VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

8-uurs vergaderarrangement in Midden Nederland - Vergaderen in een Paviljoen hotel

Op 5 minuten afstand van het Veluwemeer aan de rand van de Veluwe vind je ons Hotel. Met een evenemententerrein in de achtertuin combineert u uw bijeenkomst gemakkelijk met een stukje teambuilding of andere activiteiten!
vanaf € 57,50 p.p.
Hotel

Bij dit 8 uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

 •  Ontvangst, tussen 08:30 en 09:00 uur, met koffie, thee en Veluwse lekkernijen in de Serre van Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd,
 •  Gebruik van een plenaire zaal met een keuze als zaalopstelling,
 •  Complete flip-over & vergaderkit in de plenaire zaal,
 •  Beamer, inclusief elektrisch rolscherm,
 •  Schrijfblokken, pennen en mints op de tafels,
 •  Onbeperkt flessen mineraalwater in de plenaire zaal,
 •  De gehele dag gebruik van onze koffiecorner met diverse soorten koffie, thee en lekkernijen,
 •  Eenmaal gebruik van een uitgebreid lunchbuffet,
 •  In de middag zal er een break worden geserveerd,
 •  Plenaire zaal van 09:00  uur, tot 21:00 uur.

Prijs € 57,50,- p.p.
(inclusief BTW).
Minimaal 8 personen.


Bovenstaande arrangement is uit te breiden met extra activiteiten of een overnachting.


 •  Gemotoriseerde activiteit à €30,00 per persoon.
 •  Natuurwandeling met gids à €25,00 per persoon.
 •  Challenge parcour à €17,50 per persoon.
 •  Diner à €32,50 per persoon.
 •  En nog veel meer! Vraag naar de mogelijkheden!

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Vergaderen op de Veluwe

Ons hotel is één van de weinige paviljoenhotels van Nederland. Het hotel is buitengewoon mooi gelegen in Midden-Nederland en in het groen. Op 5 minuten afstand van het Veluwemeer aan de rand van de Veluwe vindt u deze veelzijdige vergaderlocatie.


Het hotel beschikt over 24 Standaard kamers, 64 Deluxe kamers, 3 Luxe Suites en 11 vergaderzalen. 

De zalen

Alle vergaderzalen zijn voorzien van daglicht, een flip-over, beamer met elektrisch rolscherm en over het hele terrein heeft u toegang tot WIFI. Ons hotel is de ideale omgeving voor vergaderen, cursussen, feesten en recepties tot 350 personen. Bijzonder is onze Villa: een unieke plek voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en besloten diners. Daarnaast biedt onze locatie een prachtig aangelegde bostuin, een openlucht zwembad met loungebedden en een zonneweide omringen het sfeervolle hoofdgebouw. U kunt heerlijk dineren in de Veluwse Huyskamer of een drankje doen in de Hooibergbar of op het terras.

Teambuilding

Zoekt u een activiteit voor uw groep om te combineren tijdens een meeting of cursus. Bijvoorbeeld een clinic, workshop of buiten activiteit. Bij ons evenementenbureau kiest u uit ruim 100 activiteiten die maximaal 1 of 2 uur duren. Van 4x4 rijden, tot tandem fietsen of kruisboogschieten. Mag de activiteit wat langer duren? Dan passen we het programma aan.

Het hotel

Het hotel biedt 91 sfeervolle 2-persoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met bad en/of douche, zithoek, televisie met filmkanalen, telefoon, internet, bureau, koffie en theefaciliteiten en föhn. Voor grotere groepen beschikken wij over de luxe Villa! De Villa is voorzien van vijf slaapkamers, drie badkamers, een grote keuken, een dining room en een ruime woonkamer. Daarnaast is de Villa uitgerust met flatscreens, dvd, blue ray en sound system.

Foto's
HotelVergaderzaalSerreRestaurantHotelkamerHuiskamerOutdoor vergaderenOutdoor vergaderenOutdoor vergaderenVergaderzaalVergaderzaalVergaderzaalSerreSerreRestaurantRestaurantSurvivalSurvivalQuadrijdenSurvivalSurvival
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Ons hotel is gelegen aan de grens van de veluwe en op 5 minuten afstand van het Veluwe meer. Een rustig gelegen 4-sterren hotel waar mensen zich al snel thuisvoelen.

Hotelkamers

Onze 91 sfeervolle kamers zijn via de overkapte paden door onze tuin gemakkelijk te bereiken.De kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, internetverbinding, televisie, radio, telefoon en Pay-tv.

Restaurant en Bar

De ontbijtzaal is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 07.30 uur - 10.00 uur en in het weekend tussen 08.00 uur - 10.30 uur. Tussen 12.00 uur en 15.00 uur bieden wij u de mogelijkheid om iets te gebruiken van de kleine kaart in onze serre of op het terras. Tussen 18.00 uur en 21.00 uur kunt u aan tafel voor een overheerlijk diner. Het menu wordt dagelijks aangegeven bij de receptie.

Faciliteiten

Een prachttuin, openlucht zwembad, tennis- en squashbaan, tegen betaling kunt u gebruik maken van de sauna, solarium, fitnessruimte en biljartkamer. In het hoofdgebouw vindt u onze receptie, een warm restaurant, de bruisende bar en een sfeervolle zonnige serre. Ook kunt u bij ons fietsen huren.
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?
foto