VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Vergaderen op een prachtig landgoed in Driebergen-Utrecht

Wanneer u optimaal resultaat uit uw bijeenkomst wilt halen, dan draagt de bijzondere ambiance van deze vergaderlocatie daar zeker toe bij. Hier vindt u rust, ruimte en inspiratie! Centraal in Nederland, dichtbij de A12 en toch ver van de bewoonde wereld.
vanaf € 34,- p.p.
Er zijn 4 reviews gegeven. 8.8
A Buiten Sfeervol

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement zit inbegrepen:

  •  Onbeperkt verse koffie, diverse soorten thee, fris, ijswater, vers fruit en koekjes
  •  In de pauze ovenverse cake, appel-notentaart of appelflap (uit eigen boomgaard), 's middags brownies o.i.d.
  •  W-iFi
  •  Beamer en geluid
  •  Flipovers en stiften
  •  Bewaakte parkeerplaats
  •  Zeer uitgebreide lunch bestaande uit: een warm voorgerecht (quiche of kroket), diverse luxe broodjes (gezond/zalm/kaas/vleeswaren etc.), salades (groene en/of mozzarella-tomaat) en een verse fruitsalade, versgeperste jus d’orange, fruit, melk en karnemelk.

Prijs: € 34 p.p. exclusief btw en exclusief zaalhuur


Zaalhuur:
Het atelier: € 395 per dag
Het bakhuis: € 450 per dag
De deel: € 495 per dag


Wilt u een halve dag vergaderen? Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Uitbreidingsmogelijkheden

U kunt uw vergadering uitbreiden met een overnachting in een nabij gelegen hotel. Wij regelen dan het vervoer van en naar onze locatie.


  •  Overnachting op basis van een 1-persoons kamer vanaf € 119,00 p.p.
  •  Ontbijt € 12,50 p.p.
  •  Lokale heffingen € 2,04 p.p.p.n.

De prijs van dit vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

Landelijk vergaderen met allure

Tussen de Utrechtse Heuvelrug en de lommerrijke Langbroekwetering, ver van de bewoonde wereld en toch bedrieglijk dicht bij de A12 ligt de prachtige boerderij Groot Kruivestein Bent u op zoek naar een bijzondere, sfeervolle, unieke en centraal gelegen locatie om ongestoord te vergaderen dan is deze locatie een absolute aanrader!

Vergaderlocatie aan de rand van een schitterend natuurgebied

Aan de rand van een schitterend natuurgebied, behorend bij landgoed Sterkenburg rond de monumentale boerderij staan 2 gerestaureerde bijgebouwen: een Bakhuis en een voormalige stal, nu het Atelier.In deze beide gebouwen met sfeervolle en besloten ruimte is plaats voor kleine gezelschappen van respectievelijk 12 en 20 personen.


Bovendien is er in het Achterhuis van de boerderij, de voormalige Deel, ruimte voor wat grotere groepen van 15 tot 80 personen.


De 3 ruimtes, die zijn ingericht door Steengracht Artware met de eigen zeer exclusieve meubelen en verlichtingslijn, kunnen worden aangewend voor vergaderingen, trainingen, productpresentaties, lunches en vergaderdiners.

8-uurs - 12-uurs - 24-uurs vergaderen in midden Nederland

Het Bakhuis met zithoek
Maximale capaciteit: 14 personen Mogelijke opstellingen: Carré (14 personen)


Het Bakhuis is vergaderlocatie in een monumentaal bijgebouw met een zithoek met houtkachel en een grote vergadertafel. De grote openslaande deuren geven toegang tot het terras met uitzicht op de notenboomgaard en achterliggend natuurgebied van het landgoed. Het Bakhuis is ideaal voor brainstormen, trainingen en heisessies en biedt ruimte aan maximaal 14 personen.


Het Atelier
Maximale capaciteit: 22 personen Mogelijke opstellingen: Carré (22 personen)


Het Atelier is een voormalige jongveeschuur, welke op smaakvolle wijze is verbouwd en ingericht tot vergaderruimte op het prachtige landgoed. Er staat een lange vergadertafel voor 10 tot 20 personen, maar elke opstelling is mogelijk. Bovendien zijn er op de bovenverdieping twee extra kamers, waar in kleine groepen kan worden gewerkt.
Het Atelier heeft een eigen terras met uitzicht op het achterliggende natuurgebied.


De Deel
De Deel is geschikt voor grotere groepen. Maximale capaciteit: 80 personen.


Waar vroeger de koeien en paarden stonden is nu een prachtige vergaderruimte gecreëerd voor groepen van 15 tot 80 personen. Deze ruimte straalt door inrichting, kleurtoepassing en bijzondere lichtinval een grote mate van rust uit. De opstelling is flexibel: vergadertafel(s), kring, zithoek met houtkachel voor kleinere groepen en theateropstelling voor grote groepen. Veel bedrijven uit het hele land keren regelmatig terug als vaste gast.

Foto's
A Buiten SfeervolBakhuisTerras 3LocatieDeelDeelTerras 4BakhuisAtelierTerras 1DeelAtelierAtelierDeelBakhuisBakhuisBakhuisDeelAtelierDeelAtelierDeel
Reviews

Er zijn 4 reviews gegeven. De gemiddelde score is 8.8.

8

Op 30 augustus hebben we een heel prettige bijeenkomst met 30 mensen bij GROOT KRUIVESTEIN gehad. We zijn zeer prettig en vriendelijk onthaald, kregen om 11 uur zelf gebakken cake en 's middags zelf gebakken brownie. Prima. De twee ruimten die we gebruiken zijn erg prettig, voor het uitbreken in groepen wat we deden was het wel erg handig dat het weer opknapten zodat we ook buiten konden zitten. Om dit met 30 man binnen te doen was wat onhandig geweest.

Mas Lubbers

9

Prachtige locatie. Gezellig, warm en ontspannen. Kwam de sfeer onderling zeker ten goede en geeft goede basis om te werken aan teamspirit en vertrouwen. We houden de locatie in gedachten voor een volgende keer.

Anoniem

9

Het was een superlocatie voor dit gezelschap. Helemaal uit de werkdruk van alledag draagt deze locatie bij aan een ontspannen, gezellige dag. Juiste ambiance om elkaar beter te leren kennen. Eigenaar Jan Steengracht en Henk van Roozendaal als kok hebben hier zeer zeker aan bijgedragen.

Anoniem

9

Een zeer goed verzorgde meeting gehad. Alles is aanwezig en je hoeft je nergens zorgen over te maken. Aanrader!

F. van Kooten

Over Onze partner

Algemeen

Wanneer u optimaal resultaat uit uw bijeenkomst wilt halen, dan draagt de bijzondere ambiance van dit bedrijfdaar zeker toe bij. Hier vindt u rust, ruimte en inspiratie!

Locatie

Aan de rand van een schitterend natuurgebied op landgoed Sterkenburg rond de monumentale boerderij staan twee gerestaureerde bijgebouwen: een bakhuis en een voormalige stal, nu het atelier.

In deze gebouwen met sfeervolle en besloten ruimte is in beide plaats voor kleine gezelschappen tot en met 22 personen.
De ruimtes,die zijn ingericht met zeer exclusieve meubelen en verlichting van Steengracht Artware, kunnen worden aangewend voorvergaderingen, trainingen, productpresentaties, lunches en vergaderdiners.

Wanneer u optimaal resultaat uit uw bijeenkomst wilt halen dan draagt de bijzondere ambiance van dit bedrijf daar zeker toe bij.

Ligging

Tussen de Utrechtse Heuvelrug en de lommerijke Langbroekwetering, ver van de bewoonde wereld en toch bedrieglijk dicht bij de A12 ligt het prachtige landgoed.

Bent u op zoek naar een bijzondere, sfeervolle, unieke en centraal gelegen locatie om ongestoord te vergaderen dan is dit landgoed een absolute aanrader!

Uitbreidingsmogelijkheden

U kunt uw vergadering eventueel ook uitbreiden met een overnachting in een nabij gelegen hotel. Wij regelen dan het vervoer vanaf onze locatie.
Overnachting op basis van een 1 persoonskamer vanaf € 119 p.p.
Ontbijt € 12,50 p.p.
Lokale heffingen € 2,04 p.p.p.n.
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?

" Op 30 augustus hebben we een heel prettige bijeenkomst met 30 mensen bij GROOT KRUIVESTEIN gehad. We zijn zeer prettig en vriendelijk onthaald, kregen om 11 uur zelf gebakken cake en 's middags zelf gebakken brownie. Prima. De twee ruimten die we gebruiken zijn erg prettig, voor het uitbreken in groepen wat we deden was het wel erg handig dat het weer opknapten zodat we ook buiten konden zitten. Om dit met 30 man binnen te doen was wat onhandig geweest. "

Mas Lubbers 05-09-2017 08:58

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405850 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto