VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Bijzondere Vergaderlocatie aan rand van Nijkerk op de Veluwe

Dit 4-sterren designhotel ligt aan de rand van Nijkerk (Gelderland), heeft 7 multifunctionele zalen, 57 suites en is uitermate geschikt voor vergaderingen, presentaties, trainingen of andere zakelijke bijeenkomsten. Op minder dan 30 minuten van Amersfoort, Utrecht en Apeldoorn is dit een ideale, [..]
vanaf € 34,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Locatie

Bij dit 4-uurs vergaderarrangement in Nijkerk op de Veluwe is inbegrepen:

  •  Onbeperkt koffie en thee
  •  Koekjes
  •  IJswater en pepermuntjes
  •  Gebruik van beamer + scherm + flip-over + vergadertool koffer in de zaal
  •  Gebruik van WIFI
  •  Lunch (bestaande uit: broodmaaltijd met diverse luxe belegde broodjes met soep en een warm item en melk, karnemelk)

Prijs: € 34,50 p.p.
Minimum aantal personen is 4.


Overige mogelijkheden:
4-uurs vergaderarrangement zonder lunch € 19,50 p.p.
8-uurs vergaderarrangement € 47,50 p.p.


De prijs van dit 4-uurs vergaderarrangement in Nijkerk op de Veluwe is geldig tot 31 december 2018.

Bijzondere Vergaderlocatie op de Veluwe

Dit 4-sterren designhotel ligt aan de rand van Nijkerk (Gelderland), heeft 7 multifunctionele zalen, 57 suites en is uitermate geschikt voor vergaderingen, presentaties, trainingen of andere zakelijke bijeenkomsten. Op minder dan 30 minuten van Amersfoort, Utrecht en Apeldoorn is dit een ideale, centraal gelegen, vergader- en trainingslocatie.

Zalen met ieder een eigen thema en sfeer

Alle zalen hebben een eigen thema, een combinatie van landelijk en design en zijn uitstekend geoutilleerd en voorzien van diverse apparatuur zoals een beamer en flipover.

Meerdaagse vergaderingen ook zeker mogelijk!

Voor uw meerdaagse vergadering is dit een perfectie vergaderlocatie. Het hotel beschikt over 57 luxe suites, in 8 verschillende interieurstijlen. In de ontbijtzaal van het hotel kunt u in de ochtend terecht voor een ontbijt. Voor lunch, diner en/of een borrel kunt u terecht bij Restaurant Meadows, gelegen naast het hotel. Het restaurant beschikt ook over een ruim buitenterras.

Vergaderbreak

Wilt u de vergadering combineren met een workshop? Zeer interessant als korte onderbreking of als afsluiting van uw zakelijke bijeenkomst. Wij hebben hier divers aanbod in, denk hierbij aan een workshop schapen drijven of een teambuilding sessie zoals bootcamp.

Foto's
LocatieZaalBoksringLoodsRoode SchuurHotel de Roode SchuurJachthutJachthutRoode SchuurSkyboxSkyboxzolder
Reviews

Er zijn 1 reviews gegeven. De gemiddelde score is 8.

8

De kamers en het eten waren zeer goed. Vooral de kamers waren boven verwachting. De vergaderruimte 'De Opkamer' was wat krap, ondanks dat het gezelschap bestond uit 6 personen voelde de ruimte vol aan, terwijl er 8 personen in kunnen volgens de beschrijving. Omgeving was schitterend en het personeel vriendelijk. Al met al een aanrader!

Suzanne Romein

Over Onze partner

Algemeen

Hotel & Gasterij De Roode Schuur beschikt over 7 multifunctionele zalen met allen een eigen thema, een combinatie van landelijk en design, en zijn uitstekend geoutilleerd en voorzien van diverse apparatuur. Ook een personeels- en bedrijfsfeest is bij hier in goede handen. Dit is een unieke locatie, met veel mogelijkheden voor uw bijeenkomst, werkelijk alles is mogelijk.

Faciliteiten

De locatie beschikt naast 7 vergaderzalen ook over Restaurant Meadows met een prachtig buitenterras, het restaurant serveert streek- en seizoensgebonden gerechten met gebruik van biologische producten. Het restaurant hanteert een wijnconcept: op de dinerkaart staat per gerecht aangegeven welke wijn er het beste bij past. Daarnaast beschikt deze unieke locatie over een 4-sterren designhotel met 57 luxe suites met diverse interieurtypes, ideaal voor een meerdaagse vergadering. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De vergaderarrangementen zijn inclusief draadloos internet, beamer, scherm, flipover & whiteboard.

Ligging

Deze ideale, centraal gelegen locatie ligt in Nijkerk, Midden-Nederland, en is zowel goed bereikbaar vanaf de A30 als de A28 op minder dan 30 minuten rijden van Amersfoort, Utrecht en Apeldoorn. Deze locatie ligt aan de rand van Nijkerk in een prachtige omgeving met uitzicht op diverse weilanden. Perfect om tussendoor een prachtige wandeling of fietstocht te maken als break van uw vergadering. Ook schapen drijven is een tip als vergaderactiviteit.

Omgeving

De omgeving van deze locatie heeft veel te bieden. Het is een natuurrijke omgeving, op loopafstand zit u in een bosrijk gebied maar op een kleine afstand vindt u ook een poldergebied en de Stad Amersfoort.

Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?

" De kamers en het eten waren zeer goed. Vooral de kamers waren boven verwachting. De vergaderruimte 'De Opkamer' was wat krap, ondanks dat het gezelschap bestond uit 6 personen voelde de ruimte vol aan, terwijl er 8 personen in kunnen volgens de beschrijving. Omgeving was schitterend en het personeel vriendelijk. Al met al een aanrader! "

Suzanne Romein 30-11-2015 08:15

foto