VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

12 uurs vergaderarrangement in dit luxe hotel in Zeeland

Niet zomaar vergaderen, dineren of overnachten! U wordt in de watten gelegd met oprechte aandacht en een prachtige ambiance. Dat wordt een uitstekende vergadering!
vanaf € 99,- p.p.
Er zijn 3 reviews gegeven. 9.7
Grand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede Zeeland

Dit 12-uurs vergaderarrangement aan zee is inclusief

 •  Ontvangst met koffie/thee
 •  Naamkaartjes
 •  Vers (hand)fruit in de vergaderzaal
 •  Smart TV
 •  Notitieblok
 •  Schrijfmateriaal
 •  Naamkaartjes
 •  Flip-over met stiften en papier
 •  Koffie, thee en ijswater gedurende de bijeenkomst
 •  Wi-fi
 •  Minibar aanwezig
 •  1 Dag zaalhuur
 •  Lunchbuffet inclusief drank
 •  3-gangen Diner naar keuze

Prijs: € 99,- p.p.

De prijs van dit 12-uurs vergaderarrangement aan zee is geldig tot en met 31 december 2018.

12 uur vergaderen in Zeeland

12 Uur vergaderen aan de Zeeuwse kust. Ruimte, daglicht, goede stoelen, draadloos internet en uitstekende presentatiemogelijkheden (zoals flip-overs, white boards en Smart TV's) vormen de standaard uitrusting van al onze vergaderruimtes.

Vergaderlocatie in Zeeland

Bent u toe aan een nieuwe en inspirerende locatie om een afspraak te maken voor een zakelijke afspraak? Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van de lounge, het Grand Café en een vergadertafel als gratis flexplek en/of vergaderplek! Dat betekent gratis inspiratie, gratis WiFi en gratis parkeren.

Zalen

Daar wij voldoen aan de hoogste kwalificatie voor vergaderaccommodaties bieden wij u een tweetal boardrooms waar de hoge mate van comfort en privacy bijdraagt aan het succes van uw zakelijke meeting of ontmoeting. Met veel licht en een prachtig uitzicht op de voortuin biedt ook uw boardroom de weidsheid van het Zeeuwse land.

Uiteraard is uw boardroom ingericht met comfortabele stoelen aan een grote ovale tafel. Grenzend aan de boardrooms bevinden zich de openbare ‘break-out ruimtes’ en het zonneterras die u de mogelijkheid bieden om uw breaks een maximaal effect te geven.

Daarnaast beschikken wij over vier ruime vergaderzalen die in elke gewenste opstelling gezet kunnen worden. Tevens kunnen de zalen worden uitgebreid naar één grote ruimte met een capaciteit van ca. 250 personen.

Foto's
Grand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede ZeelandvergaderzaalGrand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede ZeelandGrand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede ZeelandGrand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede ZeelandGrand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede ZeelandvergaderzaalGrand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede ZeelandvergaderzaalGrand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede ZeelandvooraanzichtGrand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede ZeelandGrand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede Zeeland
Reviews

Er zijn 3 reviews gegeven. De gemiddelde score is 9.7.

9

De vergaderzalen zijn erg mooi. Ook met een grote groep is het een erg geschikte locatie. We hebben een erg succesvolle meeting gehad. Het zonneterras is een erg leuke bijkomstigheid. Zo kun je lekker even naar buiten stappen zonder meteen het hele gebouw uit te moeten.

M. Blom

10

Perfecte vergaderlocatie. Even een frisse neus halen in de bossen, of aan het strand. Het is beide mogelijk.

Dhr. Prins

10

We hebben een zeer inspirerende vergadering gehad bij het hotel. Het is een zeer luxe hotel. We hebben een heerlijke lunch gehad en ook de faciliteiten in de zaal zijn perfect. Zeker een aanrader.

Anoniem

Over Onze partner

Algemeen

Dit prachtig gelegen 4-sterren hotel geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis! Hier komen gasten niet zomaar vergaderen, dineren of overnachten. Ze worden in de watten gelegd met eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de art nouveau. Werk en ontspanning laten zich in dit fantastische hotel, met 133 suites en 3 appartementen uitstekend combineren.

Faciliteiten

Binnen biedt het Grand Hotel 134 suites en 3 appartementen - elk met een eigen sfeer - 8 vergaderzalen, waarvan 2 boardrooms, voorzien van moderne apparatuur, een goed restaurant en diverse wellnessfaciliteiten. Een bijzonder rustpunt vormt de open binnentuin. Bij ons komt u als gast niet zomaar vergaderen, dineren of overnachten. U wordt in de watten gelegd met (h)eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de Art Nouveau.

Ligging

Dit Grand Hotel heeft alle ingrediënten binnen handbereik om nog een dagje te blijven of eens terug te komen, op nog geen 50 minuten rijden vanaf Rotterdam / Gent / Breda.

Grenzeloos genieten

Een plek waar je (weer) jezelf kunt zijn en waar je (opr)echt kunt genieten! Verder naar buiten lonken ruimte, rust en vrijheid in (een omgeving van) nationale parken, duinen, golfbanen en maneges, kilometers strand en sprookjesachtige dorpsgezichten. Werk en ontspanning laten zich hier uitstekend combineren. Wissel workshops af met een wellnessmoment of woon een congres bij terwijl uw gezin Schouwen-Duiveland verkent.
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?

" De vergaderzalen zijn erg mooi. Ook met een grote groep is het een erg geschikte locatie. We hebben een erg succesvolle meeting gehad. Het zonneterras is een erg leuke bijkomstigheid. Zo kun je lekker even naar buiten stappen zonder meteen het hele gebouw uit te moeten. "

M. Blom 18-08-2015 16:10

foto