VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Expeditie 52gr Noord en Vergaderen?

Combineer je vergadering met ontspanning door met je teamgenoten strijden tegen de andere teams gewapend met GPS op zoek naar spanning en avontuur op de 52 breedte graad!
vanaf € 82,50 p.p.
restaurant

Dit vergaderarrangement is inclusief

  •  Koffie ontvangst
  •  Uitgebreid lunchbuffet
  •  Koffie, thee en water gedurende de bijeenkomst
  •  Gratis parkeren op basis van beschikbaarheid
  •  Expeditie 52gr Noord programma
Prijs: € 82,50 per persoon inclusief BTW.
Te reserveren vanaf 20 personen.

Prijs van het arrangement is exclusief zaalhuur.

Tip

De expeditie kan op verschillende wijze worden uitgevoerd namelijk;
  •  Te voet
  •  Beachcruiser meerprijs € 15,00 p.p.
  •  Buggy meerprijs € 50,00 p.p.
De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Expeditie 52gr Noord en Vergaderen

Combineer de vergadering met ontspanning door met teamgenoten strijden tegen de andere teams gewapend met GPS op zoek naar spanning en avontuur op de 52º breedte graad!

Vergaderen bij hotel Zuiderduin

Het Hotel
Hotel Zuiderduin ligt in het Egmondse duingebied, op 100 meter afstand van het strand en de gezellige dorpskern. Het hotel beschikt over een parkeergarage en -dek voorzien van slagbomen. Parkeren voor hotelgasten is gratis o.b.v. beschikbaarheid. Het hotel is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 50 meter van het hotel bevindt zich een bushalte. Vanaf het station vervoert een taxi u rechtstreeks naar het hotel. Het hotel biedt ook een taxiservice van en naar Schiphol.

De Zalen
De zalen bestaan uit 31 vergaderzalen variërend van 30 t/m 325 m², een feestzaal van 600 m² en een congreszaal van 1000 m². Alle vergaderzalen t/m 325 m² zijn voorzien van 2 internetverbindingen, beamer, scherm, overhead projector, whiteboard met stiften, flipover en aansluiting voor DVD/CD-speler, video, laptop inclusief geluidsversterking. De prijs van de zaalhuur gaat vanaf € 95 per dag en is inclusief gebruik van alle genoemde faciliteiten.

De Kamers
Uiteraard is het ook mogelijk te overnachten bij Hotel Zuiderduin.
Hotel Zuiderduin beschikt over 365 moderne hotelkamers. Al deze kamers zijn voorzien van bad/douche, toilet, TV en telefoon. Bovendien hebben alle kamers een eigen terras of balkon. In het hotel vindt u tevens 6 luxe suites voorzien van o.a. whirlpool, fitness-douche, minibar en een bureau.

Expeditie 52gr Noord programma

Alle teams worden op de proef gesteld, maar sportief zijn is zeker geen must aangezien er tal van verschillenden onderdelen zijn welke een test zullen zijn voor je denkvermogen, creativiteit, inventiviteit, communicatie en teamspirit.

Om de expeditie te kunnen volbrengen krijgt ieder team vooraf een waterdichte North Face schoudertas uitgedeeld, deze bevat de Garmin GPS, Olympus digitale Camera, Tasklist en uiteraard een versnapering voor onderweg.

De werking van de GPS, zal vooraf worden uitgelegd en de teams vertrekken voor een bijzondere tocht, de kracht van het team zal uitwijzen of alle vragen en onderdelen op de juiste wijze worden opgelost!
Foto's
restaurantVergaderzaal in Egmond aan ZeeStrandrestaurantAbdij vergaderzaal in Egmond aan ZeeHotel in Egmond aan Zee
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over ZuiderduinZakelijk.nl

Zuiderduin biedt een Zee aan mogelijkheden

ZuiderduinZakelijk.nl beschikt over een groot aantal vergader- en conferentiezalen met een oppervlakte variërend van 30 m² tot 1000m². Hierdoor is het mogelijk om in het hotel vergaderingen en conferenties voor 2 tot meer dan 1500 personen te organiseren.

Het hotel en ligging

ZuiderduinZakelijk.nl ligt in het Egmondse duingebied, op 100 meter afstand van het strand en de gezellige dorpskern. Het hotel is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 50 meter van het hotel bevindt zich een bushalte. Vanaf het station vervoert een taxi u rechtstreeks naar het hotel. Het hotel biedt ook een taxiservice van en naar Schiphol. Het hotel beschikt over een parkeergarage voorzien van slagbomen.

Faciliteiten en vergaderzalen

Het hotel beschikt over 31 vergaderzalen variërend van 30 tot 250 m², een feestzaal van 600 m² en een congreszaal van 1000 m². U kunt verschillende zalen huren.

Alle vergaderzalen van ZuiderduinZakelijk.nl zijn voorzien van 2 ADSL-internetverbindingen. U kunt ook gebruik van de volgende apparatuur: Complete PC's, printers, beamers, audio aparatuur en een catheder met geluidsversterking tot 400 personen.

Hotelkamers

ZuiderduinZakelijk.nl beschikt over 365 moderne hotelkamers. Al deze kamers zijn voorzien van bad/douche, toilet,TV en telefoon. Bovendien hebben alle kamers een eigen terras of balkon. In het hotel vindt u tevens 6 luxe suites voorzien van o.a. whirlpool, fitness-douche, minibar en een bureau.
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?
Uw laatst bekeken locaties
foto