zaal
zaal
Daf rijden
Klimmen
Prison Break

2 Dagen bijzonder vergaderen en overnachten in de Weerribben - 32 uurs arrangement

2 Dagen vergaderen op een bijzondere locatie, overnachten met een bijzondere combinatie van luxe, service en privacy van een eigen woning met goede verzorging. Dat is bijzonder vergaderen in de Weerribben.

Dit 2-daagse vergaderarrangement in de Weerribben is inclusief:

  • Onbeperkt koffie,thee,water,vers fruit en gezonde candybars in de vergaderzaal
  • 2x lunchbuffet met warme item
  • 2-gangen dinerbuffet (inclusief 2 consumpties) 
  • 1 Overnachting op basis van 2-persoonskamers 
  • Uitgebreid ontbijtbuffet

Prijzen vanaf € 225,00 p.p.
Minimaal 6 personen.

Exclusief € 21,00 reserveringskosten.

Aanvang op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. In de weekenden of vakantieperiodes in overleg mogelijk.

De prijs van dit 2-daagse vergaderarrangement in de Weerribben is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren

2 Dagen vergaderen in de Weerribben

Vergaderen op een bijzondere locatie. Overnachten met een bijzondere combinatie van luxe en service. De privacy van een eigen woning met goede verzorging. Bijzondere activiteiten die het groepsgevoel versterken en met een bijzondere persoonlijke en culinaire verzorging. Dat is bijzonder vergaderen in de Weerribben.

Het bijzondere vergaderprogramma

Dag 1
10:00 uur: Ontvangst met koffie en lekkernij
10:30 uur: Vergaderen in vergaderruimte naar keuze
13.30 uur:
 Uitgebreid lunchbuffet inclusief warm item
15.00 uur: Vergaderen in vergaderruimte naar keuze
19.00 uur: Even tijd om bij te komen op de kamer/te wandelen of te ontspannen
19.45 uur: U kunt genieten 2-gangen sharing dinner

Dag 2
Vanaf 06.30 uur: Ontbijt in het restaurant (kranten aanwezig)
09.00 uur: Vergaderen in vergaderruimte naar keuze
13.30 uur: Uitgebreid lunchbuffet inclusief warm item
14.30 uur: Vervolg meeting
16.30 uur: Afsluiting met een borrel (exclusief) en een drankje

Tijdens de vergaderingen is er onbeperkt koffie, thee, ijswater, soft drinks, vers fruit, gezonde candybars. De lunches en diners kunnen zowel in het restaurant, als in de Residence, als outdoor worden verzorgd. De chefs werken met dagelijks verse producten met een duurzame en biologische inslag en bereiden de maaltijden al dan niet live voor u.

Bijzondere vergaderruimtes

De vergaderingen/trainingen kunnen plaatsvinden in de landelijk gelegen boerenhofstede, in de luxe informele vergaderruimtes van de Residences, outdoor in het bos, op het water of in de Weerribben.
Tevens kan er vrij gebruik gemaakt worden van de audio-/visuele hulpmiddelen als beamers, scherm, flipovers, TV schermen en geluidversterking.

Standaard faciliteiten:
- Zaalhuur
- Parkeergelegenheid
- Gebruik beamer & scherm
- Gebruik geluidsversterking
- Flip overs + stiften
- Wifi verbinding
- Digitaal bord
- Flat screen op standaard
- Schrijfpapier & pennen 

Overnachten in luxe residences

U overnacht op basis van één persoonskamers met eigen sanitair en televisie in één van de residences van de Weerribben. De residences beschikken over meerdere livings, eigen keukenunits en een groot terras. U verblijft op basis van Hotelservice (opgemaakte bedden, handdoekenpakket, enzovoort) met de privacy van een eigen woning.

Onze partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo, op de grens van Overijssel en Friesland, is een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt vergaderen, lunchen en dineren. Door de vele mogelijkheden is er genoeg keuze en geschikt voor diverse budgetten.

Faciliteiten

Een vergaderlocatie gelegen middenin de natuur met diverse mogelijkheden. Voor vergaderingen, bijeenkomsten, teambuilding, overnachten en bedrijfsuitjes; hier voor bent u bij ons aan het juiste adres.

Van een verse koffie, uitgebreide lunch tot een gehele verzorgd vergaderarrangement met overnachting en ontbijt en teambuilding activiteiten, het aanbod is groot.

De vergaderruimtes bieden ruimte tot 200 personen en zijn in verschillende opstellingen om te bouwen. Elke ruimte kan worden ingericht als een plenaire, theater, U-vorm en carré opstelling. De standaard faciliteiten: geluidsversterking, beamer en scherm, flip overs, Wifi verbinding, flat screen op standaard en ruime parkeergelegenheid.

Teambuilding

Wilt u een vergadering of bijeenkomst combineren met teambuilding? Ook dat is mogelijk bij deze locatie Paasloo. Denk aan een groepsvariant op de populaire escape rooms: Prison Break. Een ontsnappingsspel waarbij teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontspannen. Een sportieve uitdaging in het klimbos, een DAF tour, Kick Bike tour, culinaire of creatieve workshops, Arrow Batlle en diverse schietdisciplines.

Locaties & meerdaagse vergaderingen

De vergaderlocatie is gelegen bij Villapark de Weerribben, een ruim opgezet vakantiepark. Waardoor deze locatie zeer geschikt is voor meerdaagse vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, bedrijfsuitjes, evenementen en meer.

Tijdens een meerdaags arrangement verblijft u in een van de (groeps)woningen op basis van 1 of 2 personen per kamer, waarbij u de luxe van een hotel ervaart met comfort en privacy van een eigen woning.

Omgeving

Overijssel

groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

Paasloo

Paasloo ligt op de grens van Overijssel en Drenthe in het Nationaal Park de Weerribben. Dit prachtige natuurgebied biedt geweldige mogelijkheden voor een actief dagje uit, heerlijk fietsen, wandelen, maar ook op het water zijn er mogelijkheden met een fluisterboot om dit natuurgebied te ontdekken. De provincie heeft een uitgebreid netwerk van fietspaden, waardoor het gemakkelijk is om per fiets de omgeving te verkennen. Fietsroutes kunnen je langs pittoreske dorpjes, historische bezienswaardigheden en natuurlijke hoogtepunten leiden.

Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl