Hotel van boven
Hotel van zijkant
Bar
Bar
Bar

Onze partner

In het prachtige landschap van het Noord-Brabantse Deurne ligt op een 15 hectare groot park het hotel. Het hotel was oorspronkelijk een klooster met priesteropleiding, maar tegenwoordig is het een modern en luxe 4-sterren hotel met diverse hotelfaciliteiten. De combinatie van de historie en oorspronkelijke sfeer die bewaard zijn gebleven, geeft dit hotel haar unieke karakter en beleving!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Fietsenstalling
Fitness
Familiekamers
Elektrische fietsen
Lift
Mindervalide kamers
Oplaadpunt
Fietsverhuur
3-Persoonskamers
Babybedjes
Huisdieren niet toegestaan

Bijzondere vergaderlocatie in Deurne

Het hotel is met zijn 19 multifunctionele vergaderzalen een ideale vergaderlocatie. Naast de vergaderzalen beschikt het hotel over een theaterzaal en een prachtige kapel. Voor elk gezelschap en iedere gelegenheid is er een passende zaal. U kunt een grootschalige presentatie geven in een ruime zaal, een besloten vergadering houden in een kleinere discussieruimte of gebruik maken van de lichte werkruimtes voor een meerdaagse vergadering. 

De verschillende ruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur. Door de unieke ligging van het hotel kunt u ook teambuilden of outdoor activiteiten laten plaatsvinden. Het hotel ligt in een groenrijk gebied waardoor u in rust succesvol kunt vergaderen. 

Comfortabele sfeervol ingerichte kamers

De tweepersoonskamer comfort met bad is sfeervol ingericht en voorzien van een twinbed, flatscreentelevisie, bureau met stoel, zitje en een badkamer met bad-douchecombinatie, toilet, wastafel en föhn.

De tweepersoonskamer comfort met douche is sfeervol ingericht en voorzien van een twin bed of tweepersoonsbed (op voorbehoud van de beschikbaarheid), flatscreentelevisie, bureau met stoel, zitje, een badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel en föhn.

De ruime ingerichte minder valide kamer met douche is gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers en heeft een extra brede ingang met een zorgvuldig gekozen indeling waarbij de bedden tegenover elkaar staan. 

Kamerfaciliteiten: De badkamer is uitgerust met een douchezitje en toiletondersteuning.

De tweepersoonskamer comfort plus is ruimer dan de tweepersoonskamer comfort en is sfeervol ingericht en voorzien van een twinbed, flatscreentelevisie, bureau met stoel, zitje en een badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel en föhn.

Inspirerende omgeving

Het hotel biedt ontspanning, rust en ruimte door haar prachtige ligging in een fraai landschapspark. Deurne wordt ook wel het culturele centrum van Peel genoemd. In Deurne vindt u een groot scala aan historische gebouwen, bezienswaardigheden, evenementen en andere cultuuruitingen. 

Bent u op zoek naar Brabantse gezelligheid? Kom dan naar Deurne, want u bent hier op het juiste adres. U kunt een bezoek brengen aan het Toon Kortooms Park of Museum Klok en Peel. 

Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl