Vergaderen Den Haag
8 uur vergaderen
Den Haag vergaderen
Vergaderen 8 uur in Den Haag
Vergaderen

Onze partner

Wij geloven in een huiselijk en authentieke sfeer waarbij kleinschaligheid en persoonlijke service de sleutelelementen vormen voor een fijn en warm verblijf. Bij ons voelt u zich op uw gemak en krijgt u de service die u als gast verdient. Onze stadsvilla ligt gunstig, dichtbij het centrum van Den Haag. Voor een inspirerende vergaderlocatie zit u goed bij dit hotel in Den Haag. De vergaderruimtes stralen sfeer en warmte uit zodat u en uw gezelschap prettig en luxueus samen kunnen komen. Laat u ontzorgen door de gastvrije collega's, waardoor uw meeting naar een hoger level wordt getild. Wees welkom in de mooiste vergader locatie van Den Haag!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Airconditioning

De Kamertypes

De Superior Double is een kleine 2-persoonskamer aan de straatzijde met mooi uitzicht op de stad. Een fijne praktische kamer voor kort verblijf. Op de kamer staat een 2-persoonsbed, tv, minibar en badkamer. Bad op verzoek. Airconditioning op verzoek. De kamer is 18m2.

De Superior Double (patio zijde) is een kleine maar sfeervolle 2-persoonskamer aan de patio zijde van het hotel. Geen aparte kledingkast, klein bureau. Alles wat u nodig heeft voor 1 of 2 nachtjes weg. Op de kamer staat een 2-persoonsbed, tv, minibar en badkamer. Bad op verzoek. Airconditioning op verzoek. De kamer is 20m2.

De Deluxe Double is een ruime kamer met goede opberg – en werkruimte. Een comfortabele kamer, zeker ook geschikt voor een langer verblijf. Op de kamer staat een 2-persoonsbed, tv, minibar en badkamer. Bad op verzoek. Airconditioning op verzoek. De kamer heeft mooi uitzicht op de stad en is 24m2. 

De Vergaderzaal

Een fijne plek om samen te komen voor een (vergader)bijeenkomst. De vergaderzaal grenst aan de patio en de deuren kunnen in de zomer lekker open. Onze luxe Witte Kamer staat voor u klaar in een vaste boardroom-opstelling. Deze ruimte is zeer geschikt voor besloten dinerbijeenkomsten.

De Omgeving

Dit prachtige hotel ligt op de hoek van een bruisende straat, op twee straten van designerwinkels van Dennenweg en op maar 12 minuten lopen van het Vredespaleis. Op slechts 15 minuten lopen bevindt zich Het Escher Museum. 

Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl