KonneKt
Vergaderzaal
Conferentiezaal Steyl
Vergaderzaal Hoog en Wel
Lounge
Aanbevolen Soesterberg

32-uurs vergaderarrangement op de Utrechtse Heuvelrug

Centraal gelegen in Soesterberg en omringd door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug vindt u dit conferentiehotel. Een eigentijdse locatie met een rijke historie. 25 Modern uitgeruste vergaderzalen, 3 bijzondere conferentiezalen, 130 hotelkamer en een gastvrij team. Deze congreslocatie heeft alle ingrediënten in huis voor een geslaagde conferentie.

Dit 32-uurs vergaderarrangement is inclusief:

  • Onbeperkt koffie, cappuccino en thee
  • Wereldse koek en snoepjes
  • Brainfood
  • Lunch KonneKt foodcourt
  • 1x een 3-gangen diner van de chef
  • Gekoeld en gezuiverd tafelwater
  • Gebruik van beamer, scherm, wifi en flipover
  • Trainerskit met onder andere stiften, naamkaartjes, post-its, potloden en plakband
  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijt

Prijs: vanaf € 223,00 per persoon. 
De prijs is exclusief zaalhuur.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Mindervalide kamers

Vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug - Wereldse gastvrijheid

Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en omringd door een groot bebost terrein is dit een meetinglocatie die het beste bij haar gasten naar boven haalt. 

Het hotel is gevestigd in 2 historische gebouwen. Naast 3 grote congreszalen en 23 vergaderzalen beschikt de vergaderlocatie over 130 hotelkamers. De ideale locatie voor eendaagse en meerdaagse bijeenkomsten.

Congres en Vergaderzalen - schitterende ruimtes!

Op zoek naar een geschikte zaal voor uw conferentie? Met maar liefst vijfentwintig vergaderzalen is er altijd een geschikte ruimte voor uw vergadering, training of congres. De vergader- en conferentiezalen zijn verdeeld over twee unieke gebouwen; voormalig Missiehuis Sint Jan en het voormalige Klooster Cenakel. Beide gebouwen zijn voorzien van alle gemakken en faciliteiten van nu, maar hebben de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger weten te behouden.

Alle vergaderarrangementen bestaan uit een ‘basisarrangement’ met onder andere koffie, thee en water. Benodigdheden zoals een beamer, wifi, flipover en een handige trainerskit zijn vanzelfsprekend aanwezig. Afhankelijk van het gekozen arrangement zijn ook de lunch, het diner, een overnachting en gebruik van het ontbijtbuffet inbegrepen.

Buiten Vergaderen

Op zoek naar inspiratie tijdens uw bijeenkomst? Neem uw deelnemers eens mee voor een vergadering, training of brainstormsessie in de buitenlucht! De combinatie van frisse boslucht en de ontspannende achtergrondmuziek van fluitende vogeltjes geven een hele andere dynamiek dan tijdens een binnen vergadering of training. Daarnaast stimuleert het buiten zijn de hersenen én bevordert het de creativiteit. Het buiten vergaderen is daardoor ideaal als onderbreking van een binnenprogramma.

In onze bostuin zijn meerdere locaties die u kunt reserveren voor een buitenbreak. Alle plekken bevinden zich op slechts enkele minuten wandelen van onze panden. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende opstellingen: van picknicktafels of poefjes tot handige mobiele stoeltjes inclusief schrijftafeltje. Combineren kan natuurlijk ook. Goed om te weten: de buitenbreaklocaties bieden veel ruimte waardoor wij eenvoudig een 1,5 meter opstelling voor u kunnen realiseren.

Teambuildingsactiviteiten

Samenwerken tijdens een activiteit in het bos? Creatief aan de slag met verf en kwast? Inspannend en sportief? Of liever juist ontspannen en de tijd nemen om elkaar nóg beter te leren kennen. De mogelijkheden voor de invulling van een teambuildingsactiviteit zijn eindeloos.

Informeer naar de mogelijkheden!

De prijs van dit 32-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Anoniem
9
22 maart 2022
Prima locatie. De deelnemers waren erg tevreden.
Anoniem
8
25 januari 2022
De sprekers waren erg tevreden over de zaal en de catering. Alles verliep naar wens.
Belinda van der Harst
7
02 oktober 2015
De locatie was perfect. De verzorging van het eten en de kamers was goed geregeld.
Anoniem
8
03 maart 2014
Dit is een prima locatie voor een meerdaagse bijeenkomst. De kamers zijn netjes en schoon. De catering is prima (O/L/D). Het is mooie gelegen en heeft een rustgevende omgeving. Wat vooral aantrekkelijk is voor een meerdaagse bijeenkomst, is de ruime en gevarieerde keuze aan activiteiten die helemaal aansluiten bij van de naam van het hotel: Kontakt der Kontinenten. Kortom: onze bijeenkomst wat geslaagd.
Anoniem
9
03 april 2011
Voor het eerst gebruik gemaakt van Business Bookers. Een schot in de roos gebleken. Goede hulp gehad bij het zoeken naar een geschikte locatie, service verlening en alles correct afgehandeld. Kan het dan ook van harte aanbevelen hier gebruik van te maken.
M. van Run
7
21 maart 2011
Op zich prima locatie en lunch. Het was alleen erg druk... onze referentie zaal was prima, niks bijzonders.

Onze partner

Niet zomaar een conferentiehotel!

Dit is niet zomaar een conferentiehotel! Het hotel heeft iets te vertellen én te betekenen. Aan de buitenkant valt de kloosterlijke sfeer van mooie historische gebouwen op. Binnen vind je een grote diversiteit aan zalen en onthaalmogelijkheden. De gasten waarderen de centrale ligging op de Utrechtse Heuvelrug op een grote eigen bostuin met ruime, gratis parkeergelegenheid.

Verbinding buiten en binnen

Het buitenterrein biedt meer dan een goed terras. Er zijn zitzakken, wandelpaden, picknicktafels, hangmatten en een eigen bosgebied dat zich leent voor outdooractiviteiten.

De historische gebouwen bieden genoeg ruimte terwijl er tegelijk een zekere beslotenheid of intimiteit is. De erfenis van de idealisten die hier woonden en werkten wordt gekoesterd. De levenshouding van de oorspronkelijke bewoners was er een van actie én rust, hard werken én bezinning, verbondenheid én afzondering. Die verbinding staat ook centraal in de manier waarop het conferentiehotel is vormgeven. Zij verdiepten zich in de culturen waarmee ze in contact kwamen. Zij vonden dat missie geen eenrichtingsverkeer kon zijn, maar dat die om wederkerigheid vraagt. Zo is Kontakt der Kontinenten aan haar naam gekomen. Deze bijzondere afkomst geeft de locatie kleur en smaak. Een mooi tegenwicht in het huidige tijdperk van jachtigheid, oppervlakkigheid en digitalisering.

Maatschappelijk betrokken

Je zou kunnen zeggen dat de locatie een ziel heeft door haar maatschappelijke betrokkenheid en idealistische grondslagen. De historie kleurt ook de opvattingen over gastvrijheid. Gastvrijheid is geen kunstje en gaat vérder dan service. Achter de belangstelling voor de wereld en de warme uitstraling van gastvrijheid, zit een ideaal, namelijk dat álle mensen welkom zijn. De medewerkers stralen openheid voor de wereld en een betrokken, wat idealistische houding uit. Gasten omschrijven de sfeer in termen van een ‘thuisgevoel’ door de ongedwongen sfeer en de persoonlijke benadering. Zonder overdreven luxe na te steven is, met de moderniseringen van het afgelopen decennium, gebroken met de gedateerde soberheid, waardoor het gasten aan niets ontbreekt. Duurzaam ondernemen is vanzelfsprekend omdat er ook naar de (nabije) wereld gekeken wordt.

KonneKt restaurant, bar & lounge

Van een smakelijk én gezond ontbijt tot een uitgebreid driegangendiner; onze keukenbrigade verrast u graag tijdens uw verblijf. In restaurant KonneKt verwelkomen we u graag om te komen genieten van een culinaire totaalbeleving. Het restaurant is immers meer dan een plek om te eten of te drinken. Het is een ongedwongen ontmoetingsplek in het hart van het hotel.

Wereldse invloeden zijn niet alleen terug te zien in de inrichting van het restaurant, maar ook in een verrassend aanbod van eten en drinken. Het assortiment is veelzijdig en bevat verrassende combinaties van ingrediënten uit alle windstreken. 

Het interieur van KonneKt is niet zomaar gekozen: in plaats van te kijken naar verschillen, benadrukken we binnen KonneKt juist culturele gelijkenissen. Dit zie je terug in de verzamelde souvenirs en het gebruik van verschillende materialen. 

 

Omgeving

Utrecht

In de provincie Utrecht kunt u heerlijk genieten van leuke dagjes uit en weekendjes weg! In ons uitgebreide aanbod voor groepen vindt u stadsspellen, workshops, themafeesten en actieve avondprogramma's maar ook met z'n tweetjes of voor het hele gezin hebben we een uitgebreid aanbod in Utrecht.

Soesterberg

Soesterberg is een plaats in de provincie Utrecht. In Soesterberg bevindt zich het Nationaal Militair Museum (NMM), dat de militaire geschiedenis van Nederland toont. Het museum herbergt een indrukwekkende collectie vliegtuigen, tanks, en andere militaire voertuigen. Soesterberg ligt te midden van groene en bosrijke gebieden. De Soester Duinen, een stuifzandgebied, liggen in de nabijheid en zijn populair om te wandelen en te genieten van de natuur. Daarnaast ligt het in de buurt van de Utrechtse Heuvelrug, een prachtig natuurgebied.

Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl