Historisch vergaderen in de binnenstad Leeuwarden - 8-uurs vergaderarrangement

Historisch vergaderen in de binnenstad van Leeuwarden. Geen standaard ruimtes met een beamer, flip-over en kannen koffie maar bijzondere vergaderkamers die uw bijeenkomst uniek maken. De publieke- en privé ruimtes zijn perfect voor uw bijeenkomst.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Parkeren
Lift
Fietsverhuur
Babybedjes
Airconditioning
Huisdieren niet toegestaan

Onze partner

Hotel en Grand Cafe Leeuwarden

Deze locatie is te vinden in de binnenstad, meer Leeuwarden dan dit wordt het niet. Gelegen aan één van de mooiste straten van de hoofdstad van Fryslân, staat deze vergaderlocatie. Een uniek Hotel & Grand Café, gevestigd in het oude Postkantoor van Leeuwarden. De publieke- en privé ruimtes zijn perfect voor een (meerdaagse) bijeenkomst!

De publieke en prive ruimtes

Bodekamer: Een historische ruimte, aan de voorzijde van het hotel, met uitzicht op het Provincie Huis. Op de vloer ligt een antieke parketvloer, de kamer heeft een ornamenten plafond, prachtige moderne lampen en een sfeervolle openhaard.

Tuinkamer: De Tuinkamer heeft een open karakter en grenst aan de stadstuin.

Postkamer: Een intieme en unieke vergader kamer op de 2e etage van het oude Postkantoor. Deze ruimte straalt in alles de historie van Post-Plaza uit. Maar door het nieuwe meubilair en de perfecte verzorging een heerlijke plek om te vertoeven.

Plugzaal: Deze ruimte, gelegen op de 1e etage, in het hart van het oude Postkantoor, refereert naar de historie van het pand. In deze ruimte zaten vroeger wel 30 dames die al het telefoonverkeer van Leeuwarden en omstreken regelden.

Het Grand Café

Het oude Postkantoor van Leeuwarden, de plek waar, los van het interieur en het historische karakter, de kwaliteit van het eten en drinken het allerbelangrijkste is. U komt hier om goed te eten en niet om te dineren. Als in een klassieke Franse brasserie serveren wij de gerechten op grote plateaus. Royaal, maar wel op één bord.

In het Grand Café wordt vanuit de open keuken de hele dag heerlijke gerechten bereid. Van een Fries wentelteefje bij het ontbijt, een Caesar salade tijdens de lunch tot een (h)eerlijke biefstuk of verse oesters tijdens het diner. 

Wat te doen in Leeuwarden

Miniature people route: Wat begon als een kunstzinnige uiting, is onderdeel geworden van de leukste route om te wandelen de Miniature People Route.
Friese food tour: Met de Friese Food Tour gaat uzelf op ontdekkingsreis en word u meegenomen naar de lekkerste en leukste verborgen adresjes.
City bikes: Leeuwarden en omgeving is prachtig om met de city bikes te ontdekken.

Omgeving

Friesland

Friesland kent vele gezichten, dus Friesland verrast u steeds weer. De schitterende meren, dorpjes en kanalen laten dat unieke stukje Nederland zien. Ontdek Friesland met een weekendje weg, een sportieve dag zeilen of heerlijk ontspannen met een sloepje varen. Waterliefhebbers moeten zeker Friesland ontdekken.

Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland. De stad heeft een prachtig historisch centrum met grachten, bruggen en oude gebouwen. De Oldehove, een scheve kerktoren die vergelijkbaar is met de beroemde toren in Pisa, is een opvallende bezienswaardigheid. Leeuwarden biedt een verscheidenheid aan winkels, boetieks en markten. De winkelstraten in het centrum zijn ideaal voor winkelliefhebbers. De stad herbergt diverse musea, waaronder het Fries Museum en het Keramiekmuseum Princessehof. De stad heeft aangename stadsparken zoals het Rengerspark en het Prinsentuin.

Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl