VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

8-uurs vergaderarrangement - Inspirerende locatie in Voorthuizen

Deze inspirerende vergader- en eventlocatie ligt centraal in Nederland aan de rand van de Veluwe, nabij Apeldoorn en Amersfoort. Naast 8 uur vergaderen in een prachtige vergaderruimte biedt deze locatie ook mogelijkheden voor teambuildingsactiviteiten en zelfs overnachtingsmogelijkheden.
vanaf € 39,95 p.p.
Proef3

Dit vergaderarrangement is inclusief:

 •  8 uur Zaalhuur
 •  Petite four, koffie, thee en water
 •  Een uitgebreid lunchbuffet
 •  Gebruik van flipover en LCD-scherm

Prijs: € 39,95 p.p.
Minimum aantal personen is: 10.

Optioneel bij te boeken:

 •  Bowlen
 •  Borrelen
 •  Kookworkshop
 •  Buggy rijden
 •  Teamspellen
 •  Zeskamp
 •  Kookworkshop

Informeer gerust naar de mogelijkheden om uw vergadering met een activiteit of culinair uit te breiden. Wij maken graag een passend voorstel voor u.


De prijs van dit vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Een dag vergaderen op de Veluwe

Deze inspirerende vergader- en eventlocatie ligt centraal in Nederland aan de rand van de Veluwe, nabij Apeldoorn en Amersfoort. Naast 8 uur vergaderen in een prachtige vergaderruimte biedt deze vergaderlocatie ook mogelijkheden voor teambuildingsactiviteiten en zelfs overnachtingsmogelijkheden.

Proef de locatie en mogelijkheden

Een zakelijke vergadering of een creatieve brainstormsessie? Het kan allemaal op deze sfeervolle en autentieke locatie in Voorthuizen. De locatie, gelegen aan de rand van het natuurgebied de Veluwe, zal zeker inspiratie geven om een goede meeting te houden. Vanuit de vergaderlocatie kijkt u zo de landerijen over, ook prettig om er even uit te lopen als u een frisse neus nodig heeft.


Tijdens de vergadering verzorgen we uiteraard graag de catering en zijn er uiteenlopende mogelijkheden die we u kunnen bieden.


De basis als koffie, thee en water is uiteraard altijd inbegrepen. Ook gebruik maken van een flipover en een LCD-scherm is mogelijk. Een lunch, diner en borrel verzorgen we uiteraard ook graag en kunnen we op uw wensen afstemmen.


De gerechten die de keuken van deze vergaderlocatie serveren zijn puur van karakter, bereidt met verse streekproducten en zeer betaalbaar.

De Vergaderruimte

De locatie is 1 open ruimte met daarin opgenomen een eigen keuken zodat u als u wenst ook een kookworkshop kunt doen. Er zit een bar in de locatie om met collega's of relaties na de meeting te borrelen. De locatie beschikt over een ruim terras waar u bij mooi weer ook uitstekend kunt plaatsnemen voor een hapje en drankje, maar ook als afsluiter op uw vergadering even informeel en gezellig na kunt praten.


De zaal (196 m2) is zowel met een klein gezelschap als met een grote groep uitstekend in te delen. Zo kunnen we meerdere ruimtes maken door middel van een geluidsdichte schuifwand die zo 2 ruimtes kan maken. Ook handig als u naast uw plenaire sessie even in kleine groepjes uiteen wilt om te overleggen of te brainstormen.

Foto's
Proef3ProefProefProef1VergaderenProefproefProef2Proef4VergaderzaalProef7Proef5
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?
foto