Hotel Ernst Sillem Hoeve
Openhaardkamer
Vele outdoor mogelijkheden
Rustige plekjes in het bos
Vele terrassen voor overleg
Aanbevolen Den Dolder

8-uurs vergaderarrangement in de bossen van Lage Vuursche

Vergaderen op een mooie locatie midden in de koninklijke bossen van Lage Vuursche. De ideale omgeving voor een inspirerende meeting die uitgebreid kan worden met diverse activiteiten en outdoor breaks.

Bij dit 8 uurs vergaderarrangement in de bossen nabij Utrecht is inbegrepen

  • Huur van de plenaire zaal van 09.00 uur tot 17.00 uur
  • Gebruik van flip-over, conferentiekoffer en gratis wifi
  • Gebruik van een beamer met scherm
  • Bij ontvangst wordt een selectie aan cake/ koek geserveerd
  • Onbeperkt diverse soorten koffie/thee buiten de zaal
  • 1x Een uitgebreid lunchbuffet met live cooking
  • In de middag een energybreak met zoete en gezonde lekkernijen in de lounge
  • Notitieboekjes en pennen in de zaal (op aanvraag)
  • Onbeperkt water en vergadersnoepjes in de zaal

Prijs vanaf: € 89,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

De prijs van dit 8 uurs Vergaderarrangement in de bossen nabij Utrecht is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Zwemmogelijkheden
Sauna
Restaurant
Parkeren

Stijlvol vergaderen in de bossen nabij Utrecht

Stijlvol en inspirerend vergaderen in de bossen bij Utrecht. Een voormalig koetshuis uit 1880, waar grandeur uit het verleden en de moderne faciliteiten van nu samenkomen. Gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van de Lage Vuursche, op nog geen 15 kilometer van Utrecht en 35 kilometer van Amsterdam. Een unieke locatie waar u als trainer, deelnemer of hotelgast staat centraal. Wat uw wensen ook zijn; onze dienstverlening en service is op maat. 

Keuze uit 20 sfeervolle vergaderruimtes

U heeft de keuze uit 20 sfeervolle vergaderruimtes, variërend van 12 tot 165m², geschikt voor groepen van 2 tot 175 personen. Iedere zaal heeft zijn eigen uitstraling en de zalen op de begane grond hebben toegang tot het park. Naast zakelijke bijeenkomsten kunt u in het weekend terecht voor (bedrijfs)feesten met een capaciteit van 40 tot 250 personen.

Wij zijn een erkend congresbedrijf en gecertificeerd als een YOIN Excellent Meeting Place. Flexibiliteit vormt ons fundament. Welke opstelling en faciliteiten u als organisatie ook wenst ons personeel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

U hoeft niet naar huis

Naast de zalen beschikken wij over 85 ****hotelkamers, een goed restaurant, 2 bars met openhaardkamer, een binnenzwembad met infrarood sauna, een fitnessruimte en 7 hectare park. Het park kunt u gebruiken voor ontspanning maar ook voor sportieve outdoor activiteiten, zoals outdoor koken, handboog schieten en schapen drijven.

Ongeacht uw behoeften, het garanderen van een positieve beleving staat bij ons al meer dan 95 jaar centraal.

MVO en Gouden Green Key

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van deze sfeervolle locatie. Een deel van de winst gaat naar jeugd- en jongerenwerk uitgevoerd door de YMCA, die enige aandeelhouder is. YMCA Nederland is een algemeen nut beogende instelling (ANBI) en heeft het certificaat Erkend Goed Doel. Door uw bijeenkomsten hier te organiseren ondersteunt u dit belangrijke werk.

Daarnaast speelt duurzaam ondernemen een centrale rol binnen de organisatie. Wij zijn in het bezit van de Gouden Green Key, hiermee voldoen wij aan de hoogste eisen van het milieukeurmerk en behoren wij tot de top van de gekeurde bedrijven in Nederland.

Anoniem
8
08 april 2018
8 uur vergaderarrangement top geregeld! En in een mooie omgeving.

Onze partner

Vergaderlocatie met 20 zalen

Meerdaags vergaderen op een mooie locatie midden in de koninklijke bossen van Lage Vuursche. De ideale omgeving voor een inspirerende meeting die uitgebreid kan worden met diverse activiteiten, breaks of een culinaire beleving.

Faciliteiten

Met 20 moderne zalen, 85 comfortkamers, 2 bars, een restaurant met live cooking, zwembad met infrarood sauna en 7 hectare park voor outdooractiviteiten kunnen wij bijeenkomsten verzorgen van 4 tot 175 personen. Voor outdooractiviteiten kunt u denken aan diverse outdoor kookprogramma's, katapult bouwen, whatsapp moordtochten en schapendrijven. Wij zijn een duurzaam en erkend congresbedrijf en geclassificeerd als een YOIN excellent meeting place.

Kamers

Deze vergaderlocatie heeft 85 hotelkamers, inclusief 1 kamer voor mindervaliden en een bruidssuite. Allen voorzien van badkamer met douche, een werkplek, een telefoon, een tv,  24-uurs roomservice en gratis draadloos internet via glasvezel. De meeste kamers bieden u bovendien uitzicht op het statige park en de prachtige bossen. ’s Ochtends wordt u gewekt door de vogels – hier komt u volledig tot rust!

Ligging en omgeving

Gelegen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en goed bereikbaar via de A1, A27 en A28 is deze vergader- en congreslocatie bij uitstek de locatie voor een bijeenkomst in midden Nederland. Prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van Lage Vuursche, op nog geen 15 kilometer van Utrecht en 35 kilometer van Amsterdam. Een voormalig koetshuis uit 1880 waar de grandeur uit het verleden gecombineerd wordt met de moderne faciliteiten van nu. Een sfeervolle locatie voor uw zakelijke bijeenkomst, zoals een training, vergadering, productpresentatie of seminar.

Omgeving

Utrecht

In de provincie Utrecht kunt u heerlijk genieten van leuke dagjes uit en weekendjes weg! In ons uitgebreide aanbod voor groepen vindt u stadsspellen, workshops, themafeesten en actieve avondprogramma's maar ook met z'n tweetjes of voor het hele gezin hebben we een uitgebreid aanbod in Utrecht.

Den Dolder

Den Dolder

Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl