VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Stijlvol vergaderen in de koninklijke bossen van Lage Vuursche

Meerdaags vergaderen op een mooie locatie midden in de koninklijke bossen van Lage Vuursche. De ideale omgeving voor een inspirerende meeting die uitgebreid kan worden met diverse activiteiten en outdoor breaks.
vanaf € 260,- p.p.p.n.
Er is 1 review gegeven. 9.0
Voorkant Hotel Ernst Sillem Hoeve

Dit 32-uurs vergaderarrangement in Utrecht is inclusief:

 •  Huur van een ruime zaal met daglicht
 •  Gebruik van flip-over, conferentiekoffer en draadloos internet
 •  Gebruik van een beamer met scherm
 •  Bij ontvangst wordt een selectie aan cake/ koek geserveerd
 •  Onbeperkt diverse soorten koffie en thee vanaf buffet buiten de zaal
 •  Gezuiverd water en snoepjes/koekjes in de zaal
 •  2x Een lunchbuffet met een ruime keuze aan warme en koude gerechten
 •  in de middag een buffet met luxe zoete lekkernijen
 •  1x Een culinair 3-gangen diner met een glas wijn
 •  1 Overnachting met een royaal ontbijtbuffet
 •  op verzoek notitieblokjes en pennen

Prijs: € 260,00 p.p. op basis van minimaal 5 personen.


De prijs van dit 32-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

32-uurs Vergaderarrangement in de koninklijke bossen van de Lage Vuursche

Koninklijk verscholen in de bosrijke omgeving van Lage Vuursche, op nog geen 15 kilometer van Utrecht en 35 kilometer van Amsterdam, ligt deze prachtige vergaderlocatie. Een voormalig koetshuis uit 1880 waar de grandeur uit het verleden gecombineerd wordt met de moderne faciliteiten van nu. Een sfeervolle locatie voor uw zakelijke bijeenkomst, zoals een training, vergadering, productpresentatie of seminar.

Onze vergaderlocatie beschikt over 5 Vergaderhamers

Gelegen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en goed bereikbaar via de A1, A27 en A28 is de Ernst Sillem Hoeve bij uitstek de locatie voor een bijeenkomst in midden Nederland.


Met 20 moderne zalen, 85 comfortkamers, 2 bars, een restaurant, zwembad met infrarood sauna en 7 hectare park voor outdooractiviteiten kunnen wij bijeenkomsten verzorgen van 4 tot 175 personen. Aan outdooractiviteiten kunt u denken aan diverse outdoor kookprogramma's, katapult bouwen of diverse gps-tochten. Wij zijn een erkend congresbedrijf en geclassificeerd met 5 vergaderhamers.

MVO en Gouden Green Key

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is verweven met de geschiedenis van de Ernst Sillem Hoeve. De winst gaat naar jeugd- en jongerenwerk uitgevoerd door de YMCA, die enig aandeelhouder. Door uw bijeenkomsten bij ons te organiseren ondersteunt u dit belangrijke werk. Daarnaast speelt duurzaam ondernemen een centrale rol binnen onze organisatie. Wij zijn in het bezit van de Gouden Green Key, hiermee voldoen wij aan de hoogste eisen van het milieukeurmerk en behoren wij tot de top van de gekeurde bedrijven in Nederland.

Persoonlijk en verrassend

Wanneer u bij ons te gast bent zult u zich snel thuis voelen. Wij hebben een flexibele instelling en zelfs op het laatste moment kan er nog van alles geregeld worden. De locatie bestaat al meer dan 85 jaar maar blijft volop in beweging. Jaarlijks worden er renovaties uitgevoerd en momenteel zijn we bezig met het upgraden van onze zalen.


Wij blijven vernieuwen om zo onze gasten te verrassen!
Wij heten u graag van harte welkom en een professionele staf met persoonlijke aandacht staat klaar om van uw bijeenkomst een succes te maken!

Foto's
Voorkant Hotel Ernst Sillem HoevePrins Hendrik voor bijeenkomsten van 20 tot 60 personenKoetshuis voor bijeenkomsten van 20 tot 175 personenKoffieloungeComfortkamerRestaurant de Palfrenierbar de RuifTerras KoetshuisZwembad met infrarood saunaTuin en werkomgevingRuiterkamerMagnoliazaalOutdoor activiteitenopenhaardkamer
Reviews

Er zijn 1 reviews gegeven. De gemiddelde score is 9.

9

Prima locatie, alles goed geweest

Anoniem

Over Onze partner

Algemeen

Meerdaags vergaderen op een mooie locatie midden in de koninklijke bossen van Lage Vuursche. De ideale omgeving voor een inspirerende meeting die uitgebreid kan worden met diverse activiteiten en breaks.

Faciliteiten

Met 20 moderne zalen, 86 comfortkamers, 2 bars, een restaurant, zwembad met infrarood sauna en 7 hectare park voor outdooractiviteiten kunnen wij bijeenkomsten verzorgen van 4 tot 175 personen. Aan outdooractiviteiten kunt u denken aan diverse outdoor kookprogramma's, katapult bouwen of diverse gps-tochten.

Wij zijn een erkend congresbedrijf en geclassificeerd met 4 vergaderhamers.

Kamers

Dit hotel heeft 86 hotelkamers, inclusief 7 businesskamers,
1 kamer voor mindervaliden en een bruidssuite. Allen voorzien van badkamer met douche of bad, een werkplek, een telefoon, een kleurentelevisie met kabelaansluiting, een telefonische wekservice, 24-uurs roomservice en gratis draadloos internet.
De meeste kamers bieden u bovendien uitzicht op het statige park en de prachtige bossen. ’s Ochtends wordt u gewekt door de vogels – hier komt u volledig tot rust!

Ligging en omgeving

Gelegen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en goed bereikbaar via de A1, A27 en A28 is het hotel bij uitstek de locatie voor een bijeenkomst in midden Nederland.

Koninklijk verscholen in de bosrijke omgeving van Lage Vuursche, op nog geen 15 kilometer van Utrecht en 35 kilometer van Amsterdam, ligt dit hotel. Een voormalig koetshuis uit 1880 waar de grandeur uit het verleden gecombineerd wordt met de moderne faciliteiten van nu. Een sfeervolle locatie voor uw zakelijke bijeenkomst, zoals een training, vergadering, productpresentatie of seminar.
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?
foto