VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

32-uurs vergaderarrangement op de Utrechtse Heuvelrug

Ontmoet elkaar in de rustige omgeving van dit voormalige Klooster. Een inspirerende omgeving voor uw zakelijke bijeenkomst. Culinair bent u van harte welkom in ProefLokaal De Wereld. Tijdens uw verblijf maakt u gebruik van de unieke ConferentieApp.
vanaf € 222,81 p.p.p.n.
Er zijn 4 reviews gegeven. 7.8
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Dit 32-uurs vergaderarrangement is inclusief:

 •  Koffie en thee bij aankomst
 •  Koffie en thee tijdens de vergadering
 •  IJswater, pepermunt, schrijfpapier en pen in de zaal
 •  2x Uitgebreid lunchbuffet met een keur aan lekkernijen
 •  1x een 3-gangen dagmenu
 •  1 Overnachting
 •  1x Ontbijtbuffet
 •  Zaalhuur plenaire zaal
 •  Gebruik beamer, flip-over, Wifi en App

Prijs: € 222,81 p.p. excl. BTW op basis van minimaal 2 personen.

Extra mogelijkheden:

Breid uw bijeenkomst uit met buitenactiviteit (in ons 20 hectare bos). Informeer naar de mogelijkheden.

De prijs van dit 32-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

Vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug - Haal de wereld binnen

Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en omringd door een groot bebost terrein is dit een meetinglocatie die het beste bij haar gasten naar boven haalt.

Het hotel is gevestigd in 2 historische gebouwen die vroeger dienst deden als klooster en missiehuis. Naast 3 grote congreszalen, 18 vergaderzalen en een aantal kleinere gespreksruimtes beschikt de vergaderlocatie over 131 hotelkamers. De ideale locatie voor eendaagse en meerdaagse bijeenkomsten en voor andere zakelijke bezoeken.

Geniet van diverse lekkernijen in ProefLokaal De Wereld! En tijdens uw verblijf alle informatie over het hotel en uw bijeenkomst altijd bij de hand via de unieke App!

Beleef wereldse gastvrijheid! U bent van harte welkom in Soesterberg.

Congres en Vergaderzalen - schitterende ruimtes!

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten beschikt over 2 locaties. Te weten het voormalige missiehuis. Hierin bevinden zich 2 grote congreszalen, 15 vergaderzalen en diverse gespreksruimtes. Tevens beschikken wij over het voormalige klooster met hierin 1 grote congreszaal, 5 vergaderzalen en ook diverse gespreksruimtes.

Door deze indeling beschikken wij over voldoende ruimte voor kleine en grotere bijeenkomsten.

Hotelkamers

Alle hotelkamers zijn voorzien van douche en toilet, telefoon, televisie en WiFi. De meeste kamers kijken uit op het bos, de kloostertuin of de binnentuinen. In de lounge kunt u altijd terecht voor een gratis kopje verse koffie of thee.

In het hoofdgebouw bevinden zich:


 •  34 standaard eenpersoonskamers
 •  50 standaard tweepersoonskamers
 •  10 comfort tweepersoonskamers

In Klooster Cenakel bevinden zich:


 •  27 standaard eenpersoonskamers
 •  10 standaard tweepersoonskamers
Foto's
Conferentiehotel Kontakt der KontinentenBosReceptieLoungeLeeshoek in de LoungeMeeting roomKoffie en ontvangst ruimteOceanieAustralie zaalCongreszaalCecilia congreszaalWintertuinColombia vergaderzaalVergaderen in de Argentinie zaalBrazilie vergaderzaalProeflokaalCulinair genietenLunchen in het ProefLokaalLoungeZaal MagdalenaMeeting roomGang CenakelComfort hotelkamerZuid-Amerika hotelkamerStandaard 2-persoonskamer
Reviews

Er zijn 5 reviews gegeven. De gemiddelde score is 7.6.

7

De locatie was perfect. De verzorging van het eten en de kamers was goed geregeld.

Belinda van der Harst

8

Dit is een prima locatie voor een meerdaagse bijeenkomst. De kamers zijn netjes en schoon. De catering is prima (O/L/D). Het is mooie gelegen en heeft een rustgevende omgeving. Wat vooral aantrekkelijk is voor een meerdaagse bijeenkomst, is de ruime en gevarieerde keuze aan activiteiten die helemaal aansluiten bij van de naam van het hotel: Kontakt der Kontinenten. Kortom: onze bijeenkomst wat geslaagd.

Anoniem

7

Het vergader arrangement was goed geregeld. Opmerking: wel een hoog katholiek gehalte

Anoniem

9

Voor het eerst gebruik gemaakt van Business Bookers. Een schot in de roos gebleken. Goede hulp gehad bij het zoeken naar een geschikte locatie, service verlening en alles correct afgehandeld. Kan het dan ook van harte aanbevelen hier gebruik van te maken.

Anoniem

7

Op zich prima locatie en lunch. Het was alleen erg druk... onze referentie zaal was prima, niks bijzonders.

M. van Run

Over Onze partner

Algemeen

Ontmoet elkaar in de rustige omgeving van dit voormalige Klooster. Een inspirerende omgeving voor uw zakelijke bijeenkomst.

Zalen

Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en omringd door 22 ha. bos is het conferentiehotel een meetinglocatie die het beste bij haar gasten naar boven haalt.

Het hotel is gevestigd in twee historische gebouwen die vroeger dienst deden als klooster en missiehuis. Naast 3 grote congreszalen, 18 vergaderzalen en een aantal kleinere gespreksruimtes beschikt het hotel over 125 hotelkamers. De ideale locatie voor eendaagse en meerdaagse bijeenkomsten en voor andere zakelijke bezoeken.

Het conferentiehotel beschikt over 2 locaties. Te weten het voormalige missiehuis. Hierin bevinden zich 2 grote congreszalen, 15 vergaderzalen en diverse gespreksruimtes.

Tevens beschikken wij over het voormalige klooster met hierin 1 grote congreszaal, 5 vergaderzalen en ook diverse gespreksruimtes.

Door deze indeling beschikken wij over voldoende ruimte voor kleine en grotere bijeenkomsten.

Kamers

Alle hotelkamers zijn voorzien van douche en toilet, telefoon, televisie en WiFi. De meeste kamers kijken uit op het bos, de kloostertuin of de binnentuinen. In de lounge van het hotel kunt u altijd terecht voor een gratis kopje verse koffie of thee.

In het hoofdgebouw bevinden zich:

34 standaard eenpersoonskamers
22 standaard tweepersoonskamers
10 comfort tweepersoonskamers
21 basis tweepersoonskamers

In Klooster Cenakel bevinden zich:

27 standaard eenpersoonskamers
10 standaard tweepersoonskamers

Ligging en omgeving

Het conferentiehotel beschikt over een eigen bosterrein van ca. 22 hectare. Hier kunt u na een maaltijd of tussendoor even een wandeling maken. Op het terrein zijn diverse mogelijkheden voor in- en ontspanning: jeu-de-boules, volleybal, voetbal, badminton en een trimbaan. De groene omgeving leent zich goed voor een groepsactiviteit, een één-op-één gesprek of het uitwerken van een opdracht. Voor een actieve onderbreking van uw bijeenkomst hebben wij een samenwerking met Relais Outdoor. Relais kent ons buitengebied door en door, en kan uw wensen op maat verwerken.

Het conferentiehotel ligt op de Utrechtse Heuvelrug en is door de centrale ligging een ideale locatie voor uw vergadering, training en congres.

De omgeving biedt niet alleen natuurschoon. De historische stad Amersfoort ligt op een afstand van nog geen 10 km en ook Utrecht is een bezoek zeker waard. In beide steden vindt u volop musea, ateliers, winkelstraten en waant u zich in het bruisende stadsleven van heden.

Deze locatie is met de auto uiteraard uitstekend te bereiken enreist u met het openbaar vervoer dan gaat u via Amersfoort CS kunt u 4x per uur een bus pakken die in zo'n 9-11 minuten direct voor de deur van de locatie een halte heeft.
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?

" De locatie was perfect. De verzorging van het eten en de kamers was goed geregeld. "

Belinda van der Harst 02-10-2015 15:52

foto