Vergaderen
Vergaderen
Sunderland hotel
Vergaderen
Hotelkamer

Uniek Vergaderen in het Mooie Sauerland

Een dag ontspannen vergaderen? Even op nieuwe ideeën komen in de mooie natuur van Sauerland? Boek dan nu dit vergaderarrangement in het Sauerland en geniet van de inspirerende omgeving en schitterende natuur tussen uw vergadersessies door.

Dit 8-uurs vergaderarrangement in Sundern in Sauerland is inclusief:

  • Een vergaderzaal (8 uur)
  • Kosteloos gebruik van onze standaard vergadertechnieken (projectiescherm, overheadprojector, flipchart en pinboard)
  • Pennen en notitieblok voor de deelnemers
  • 's Ochtends een koffiepauze met koffie, thee en een dagelijks wisselende pauzen snack
  • Als lunch een soep en salade van het buffet en geserveerd een hoofdgerecht met verschillende keuze mogelijk heden
  • 's Middags een koffiepauze met koffie, thee en een dagelijks wisselende pauze snack
  • Kosteloos gebruik van W-LAN en DSL in de vergaderzaal

Prijs: vanaf € 45,00 p.p. op basis van minimaal 5 personen.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Sauerland is geldig tot en met 31 december 2024met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Stoomcabine
Zonnebank
Sauna
Restaurant
Receptie
Parkeren
Golfbaan
Fitness
Lift
Huisdieren toegestaan
Mindervalide kamers
Bowlingbaan
Fietsverhuur
Beauty Center
Babysitservice
Airconditioning

Een dag vergaderen in het mooie Sauerland

Een dag ontspannen vergaderen? Even op nieuwe ideeën komen in de mooie natuur van Sauerland? Boek dan nu dit vergaderarrangement in het Sauerland en geniet van de inspirerende omgeving en schitterende natuur tussen uw vergadersessies door.

De inspirerende omgeving

Centraal gelegen en toch midden in de natuur ligt het hotel in het idyllische stadje Sundern, midden in het recreatiegebied Sauerland. Maar niet alleen het thema ontspanning staat bij ons centraal, ook de open gastvrije cultuur van Afrika is belangrijk voor ons. Hier ontmoet Afrikaanse flair ontspannen gastvrijheid. Leer ons kennen!

Vergaderen in het prachtige Sauerland

In dit conferentiehotel in Sundern vindt u uitstekende voorwaarden voor allerlei soorten evenementen.Op een aparte conferentieverdieping vindt u zalen voor verschillende evenementen - en veel ruimte voor ideeën, concepten en discussies. De vergaderzalen, ingericht in Keniaanse stijl, bieden plaats aan maximaal 150 personen. Wij voorzien u graag van een persoonlijke congresbegeleider om het evenement te organiseren.

Ons conferentiehotel in Sauerland heeft vijf lichte evenementenruimtes met kamerhoge ramen. De zalen worden overspoeld met daglicht, kunnen worden verduisterd en zijn uitgerust met moderne vergadertechnologie. Ze kunnen ook variabel met elkaar worden gecombineerd. De aangrenzende conferentiefoyer en het ruime terras bieden nog een sfeervolle toevoeging.

Onze partner

Algemeen

Het hotel ligt in het hartje van de stad Sundern, in het Sauerland, het land van de duizend bergen.Het hotel is vooral bekennt voor zijn individuele service en de afrikaanse flair. Bij ons kunt u Afrika met allen zinnen genieten: in prachtig mooie kamers en suiten, in de "KENBALI" Spa of bij hoogwaardige gerechten en dranken uit onze "Out of Africa" kaart.

Vergaderingen & incentives

Wij kunnen u 4 variabele en met elkaar combineerbare vergaderzalen (met een totaal oppervlakte van 245m²) aanbieden met kostenloze W-LAN en DSL verbinding ter beschikking. De gehele vergaderetage is optisch in kenyanische stijl gehouden. Hier krijgen uw gasten het “out of africa” gevoel.

Een stukje Afrika in het Sauerland

Hoe de verbinding tussen het Sauerland en Afrika is ontstaan.......Het avontuur Kenya begon in 1970 met een oude jachthut direct aan de Indische Ocean.
Behalve een paar palmen, 4 muuren en een ondicht dak was hier nog niets. Er werd aangebouwd, omgebouwd en zo ontstond ons zuster hotel Severin Sea Lodge met 400 bedden en meer als 200 lachende gezichten.Het hotel Severin Sea Lodge hoort samen met het Severin Safari camp en onze afrika touroperator Severin Travel tot de hoofdgroep Severin Touristik.

Gastronomie

Voor de creative ideen zorgt onze keukenchef Thomas Fritz, die al op twee volgende jaren van »Savoir Vivre« als een van de 600 beste koks in duitsland gekozen is. Hierop zijn wij zeer trots. Nog meer verheugd het ons, dat onze chefkok over de rand van zijn bord kijkt. Thomas Fritz probeert steeds nieuwe gerechten en richtingen uit en doet dit altijd met veel enthousiasme.

Omgeving

Duitsland

weekendje weg duitsland ? Van actieve outdoor programma's in Sauerland en Winterberg tot een romantisch weekendje in een prachtig hotel. In Duitsland hebben we een zeer divers en uitgebreid aanbod van leuke dagjes uit en weekendjes weg voor kleine en grote groepen. Neem snel een kijkje in ons aanbod in Duitsland.

Sundern

Sundern is een stad in Noordrijn-Westfalen, in het hoge Sauerland. De gemeente wordt grotendeels door bergen van zo’n 500 meter omringd en de hoogste berg op het grondgebied is de Schomberg met 648 meter. Op het grondgebied van de gemeente Sundern bevinden zich maar liefst vier musea. In Sundern zelf is een erfgoedmuseum gevestigd. Sundern bevindt zich in een regio met prachtige natuur. Het omliggende Hochsauerland biedt mogelijkheden voor diverse buitenactiviteiten. In de buurt van Sundern ligt de Sorpesee, een stuwmeer dat recreatieve activiteiten biedt.

Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl