VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

32-uurs vergaderarrangement in Midden Nederland - Uit te breiden met leuke activiteiten!

Op 5 minuten afstand van het Veluwemeer aan de rand van de Veluwe vindt u deze veelzijdige vergaderlocatie. Met een evenemententerrein in de achtertuin combineert u uw bijeenkomst gemakkelijk met een stukje teambuilding of andere activiteiten!
vanaf € 245,- p.p.p.n.
Hotel

Bij dit 32 uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

 •  Ontvangst tussen 08:30 en 09:00 uur met koffie, thee en Veluwse lekkernijen in de serre van het hotel
 •  Gebruik van een plenaire zaal met een zaalopstelling naar keuze
 •  Complete flip-over & vergaderkit in de plenaire zaal
 •  Beamer, inclusief elektrisch rolscherm
 •  Schrijfblokken, pennen en mints op de tafels
 •  Onbeperkt flessen mineraalwater in de plenaire zaal
 •  Tijdens de hele bijeenkomst gebruik van onze koffiecorner met diverse soorten koffie, thee en lekkernijen
 •  Op zowel de 1e als 2e dag gebruik van een uitgebreid lunchbuffet
 •  Op beide dagen zal er in de middag een break worden geserveerd
 •  1x Eeen snack van de dag op de 1e dag
 •  Een 3-gangen menu van de chef op de 1e dag met keuze uit een voor- , hoofd- en  nagerecht,
 •  1 Overnachting in een ruime Standaard kamer, met onder andere koffie- & thee faciliteiten
 •  1x Een uitgebreid ontbijtbuffet
 •  Plenaire zaal van 09.00 uur op de 1e dag tot 17.00 uur op de 2e dag

Prijs € 245,- p.p.
(inclusief BTW maar exclusief toeristenbelasting á € 1,25 per persoon per nacht).
Minimaal 8 personen.
Upgrade naar een Deluxe kamer € 10 per kamer per nacht.


Bovenstaande arrangement is uit te breiden met extra activiteiten. Hieronder een 2-tal suggesties. 

Landrover dropping:

Vanaf de locatie worden u opgehaald met Landrovers. Iedereen neemt plaats achterin en geniet van de rit.


Terwijl de motor ronkt, vraagt u zich af waar u heen wordt gebracht! Het enige wat u om u heen ziet zijn bossen… Plotseling vermindert het voertuig vaart en als het tot stilstand is gekomen, mag u eruit. Het enige wat u heeft is het GPS. Gelukkig zit er een uitleg bij van het GPS! Tijdens het lezen van deze brief, wordt de missie duidelijk. U gaat opzoek naar een punt ergens midden in de bossen, waar een opdracht voor u klaar staat. Dit zult u moeten vinden met behulp van het GPS. Al struinend door de bossen en over heide komt u steeds dichterbij de opdracht in de buurt. Maar heeft uw team wel het juiste punt ingevoerd?


Tarief per persoon € 68,50 (inclusief BTW).
Minimaal 12 personen.

Meer Spektakel? Kies dan voor de helikopter dropping:

Éénmaal bij de helikopter is de verbazing groot en wordt iedereen enthousiast maar toch ook wel een beetje nerveus… De rotorbladen beginnen al te draaien en u neemt plaats in de helikopter.


U vliegt over water en bossen en vanuit de helikopter heeft u een fantastisch uitzicht! Dan wordt de landing ingezet. Waar moet u nu heen? Gelukkig geeft het GPS uitkomst, waarmee u op zoek gaatnaar het eerste checkpunt. Door het invoeren van een zogenaamd waypoint kunt u de weg vinden, maar welke route neemt u? 


Tarief per persoon € 161,- (inclusief BTW).
Minimaal aantal personen 16.


De prijs van dit 32 uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Vergaderen op de Veluwe

Ons hotel is één van de weinige paviljoenhotels van Nederland. Het hotel is buitengewoon mooi gelegen in Midden-Nederland en in het groen. Op 5 minuten afstand van het Veluwemeer aan de rand van de Veluwe vindt u deze veelzijdige vergaderlocatie.


 


Het hotel beschikt over 24 Standaard kamers, 64 Deluxe kamers, 3 Luxe Suites en 11 vergaderzalen. 

De zalen

Alle vergaderzalen zijn voorzien van daglicht, een flip-over, beamer met elektrisch rolscherm en over het hele terrein heeft u toegang tot WIFI. Ons hotel is de ideale omgeving voor vergaderen, cursussen, feesten en recepties tot 350 personen. Bijzonder is onze Villa: een unieke plek voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en besloten diners. Daarnaast biedt onze locatie een prachtig aangelegde bostuin, een openlucht zwembad met loungebedden en een zonneweide omringen het sfeervolle hoofdgebouw. U kunt heerlijk dineren in de Veluwse Huyskamer of een drankje doen in de Hooibergbar of op het terras.

Teambuilding

Zoekt u een activiteit voor uw groep om te combineren tijdens een meeting of cursus. Bijvoorbeeld een clinic, workshop of buiten activiteit. Bij ons evenementenbureau kiest u uit ruim 100 activiteiten die maximaal 1 of 2 uur duren. Van 4x4 rijden, tot tandem fietsen of kruisboogschieten. Mag de activiteit wat langer duren? Dan passen we het programma aan.

Het hotel

Het hotel biedt 91 sfeervolle 2-persoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met bad en/of douche, zithoek, televisie met filmkanalen, telefoon, internet, bureau, koffie en theefaciliteiten en föhn. Voor grotere groepen beschikken wij over de luxe Villa! De Villa is voorzien van vijf slaapkamers, drie badkamers, een grote keuken, een dining room en een ruime woonkamer. Daarnaast is de Villa uitgerust met flatscreens, dvd, blue ray en sound system.

Foto's
HotelVergaderzaalSerreRestaurantHotelkamerStandaard HotelkamerHuiskamerOutdoor vergaderenOutdoor vergaderenOutdoor vergaderenVergaderzaalVergaderzaalVergaderzaalSerreSerreRestaurantRestaurantSurvivalSurvivalSurvivalSurvivalQuadrijdenLandroverLandroverLandroverlandroverHelikopter dropping
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Ons hotel is gelegen aan de grens van de veluwe en op 5 minuten afstand van het Veluwe meer. Een rustig gelegen 4-sterren hotel waar mensen zich al snel thuisvoelen.

Hotelkamers

Onze 91 sfeervolle kamers zijn via de overkapte paden door onze tuin gemakkelijk te bereiken.De kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, internetverbinding, televisie, radio, telefoon en Pay-tv.

Restaurant en Bar

De ontbijtzaal is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 07.30 uur - 10.00 uur en in het weekend tussen 08.00 uur - 10.30 uur. Tussen 12.00 uur en 15.00 uur bieden wij u de mogelijkheid om iets te gebruiken van de kleine kaart in onze serre of op het terras. Tussen 18.00 uur en 21.00 uur kunt u aan tafel voor een overheerlijk diner. Het menu wordt dagelijks aangegeven bij de receptie.

Faciliteiten

Een prachttuin, openlucht zwembad, tennis- en squashbaan, tegen betaling kunt u gebruik maken van de sauna, solarium, fitnessruimte en biljartkamer. In het hoofdgebouw vindt u onze receptie, een warm restaurant, de bruisende bar en een sfeervolle zonnige serre. Ook kunt u bij ons fietsen huren.
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?
foto