbiken
Bent uklaar voor een clinic mountainbiken….. op één van de mooiste parcours van Nederland ga je op pad met een instructeur die jullie alles leert op het gebied van schakelen, bochtentechniek en houding. De MTB baan in Schoorl biedt voor ieder wat wils, of je nu beginner of gevorderdbent wij passen de mountainbike clinic aan het niveau van de groep. De clinic geeft voor ieder genoeg ruimte voor een leuke en sportieve middag.


Beachcruisen
De uit de kluiten gewassen banden van de beachcruiser zorgen voor een ontspannen rit over langs het duin of op het strand. De bijzonderde constructie van deze coole bike zorgt ervoor dat fietsen langs de vloedlijn een makkie wordt! De tocht wordt begeleidt door een echte beachboy, die op zijn beachbike een heerlijke mand met lekkers bij zich heeft!

Vergader programma

Het hotel ligt in het Egmondse duingebied, op 100 meter afstand van het strand en de gezellige dorpskern. Het hotel beschikt over een parkeergarage en -dek voorzien van slagbomen. Parkeren voor hotelgasten is gratis op basis van beschikbaarheid. Het hotel is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 50 meter van het hotel bevindt zich een bushalte. Vanaf het station vervoert een taxi u rechtstreeks naar het hotel. Het hotel biedt ook een taxiservice van en naar Schiphol.


De Zalen
De zalen bestaan uit 31 vergaderzalen variërend van 30 t/m 325 m², een feestzaal van 600 m² en een congreszaal van 1000 m². Alle vergaderzalen t/m 325 m² zijn voorzien van 2 internetverbindingen, beamer, scherm, overhead projector, whiteboard met stiften, flipover en aansluiting voor DVD/CD-speler, video, laptop inclusief geluidsversterking. De prijs van de zaalhuur gaat vanaf € 95 per dag en is inclusief gebruik van alle genoemde faciliteiten.


De Kamers
Uiteraard is het ook mogelijk te overnachten bij Hotel Zuiderduin. Hotel Zuiderduin beschikt over 365 moderne hotelkamers. Al deze kamers zijn voorzien van bad/douche, toilet, TV en telefoon. Bovendien hebben alle kamers een eigen terras of balkon. In het hotel vindt u tevens 6 luxe suites voorzien van o.a. whirlpool, fitness-douche, minibar en een bureau.

Foto's
StrandHotel in Egmond aan ZeeMountainbikenConferentiezaalVergaderruimteKamerAbdij vergaderzaal in Egmond aan ZeeFitnessruimterestaurant
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over ZuiderduinZakelijk.nl

Zuiderduin biedt een Zee aan mogelijkheden

ZuiderduinZakelijk.nl beschikt over een groot aantal vergader- en conferentiezalen met een oppervlakte variërend van 30 m² tot 1000m². Hierdoor is het mogelijk om in het hotel vergaderingen en conferenties voor 2 tot meer dan 1500 personen te organiseren.

Het hotel en ligging

ZuiderduinZakelijk.nl ligt in het Egmondse duingebied, op 100 meter afstand van het strand en de gezellige dorpskern. Het hotel is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 50 meter van het hotel bevindt zich een bushalte. Vanaf het station vervoert een taxi u rechtstreeks naar het hotel. Het hotel biedt ook een taxiservice van en naar Schiphol. Het hotel beschikt over een parkeergarage voorzien van slagbomen.

Faciliteiten en vergaderzalen

Het hotel beschikt over 31 vergaderzalen variërend van 30 tot 250 m², een feestzaal van 600 m² en een congreszaal van 1000 m². U kunt verschillende zalen huren.

Alle vergaderzalen van ZuiderduinZakelijk.nl zijn voorzien van 2 ADSL-internetverbindingen. U kunt ook gebruik van de volgende apparatuur: Complete PC's, printers, beamers, audio aparatuur en een catheder met geluidsversterking tot 400 personen.

Hotelkamers

ZuiderduinZakelijk.nl beschikt over 365 moderne hotelkamers. Al deze kamers zijn voorzien van bad/douche, toilet,TV en telefoon. Bovendien hebben alle kamers een eigen terras of balkon. In het hotel vindt u tevens 6 luxe suites voorzien van o.a. whirlpool, fitness-douche, minibar en een bureau.
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?
Uw laatst bekeken locaties
foto