racesquare
racesquare
racesquare
racesquare

8-uurs Vergaderarrangement bij een unieke locatie met uitzicht op het veld van PEC Zwolle

Vergaderen op de tofste plek van Zwolle? Zoek niet verder. Want waar heb je uitzicht op het veld van PEC Zwolle en begeef je je in Formule 1-sferen? Juist, op deze locatie Zwolle! De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt parkeren voor de deur en de bus stopt voor het stadion van PEC Zwolle.

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement in Zwolle is inbegrepen:

  • Huur vergaderzaal (dagdeel)
  • Onbeperkt koffie, thee, water en gebakje (assortiment frisdranken op basis van nacalculatie)
  • Gebruik van een unieke vergaderlocatie met veel daglicht en zicht op het veld van PEC Zwolle
  • Gebruik van één flip-over met stiften en papier
  • Presentatiescherm aanwezig 85inch, inclusief klikker
  • Gratis gebruik van internet (WiFi)
  • Broodjeslunch in combinatie met drankjes
  • Parkeren voor € 4,00 per uitrijkaart

Prijs: € 75,00 per persoon.

De ruimte is beschikbaar van 4 tot 22 personen in een vergaderblok (35 personen in een theateropstelling).

Dit arrangement is eventueel uit te breiden met een Race Experience, vraag gerust naar de mogelijkheden! 

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Zwolle is geldig tot en met 31 december 2024. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Parkeren
Lift

Vergaderen met uitzicht op het veld van PEC Zwolle

Vergaderen op de tofste plek van Zwolle? Zoek niet verder. Want waar heb je uitzicht op het veld van PEC Zwolle en begeef je je in Formule 1-sferen? Juist, op deze locatie. De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt voor de deur parkeren en de bus stopt voor het PEC Zwolle stadion. 

Red Bull Room - Uniek vergaderen

De Red Bull Room biedt ruimte aan 22 personen in vergadersetting, of 35 personen in theateropstelling. Een betere plek om inspiratie op te doen, een presentatie te houden of in alle rust te brainstormen met elkaar is er niet. Maak gebruik van de high end boardroom of presenteer op het presentatieplein voor collega’s of klanten. Met een groot scherm, goed geluid en afscherming van andere bezoekers heb je haast niet door dat je na de vergadering in je racestoel zult stappen.

We bieden verschillende mogelijkheden om het vergaderarrangement uit te breiden, dit kan bijvoorbeeld met een Race Experience, een diner of borrel. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Racen na de vergadering

Ontdek de competitieve kant van je collega’s tijdens een Race Experience. Stap in de schoenen van je favoriete Formule 1-coureur en race live tegen 19 andere deelnemers op de mooiste circuits ter wereld. Laat de rook, licht en geluidseffecten je meevoeren tot de adrenaline door je lijf giert. Bent u als eerste over de finish? Rij je iedereen van de baan? Daag jezelf uit en bewijs dat je de koning van de baan bent. Want laten we eerlijk zijn: je collega’s zijn het knapst in de achteruitkijkspiegel.

Onze partner

Vergaderen in Zwolle

Vergaderen op de tofste plek van Zwolle? Zoek niet verder. Want waar heb je uitzicht op het veld van PEC Zwolle en begeef je je in Formule 1-sferen? Juist, bij deze locatie in Zwolle! De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto, u kunt uw auto voor de deur parkeren. Ook stoppen er 3 verschillende buslijnen voor het stadion. 

De vergaderruimte

De Red Bull Room biedt ruimte aan 22 personen in vergadersetting, of 35 personen in theateropstelling. Een betere plek om inspiratie op te doen, een presentatie te houden of in alle rust te brainstormen met elkaar is er niet. Ze bieden verschillende mogelijkheden om uw vergaderarrangement uit te breiden, dit kan bijvoorbeeld met een Race Experience, een diner of borrel. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Maak gebruik van de high end boardroom of presenteer op het presentatieplein voor collega’s of klanten. Met een groot scherm, goed geluid en afscherming van andere bezoekers heb je haast niet door dat je na de vergadering in je racestoel zult stappen.

Uw vergadering onderbreken met een Race Experience

Ontdek de competitieve kant van uw collega’s tijdens een Race Experience op deze locatie. Stap in de schoenen van uw favoriete Formule 1-coureur en race live tegen 19 andere deelnemers op de mooiste circuits ter wereld. Laat de rook, licht en geluidseffecten u meevoeren tot de adrenaline door je lijf giert. Ben jij als eerste over de finish? Of rijd je iedereen van de baan? Daag uzelf uit en bewijs dat u de koning van de baan bent! Want laten we eerlijk zijn: uw collega’s zijn het knapst in de achteruitkijkspiegel.

Omgeving

Deze vergaderlocatie is gevestigd op eenn unieke locatie in het PEC Zwolle stadion. Na een dagje vegaderen kunt u genieten van een heerlijk dinerbuffet in het naastgelegen wokrestaurant of een avondje gokken in het casino! Zwolle is een gezellige stad waar u ook heerlijk kunt shoppen.

Omgeving

Overijssel

groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

Zwolle

Zwolle ligt in Overijssel. Het heeft een prachtig bewaard gebleven historisch centrum met middeleeuwse gebouwen, grachten en stadsmuren. Langs de grachten en de rivier de IJssel zijn aangename wandelpaden en terrassen. De binnenstad van Zwolle biedt een gevarieerd aanbod van winkels, boetieks en speciaalzaken. De Diezerstraat en de Luttekestraat zijn populaire winkelstraten. Het Museum de Fundatie, gevestigd in een opvallend kasteel, is een belangrijke culturele attractie. Zwolle organiseert diverse evenementen gedurende het jaar, zoals het Bevrijdingsfestival Overijssel, het Stadsfestival en de Blauwvingerdagen.

Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl