VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Vergaderen op een prachtig landgoed in Driebergen-Utrecht

Wanneer u optimaal resultaat uit uw bijeenkomst wilt halen, dan draagt de bijzondere ambiance van deze vergaderlocatie daar zeker toe bij. Hier vindt u rust, ruimte en inspiratie! Centraal in Nederland, dichtbij de A12 en toch ver van de bewoonde wereld.
vanaf € 49,- p.p.
Er zijn 3 reviews gegeven. 9.0
A Buiten Sfeervol

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement zit inbegrepen:

  •  Beamer - flipover - internet
  •  Koffie, thee, ijswater, koekjes, huisgemaakte cake, jus d’orange en vers fruit
  •  Uitgebreide lunch
  •  Borrel met bitterballen
  •  Huur van de locatie
Prijs: vanaf € 49,00 p.p.
Exclusief BTW vanaf 10 personen.
Bij minder dan 10 of meer dan 15 personen prijs op aanvraag.

Uitbreidingsmogelijkheden

U kunt uw vergadering uitbreiden met een overnachting in een nabij gelegen hotel. Wij regelen dan het vervoer van en naar onze locatie.
  •  Overnachting op basis van een 1-persoons kamer vanaf € 119,00 p.p.
  •  Ontbijt € 12,50 p.p.
  •  Lokale heffingen € 2,04 p.p.p.n.
De prijs van dit vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

Landelijk vergaderen met allure

Tussen de Utrechtse Heuvelrug en de lommerrijke Langbroekwetering, ver van de bewoonde wereld en toch bedrieglijk dicht bij de A12 ligt de prachtige boerderij Groot Kruivestein Bent u op zoek naar een bijzondere, sfeervolle, unieke en centraal gelegen locatie om ongestoord te vergaderen dan is deze locatie een absolute aanrader!

Vergaderlocatie aan de rand van een schitterend natuurgebied

Aan de rand van een schitterend natuurgebied, behorend bij landgoed Sterkenburg rond de monumentale boerderij staan 2 gerestaureerde bijgebouwen: een Bakhuis en een voormalige stal, nu het Atelier.In deze beide gebouwen met sfeervolle en besloten ruimte is plaats voor kleine gezelschappen van respectievelijk 12 en 20 personen.

Bovendien is er in het Achterhuis van de boerderij, de voormalige Deel, ruimte voor wat grotere groepen van 20 tot 120 personen. Hier kan men eventueel ook in het weekend terecht voor recepties of diners.

De 3 ruimtes, die zijn ingericht door Steengracht Artware met de eigen zeer exclusieve meubelen en verlichtingslijn, kunnen worden aangewend voor vergaderingen, trainingen, productpresentaties, lunches en vergaderdiners.

8-uurs - 12-uurs - 24-uurs vergaderen in midden Nederland

Het Bakhuis met zithoek
Maximale capaciteit: 14 personen
Mogelijke opstellingen: Carré (14 personen)

Het Atelier
Maximale capaciteit: 22 personen
Mogelijke opstellingen: Carré (22 personen)

De Deel
De Deel (hoofdzakelijk in het zomerseizoen te huur) is geschikt tot 20 personen.

Maximale capaciteit: 20 personen.
Foto's
A Buiten SfeervolA Keuken SfeervolA Keuken SfeervolAB DinerAB LunchAtelier 1Atelier 3Atelier 4Bakhuis 1Bakhuis 2Bakhuis 3Bakhuis 4Deel 1Deel 2Deel 3Deel 4Deel 5Terras 1Terras 2Terras 3Terras 4
Reviews

Er zijn 3 reviews gegeven. De gemiddelde score is 9.

9

Prachtige locatie. Gezellig, warm en ontspannen. Kwam de sfeer onderling zeker ten goede en geeft goede basis om te werken aan teamspirit en vertrouwen. We houden de locatie in gedachten voor een volgende keer.

Anoniem

9

Het was een superlocatie voor dit gezelschap. Helemaal uit de werkdruk van alledag draagt deze locatie bij aan een ontspannen, gezellige dag. Juiste ambiance om elkaar beter te leren kennen. Eigenaar Jan Steengracht en Henk van Roozendaal als kok hebben hier zeer zeker aan bijgedragen.

Anoniem

9

Een zeer goed verzorgde meeting gehad. Alles is aanwezig en je hoeft je nergens zorgen over te maken. Aanrader!

F. van Kooten

Over Onze partner

Algemeen

Wanneer u optimaal resultaat uit uw bijeenkomst wilt halen, dan draagt de bijzondere ambiance van dit bedrijfdaar zeker toe bij. Hier vindt u rust, ruimte en inspiratie!

Locatie

Aan de rand van een schitterend natuurgebied op landgoed Sterkenburg rond de monumentale boerderij staan twee gerestaureerde bijgebouwen: een bakhuis en een voormalige stal, nu het atelier.

In deze gebouwen met sfeervolle en besloten ruimte is in beide plaats voor kleine gezelschappen tot en met 22 personen.
De ruimtes,die zijn ingericht met zeer exclusieve meubelen en verlichting van Steengracht Artware, kunnen worden aangewend voorvergaderingen, trainingen, productpresentaties, lunches en vergaderdiners.

Wanneer u optimaal resultaat uit uw bijeenkomst wilt halen dan draagt de bijzondere ambiance van dit bedrijf daar zeker toe bij.

Ligging

Tussen de Utrechtse Heuvelrug en de lommerijke Langbroekwetering, ver van de bewoonde wereld en toch bedrieglijk dicht bij de A12 ligt het prachtige landgoed.

Bent u op zoek naar een bijzondere, sfeervolle, unieke en centraal gelegen locatie om ongestoord te vergaderen dan is dit landgoed een absolute aanrader!

Uitbreidingsmogelijkheden

U kunt uw vergadering eventueel ook uitbreiden met een overnachting in een nabij gelegen hotel. Wij regelen dan het vervoer vanaf onze locatie.
Overnachting op basis van een 1 persoonskamer vanaf € 119 p.p.
Ontbijt € 12,50 p.p.
Lokale heffingen € 2,04 p.p.p.n.
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?

" Prachtige locatie. Gezellig, warm en ontspannen. Kwam de sfeer onderling zeker ten goede en geeft goede basis om te werken aan teamspirit en vertrouwen. We houden de locatie in gedachten voor een volgende keer. "

Anoniem 10-10-2016 08:39

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405850 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto