Bijeenkomen in Witte Hoes Otterlo
Herfst bij Witte Hoes in Otterlo
Hotelkamer Groepsaccommodatie en Vergaderlocatie Witte Hoes
Vitamines en lekkers
Vergaderen in een kringopstelling

2 daags vergaderarrangement op de Veluwe in uw eigen vergadervilla

Deze vergadervilla in Otterlo is uw kleinschalige, huiselijke trainingslocatie of vergaderlocatie op 2 minuten lopen van de heide met aanliggende bossen en zandverstuivingen. U reserveert deze vergaderlocatie als prive accommodatie, samen zonder anderen.

Bij dit 2 daags vergaderarrangement op de Veluwe is inbegrepen:

 • Huur complete vergadervilla

Prijs:
't Voorhuis: vanaf € 175,00 per persoon op basis van minimaal 10 personen. Bent u met minder personen dan huurt u de vergadervilla voor minimaal 10.

De prijs is een vanaf prijs, op basis van beschikbaarheid en geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Parkeren

Uw eigen vergadervilla

Welkom bij onze of wellicht uw kleinschalige, huiselijke groepsaccommodatie op de Veluwe. Deze locatie, een van de oudste panden van Otterlo is de vergaderlocatie of vakantiehuis, de voormalige dokterswoning van Otterlo. U vindt ons in Otterlo op 700m afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Wij liggen in het hart van A30, A12, A50 en A1. U reserveert deze villa als besloten accommodatie voor enkel uw gezelschap. 

Faciliteiten van de Villa

U reserveert hier:

 • Het Huiskamer restaurant als huiselijke vergaderomgeving
 • Een knusse lounge met vele boeken en gezellige schouw als subruimte of borrelruimte
 • Een luxe terras om (hopelijk) te genieten van ’t zonnetje
 • Maximaal 14 2-persoonsslaapkamers met allen eigen sanitair
 • Audiovisuele ondersteuningen van een smartboard (Full HD en touchscreen), flipover en trainerstoolkit
 • Eigen parkeerplaats
 • Snelle wifi

Combinatie met activiteiten

Wilt u uw arrangement uitbreiden met een ontspannen, actieve of teambuildingsactiviteit? Dat kan! Denk eens aan een frisse neus halen met de boswachter, een In en Outdooractiveit bij onze stoere broer Otterlo Events, een wandeling met de boswachter of bijvoorbeeld een paintbar. En dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Voor een unieke, inspirerende locatie, informeer naar onze Boshut. Onze Boshut midden in de bossen op de Veluwe… een unieke vergaderlocatie op de Veluwe, een bijzondere groepsaccommodatie midden in het bos, een beleving!

Op zo’n 2.5 km bevindt zich onze Boshut. Wat u zich hierbij moet voorstellen: een houten hut in het midden van het bos op de Veluwe. De paarden en onze eigen Schotse Hooglanders kudde loopt vrij rond op het terrein van de ‘Seintoren’. Uiteraard voor de regenachtige dagen beschermd door een stevig zeil en voor de koude dagen uitgerust met een groot vuur. Inspirerend en back-to-basic!

Onze partner

Uw prive vergaderlocatie op de Veluwe

Deze groepsaccommodatie op de Veluwe is een van de oudste panden van Otterlo. De voormalige dokterswoning reserveert u als prive vergaderlocatie of vakantiehuis. U vindt deze in Otterlo op 700m afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Binnen 2 minuten lopen staat u midden op de heide met aanliggende bossen en zandverstuivingen.

Kamers

Het hotel beschikt in totaal over 14 kamers 2-persoonskamers allen voorzien van eigen sanitair. Dhr. Beumer heeft tussen 1919 en 1955 gefungeerd als gemeentearts werkzaam vanuit ’t Witte Hoes. Hij was tevens vervent jager. Zijn geschiedenis is goed te zien in de woning aan verschillende oude elementen:

 • De entree is nog in ‘oude’ staat met haar tegels
 • De oude deur van het stookhuis is nog steeds zichtbaar
 • Er zijn veel elementen van de jacht zichtbaar, zoals eigentijdse lampen, wildschilderijen van Toos Theunissen en oliedoeken

De omgeving

Onze groepsaccommodatie bevindt zich op loopafstand van Het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Middenin dit schitterende natuurgebied vindt u het Kröller-Müller Museum. Het museum heeft een internationaal bekende collectie moderne kunst met werk van veel toonaangevende kunstenaars uit de 19de en 20ste eeuw waaronder een grote verzameling schilderijen van Vincent van Gogh. Er bevindt zich ook nog een prachtige beeldentuin. Ook het Museonder en het Jachtslot Sint Hubertus zijn een bezoek meer dan waard. In Otterlo vindt u het Nederlands Tegelmuseum met één van de grootste verzamelingen Nederlandse tegels en tableaus.

Verdere bezienswaardigheden in de omgeving zijn Paleis ‘t Loo in Apeldoorn, Burgers Zoo en het Openluchtmuseum in Arnhem. In Oosterbeek vindt u het Airborne Museum Hartenstein.

In de zomerperiode zijn er diverse tuinen te bezichtigen rondom Otterlo.

Vergader locatie

De groepsaccommodatie biedt een vergaderlocatie die enkel voor uw besloten gezelschap te reserveren is. Tijdens uw bijeenkomst wordt privacy dan ook gewaarborgd. Geniet en werk in de villa met een rijke historie en hedendaags gemak. Wij bieden verschillende vergaderarrangementen en uiteraard hebben wij ook diverse activiteiten samengesteld voor een volmaakt bezoek aan Otterlo.

Wij liggen in het hart van A30, A12, A50 en A1. U reserveert de vergaderlocatie als besloten accommodatie voor enkel uw gezelschap. Alle lusten van een hotel, maar niet de lasten. U bent met uw gastengezelschap tijdens uw verblijf onze enige gasten. Dit maakt deze vergaderaccommodatie geschikt voor vergaderingen, trainingen, boardmeetings, maar zeker ook andere zakelijke gelegenheden als teamweekenden of meerdaagse bedrijfsevents behoren tot de mogelijkheden.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Otterlo

Otterlo is een charmant dorp gelegen op de Veluwe. Het fungeert als de toegangspoort tot het Hoge Veluwe Nationaal Park, een van de grootste natuurreservaten in Nederland. Het park biedt diverse landschappen, waaronder bossen, heidevelden en zandverstuivingen, en is ideaal voor wandel- en fietstochten. Het Kröller-Müller Museum in voor moderne kunst en beeldhouwkunst is gelegen in het Hoge Veluwe Nationaal Park. Het herbergt een indrukwekkende collectie van werken van Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Piet Mondriaan en andere kunstenaars.

Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl