VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

32-uurs vergaderarrangement in Friesland

U vergadert, komt bijeen, werkt, overlegt of volgt een cursus in een sfeervolle omgeving met persoonlijke aandacht. Dat is wat u bij deze kleinschalige vergaderlocatie mag verwachten. Statig monument, prachtig gelegen in Oldeberkoop, zuid-oost Friesland.
vanaf € 195,- p.p.p.n.
Hotel Lunia

Bij dit 32-uurs Vergaderarrangement in Zuid-Oost Friesland is inbegrepen:

 •  Koffie/thee met ontvangst in onze sfeervolle serre
 •  Onbeperkt koffie, thee en ijswater
 •  Koekjes en pepermuntjes
 •  Zaalhuur (4 dagdelen)
 •  2 x Lunchbuffet
 •  Snack op eerste dag
 •  Chef’s 3 gangen diner
 •  Flip-over met papier en stiften
 •  Beamer en projectiescherm
 •  Draadloos internet
 •  Overnachting op een comfortabele tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik
 •  Uitgebreid ontbijtbuffet
 •  Vergader officekit

Prijs: 32-uurs vergaderarrangement € 195,00 per persoon. Inclusief diner op tweede avond € 215,00 per persoonIndien u voor 31 december 2018 een vergaderboeking maakt ontvangt de boeker een cadeaubon voor weekendje weg bij dit sfeervolle hotel. 
De bijeenkomst mag plaatsvinden in 2018 of 2018.


De prijs van dit 32-uurs vergaderarrangement is Friesland is geldig tot en met 22 december 2018.

Vergaderen in Zuid-Oost Friesland

U vergadert, komt bijeen, werkt, overlegt of volgt een cursus in een sfeervolle omgeving met persoonlijke aandacht. Dat is wat u bij deze kleinschalige vergaderlocatie mag verwachten. Statig monument, prachtig gelegen in Oldeberkoop, zuid-oost Friesland.Indien u voor 31 december 2018 een vergaderboeking maakt ontvangt de boeker een cadeaubon voor weekendje weg bij dit sfeervolle hotel. 
De bijeenkomst mag plaatsvinden in 2018 of 2018.

Kleinschalige vergaderlocatie

Lunia is een kleinschalige vergaderlocatie in Zuid-Oost Friesland, Oldeberkoop. Slechts 17 km van Heerenveen, 13 kilometer van Wolvega en 35 minuten rijden van Leeuwarden. Het monumentale huis Lunia is uw decor: werkruimte is in antieke stijl, voorzien van modern gemak. U vergadert/komt bijeen/ werkt/overlegt of volgt een cursus in een sfeervolle omgeving met persoonlijke aandacht. Er zijn 2 vergaderzalen in huis Lunia. De vergaderruimte (56m2) op de eerste etage heeft een prachtig uitzicht en is geschikt voor maximaal 40 personen. De sfeervolle vergaderruimte (18m2) op de begane grond is geschikt voor maximaal 16 personen.

Vergaderbreak

Voor een passende onderbreking tijdens uw bijeenkomst werken wij graag samen met lokale ondernemers. U kunt ons natuurlijk altijd bellen/mailen voor een uitstap op maat. Activiteiten Scherpschieten:HandboogschietenWie kent niet de verhalen van Robin Hood; de man die de ene pijl in tweeën splitste met de andere. Bent u ook zo benieuwd of u dat trucje kan evenaren? Kruisboogschieten:Verbonden aan de kruisboog zijn uiteraard de naam Wilhelm Tell en Zwitserland. Maar ook de Grieken, Romeinen en Chinezen maakten al gebruik van deze scherpschiettechniek. Beleef nú zelf het gevoel en kijk of ook u in deze geschiedenis naam kan maken. Blaaspijpschieten:Een eeuwenoude techniek die ook nu nog veel wordt toegepast in de jungles van Zuid-Amerika. Test je longinhoud en zie in hoeverre het bloed van je voorouders nog door je aders stroomt. Kompas tochten:Weg met die GPS, back to basic, gebruik toch een kompas! Deze navigatietechniek brengt het echte survivalgevoel bij u naar boven. Klootschieten:Klootschieten is al eeuwen oud, en wordt waarschijnlijk al beoefend sinds de dertiende eeuw. Tegenwoordig is klootschieten dé manier om een leuke invulling aan een groepswandeling te geven. Ieder team ontvangt een met lood verzwaarde houten bal, de zogenaamde kloot, het is de bedoeling dat men deze in zo min mogelijk worpen naar het einde van de wandeling weet te brengen. De Klimtoren:Een steile wand, een aantal grepen; het enige wat u Tegenhoudt om de hoogte in te gaan bent u zelf. Vakkundig gezekerd en begeleid klimt u tegen de klimtoren omhoog. De toren is maar liefst 8,5 meter hoog en vanaf meerdere kanten te beklimmen via verschillende klimroutes met variërende moeilijkheidsgraad. Sherlock Holmes:Moord, spanning en sensatie! Beleef ook het nieuwste op het gebied van PDA en GPS en speel het spannende spel Sherlock Holmes. U helpt de beroemde detective bij het oplossen van een mysterieuze moord. In de omgeving is bewijsmateriaal gevonden; de PDA voert u langs de verschillende aanwijzingen. Wie van u kan als eerste de complete toedracht van dit mysterie achterhalen?

Faciliteiten

U kunt comfortabel overnachten en goed dineren. Door de centrale ligging voor de 3 noordelijke provincien is Lunia aantrekkelijk voor bijeenkomsten en vergaderingen. Deze kunnen plaatsvinden in de vergaderruimte op de eerste etage of kleine kamer van het restaurant. Vergaderbreaks zijn er ten overvloede in de prachtige natuurgebieden om Oldeberkoop.De binnentuin van Lunia heeft ook een terras, maar ook een kleinschalige wellness en jeu de boulesbaan.Tevens beschikt Lunia over voldoende parkeerruimte en gratis Wifi.

Luxe kamers

De ruime luxe hotelkamers (26m2) liggen in de nieuwe vleugel (6-2011). Ze zijn voorzien van: 2 extra lange éénpersoonsbedden (2,10m lang), koffie-/theevoorzieningen, balkon of terrasje met zitje, flatscreen tv, 2 stoelen, tafel of bureau en gratis wifi op de kamer. De inloop-douche is voorzien van een rainshower, zwevend toilet, design radiator en ruime wastafel.

Foto's
Hotel LuniaHotel LuniaZaalDinerHotel LuniaGrote vergaderzaal in Hotel LuniaKleine vergaderzaal in Hotel LuniaHotel LuniaLuxe hotelkamerDinerHotel Lunia
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Rust, ruimte, relaxen. Wij bieden persoonlijke service in een kleinschalige sfeervolle ambiance.In 2011 heeft een grote verbouwing plaatsgevonden, waarmee 14 nieuwe deluxe kamers zijn gebouwd. Tevens kwam er een grote binnentuin, vergaderzaal, wellness en parkeergelegenheid bij. Het monument is anno nu voorzien van modern gemak!

Faciliteiten

Dit hotel voorziet in vele behoefte voor zowel de zakelijke gast als de toerist. U kunt comfortabel overnachten en goed dineren. Door de centrale ligging voor de 3 noordelijke provincien is Lunia aantrekkelijk voor bijeenkomsten en vergaderingen.Deze kunnen plaatsvinden in de vergaderruimte op de 1e etage of kleine kamer van het restaurant. Vergaderbreaks zijn er ten overvloede in de prachtige natuurgebieden om Oldeberkoop. De binnentuin heeft ook een terras, maar ook een kleinschalige wellness en jeu de boulesbaan.

In onze prachtige binnentuin kunt u als hotel- en/of restaurantgast kosteloos gebruik maken van onze 9-persoons buitenwhirlpool en de Finse sauna.

Verder beschikt de vergaderlocatieover voldoende parkeerruimte en gratis Wifi.

Het restaurant

In het monumentale huis bevindt zich op de begane grond het a la carte-restaurant en de lounge. De lounge: een sfeervol ingerichte serre met serviezen en koper vanuit begin 19e eeuw. Comfortabele stoelen om te genieten van uw aperitief, of om ontspannen een boek te lezen. Het restaurant is ondergebracht in 3 open kamers en heeft ruim opgezet 40 comfortabele zitplaatsen.De menukaart biedt een fraaie keuze aan seizoens- en streekproducten. Ook hier wordt gekookt op de klassieke Franse wijze met een moderne slag.

Omgeving

Slechts 17 km van Heerenveen, 13 kilometer van Wolvega en 35 minuten rijden van Leeuwarden.
Nabij natuurgebied de Weerribben en het Drents-Friese Wold.
Toeristische informatie
Zevenwouden

Zevenwouden is gelegen in het zuidoosten van Friesland. Deze streek in ontstaan rond de 15e eeuw, en was de verbinding tussen Oostergo en Westergo. In een oorkonde uit 1446 wordt de naam Zevenwouden voor het eerst genoemd. Zevenwouden behoorde tot één van de kwarten naast Oostergo, Westergo en de Elf Steden waar Friesland vroeg in opgedeeld was.

088-5405850
Persoonlijk advies?
Uw laatst bekeken locaties
foto