tuin
locatie
vergaderzaal
lobby
kamer

Onze partner

Ook voor een zakelijke bijeenkomst is het hotel de ideale vergaderlocatie in Amersfoort. Zo beschikt het hotel over 94 hotelkamers voor een zakelijke overnachting, maar biedt het hotel ook 17 multifunctionele vergaderzalen waar gezelschappen tot 170 personen kunnen worden ontvangen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Receptie
Speelparadijs
Parkeren
Fietsenstalling
Fitness
Familiekamers
Elektrische fietsen
Lift
Huisdieren toegestaan
Oplaadpunt
Fietsverhuur
Babybedjes

Multifunctionele zalen

Dankzij de vele gemakken waar elke ruimte van is voorzien, is elke vergaderzaal geschikt voor iedere gelegenheid. Dankzij de vele opties die de vergaderlocatie in Amersfoort biedt zal elke bijeenkomst geheel naar wens verlopen. Zo kan de zaalinrichting worden aangegeven of kan er gebruik worden gemaakt van een passend vergaderarrangement.

De hotelkamers

Het hotel beschikt over 94 sfeervol ingerichte kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Alle kamers zijn voorzien van een TV, bad/douche, telefoon, WIFI en toilet. De verschillende kamertypes maken het voor iedereen aangenaam om te verblijven. 

Er zijn 5 verschillende kamertypes: comfort 2-persoonskamer, luxe 2-persoonskamer, superior 2-persoonskamer, junior suite en daarnaast ook nog familiekamers.

Faciliteiten in het hotel

Wanneer u verblijft in dit hotel geniet u van diverse faciliteiten, waaronder fiets- en e-bikeverhuur. Ook beschikt het hotel over een overdekte fietsenstalling op eigen terrein. Zo kunt u tevens gebruikmaken van de fitnessruimte van het hotel wanneer u op zoek bent naar wat meer inspanning. Daarnaast beschikt het hotel over een terras, bar, lounge, tuin, gratis parkeerplaats, wasserette, stomerij, voetbalveld, en een pooltafel. Voor buitenactiviteiten kunt u in de omgeving terecht bij Golfclub Hoogland Amersfoort. 

Anoniem
8
25 september 2020
Vriendelijk personeel, goede lunch, fijne meeting room en een goede prijs.
Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl