Vergaderaccomodatie op de Veluwe
Vergaderaccomodatie op de Veluwe
Vergaderaccomodatie op de Veluwe
Vergaderaccomodatie op de Veluwe
Grand Cafe Hotel Kruller

Onze partner

Deze gezellige vergaderlocatie ligt op slechts 950 meter van Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Het hotel is een ideale locatie voor een inspirerende en van top tot teen verzorgde vergaderbijeenkomst. Het hotel ligt in hartje Otterlo, midden op de Veluwe en is omringd door vele fiets- en wandelpaden voor een frisse neus tussen de bedrijven door.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Receptie
Speelparadijs
Parkeren
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur

Kleinschalige vergaderlocatie

U zoekt een kleinschalige accommodatie, passende vergaderruimte, informele maar professionele service en kosteloos wifi? Hebbes!
Wij bieden 3 vergaderruimtes en veel mogelijkheden voor break-outs. Daarnaast hebben wij met in In- & outdoorlocatie Otterlo Events alle mogelijkheden in huis om uw bijeenkomst op te fleuren met leuke, spannende, culturele of teambuildingsactiviteiten.

Hotelkamers

Het hotel beschikt biedt 17 hotelkamers. De hotelkamers voorzien u in alle basisvoorwaarden voor een goed verblijf. Mocht uw gezelschap meer kamers nodig hebben dan hebben wij in onze groepsaccommodatie, 150m verder, nog een 14 hotelkamers.

Eten en Drinken

Uw verblijf wordt van top tot teen verzorgd, van 's ochtend tot 's avonds, van kleinere tot grotere eters en van vleesliefhebbers tot vegan lekkerbekken. Erik en Nathalie leggen jullie graag in de watten.

Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl