Ruwenberg-zomer
cocktails-terras
The Blue Bar Ruwenberg
the blue bar 2
comfort room

Onze partner

In een 14de eeuws oud kasteel in Brabant, gelegen aan rivier de Dommel en 10 minuten van de historische stad 's-Hertogenbosch, kunt u vergaderen in één van de 40 zalen, uitgerust met alle technische apparatuur.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Zwemmogelijkheden
Restaurant
Parkeren
Fitness
Beauty Center

Zalen en Kamers

Deze bijzondere vergaderlocatie heeft naast de 40 zalen, uitgerust met alle technische apparatuur, 196 hotelkamers (1- en 2-persoons). Het is mogelijk om uw meerdaagse zakelijke bijeenkomst geheel verzorgd, te laten plaatsvinden op een mooie, rustige en een bosrijke omgeving. Zowel 1-persoons als 2-persoons kamers en onze suite zijn te reserveren. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen tv, internet, airconditioning, strijkijzer en strijkplank, wekker(radio). Verder heeft u de keuze uit een bad of douche. De executive suite is modern ingericht en voorzien van een extra living met een sfeervolle zithoek met uitzicht op een uniek stukje Brabant en de rivier de Dommel.

Faciliteiten en activiteiten

Met onze all inclusive arrangementen komt u niets te kort! U kunt onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten zoals het WIFI internet in de zalen en op de hotelkamers. Maar ook de sportfaciliteiten zoals onze pas verbouwde wellness met zwembad, sauna's, maar ook de tennis- en squashbanen en uitgebreide fitness en de Driving Range (6 x golf-afslag) behoren tot de mogelijkheden. De 4 units bestaan uit een ontvangstruimte met aansluitend een buitenterras, plenaire en subzalen. Drie units beschikken over hotelkamers, zodat het mogelijk is om exclusiviteit te hebben van één van de units. Tijdens een vergadering is men vaak op zoek naar activiteiten voor ontspanning of een teambuilding, als aanvulling op een inspannende bijeenkomst of training. De locatieis in het bezit van 14 ha. landgoed en kan vele activiteiten laten plaatsvinden op eigen locatie zoals; schapendrijven, paardenfluisteraars, vliegers maken, schermen, tai chi-workshop. Ook binnen zijn er onder andere de mogelijkheden voor een high-tea, wijn- of whiskyproeverijen en schilder- of mozaiekworkshops. Ook eigen suggesties zijn uiteraard welkom en bekijken dan graag samen met u de mogelijkheden. De Ruwenberg is serieus bezig met duurzaam ondernemen, vandaar ook ons certificaat van The Green Key op goud-niveau!

Ligging en omgeving

Op 5 minuten vanaf de A2 is de locatie goed bereikbaar. Ook met openbaar vervoer vanaf 's-Hertogenbosch bent u in minder dan 20 minuten op locatie. Aansprekende resultaten worden behaald in een omgeving waar de omstandigheden optimaal zijn. Het organiseren van een bijeenkomst of conferentie betekent kiezen voor meerwaarde! In een 14e eeuws oud kasteel, gelegen aan rivier de Dommel en 10 minuten van de historische stad 's-Hertogenbosch, kunt u vergaderen in één van de 40 zalen, uitgerust met alle technische apparatuur.

Christo Sideris
8
25 november 2013
Geweldige locatie, met uitermate vriendelijk personeel.
Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl