8 Uurs Vergaderen in de Gelderse Vallei

Zoekt u een passende vergaderlocatie voor een dag of middag met avond? Hier vindt u uitstekende vergaderlocaties door heel Nederland!

Terras

8-uurs Vergaderarrangement in centraal Nederland

Wageningen 6 verkocht

Centraal vergaderen in Nederland, goed bereikbaar en gratis parkeren, het kan allemaal bij onze top locatie in Wageningen. Met een uitzicht vanaf de Wageningse berg, multifunctionele zalen en culinaire hoogstandjes verwelkomen wij u graag in Gelderland.

Hotel

8-uurs vergaderarrangement in de Veluwse Bossen - Vergaderen in de Natuur

Putten 75 verkocht

De natuur rondom het hotel geeft rust en zorgt voor opperste concentratie. Voor zakelijke doeleinden bent u hier aan het juiste adres. Zo beschikt het hotel over 11 multifunctionele feest- en vergaderzalen.

Proef3

8-uurs vergaderarrangement - Inspirerende locatie in Voorthuizen

Voorthuizen 21 verkocht

Deze inspirerende vergader- en eventlocatie ligt centraal in Nederland aan de rand van de Veluwe, nabij Apeldoorn en Amersfoort. Naast 8 uur vergaderen in een prachtige vergaderruimte biedt deze locatie ook mogelijkheden voor teambuildingsactiviteiten en zelfs overnachtingsmogelijkheden.

vergaderzaal

Vergaderen met het 8-uurs vergaderarrangement in Amersfoort

Amersfoort 5 verkocht

Ook voor een zakelijke bijeenkomst is Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort de ideale vergaderlocatie in Amersfoort. Zo beschikt het hotel over 94 hotelkamers voor een zakelijke overnachting, maar biedt het hotel ook 17 multifunctionele vergaderzalen waar gezelschappen tot 170 personen kunnen worden ontvangen.

Veluwe

Uw zakelijke bijeenkomst combineren met Buggy Rijden op de Veluwe

Voorthuizen

Stijlvol vergaderen met een klein gezelschap of een grote groep, het wordt met aandacht georganiseerd. De Veluwe is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst.

5 Uitstapjes

Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl