Hotelaanzicht
bar
terras
vergaderzaal
receptie

Onze partner

Aan de rand van het bruisende Enschede ligt dit comfortable hotel. Het hotel is omgeven door prachtige natuurgebieden, de Universiteit van Twente en het stadion van FC Twente. Deze locatie heeft 61 hotelkamers en een drietal vergaderzalen ter beschikking met een capactiteit van 400 personen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Lift

Vergaderen in Enschede

Voor een zakelijke bijeenkomst bent u bij deze locatie aan het juiste adres. Diverse dining rooms kunnen worden samengevoegd. In combinatie met Brasserie De Bakspieker ontstaat er hierdoor een (feest)locatie voor zo'n 200 personen. De verschillende ruimtes zijn geschikt voor elk doeleinde. De drietalen zalen hebben een capaciteit voor 400 personen.

De hotelkamers

Het hotel beschikt over 61 sfeervol ingerichte kamers. Alle kamers beschikken over een TV, toilet, telefoon, bad/douche en WIFI. Tevens zijn er ook familiekamers en een luxe tweepersoonskamer met balkon. Zo kan iedereen genieten van een comfortabel verblijf.

Comfort tweepersoonskamer splitlevel met bad: Kamer oppervlakte: 24 m2, maximale bezetting: 2 personen. De kamer is bereikbaar per lift en beschikt over 2 eenpersoonsbedden, een bad, balkon, bureau, douche, kluis, koffie & theefaciliteiten, televisie, toilet, toiletartikelen, WiFi en een zithoek.
Comfort tweepersoonskamer mindervalide: Kamer oppervlakte: 24 m2, maximale bezetting: 2 personen. De kamer is bereikbaar per lift en beschikt over 2 eenpersoonsbedden, een bad, bureau, douche, kluis, koffie & theefaciliteiten, televisie, toilet, WiFi en een zithoek.
Comfort tweepersoonskamer met bad: Kamer oppervlakte: 24 m2, maximale bezetting: 2 personen. De kamer is bereikbaar per lift en beschikt over 2 eenpersoonsbedden, een bad, bureau, douche, kluis, koffie & theefaciliteiten, televisie, toilet, toiletartikelen, WiFi en een zithoek.
Luxe tweepersoonskamer met balkon en splitlevel: Kamer oppervlakte: 24 m2, maximale bezetting: 2 personen. De kamer is bereikbaar per lift en beschikt over 2 eenpersoonsbedden, een bad, balkon, bureau, douche, kluis, koffie & theefaciliteiten, televisie, toilet, föhn, toiletartikelen, WiFi, woonkamer en een zithoek.
Luxe tweepersoonskamer met terras: Kamer oppervlakte: 24 m2, maximale bezetting: 2 personen. De kamer is bereikbaar per lift en beschikt over 2 eenpersoonsbedden, een bad, balkon, bureau, douche, kluis, koffie & theefaciliteiten, televisie, toilet, WiFi en een zithoek.
Familiekamer: Kamer oppervlakte: 24 m2, maximale bezetting: 4 personen. De kamer is bereikbaar per lift en beschikt over 2 tweepersoonsbedden, een bad, bureau, douche, kluis, koffie & theefaciliteiten, televisie, toilet, toiletartikelen, WiFi en een zithoek.

Faciliteiten in het hotel

Het 4-sterren hotel beschikt over een sfeervol restaurant waar u kunt genieten van heerlijke gerechten, in de gezellige bar kunt u terecht voor een borrel. Op zonnige dagen kunt u genieten op het terras met buitenkeuken. De ruime en comfortabele hotelkamers zorgen voor een onbezorgd verblijf in Enschede. Met de fiets kunt u de prachtige natuurrijke omgeving van het hotel ontdekken. Deze nieuwe fietsen kunt u in het hotel huren.

Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl