Vergaderen in Drenthe
Vergaderen in Drenthe
Vergaderen in Drenthe
Vergaderen in Drenthe
Hotelkamer

2-Daags vergaderarrangement in Drenthe - Bijeenkomen samen met collega's

Wanneer u op zoek bent naar een vergaderlocatie dan bent u hier aan het goede adres. We beschikken over 3 zalen met een capaciteit tot 250 personen. Ideaal voor een dagbijeenkomst of voor een meerdaagse sessie.

Bij het 32-uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Bureauonderlegger met blocnote en pen
  • Mintjes
  • Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater
  • Gebruik flip-over met voldoende stiften en papier
  • 2 x Lunch in het restaurant (vanaf 20 personen een buffet)
  • Diner in het restaurant; een 3 gangen keuze Brinkmenu
  • Overnachting
  • Uitgebreid ontbijtbuffet

Prijs: € 165 p.p. op basis van minimaal 6 personen

De prijs is exclusief zaalhuur. De prijs van de zaalhuur is afhankelijk van het aantal personen en welke zaal u nodig heeft voor uw bijeenkomst. 

De prijs van het 32-uurs vergaderarrangement n Drenthe is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Fietsenstalling
Elektrische fietsen
Lift
Huisdieren niet toegestaan

Vergaderen in Drenthe

Wanneer u op zoek bent naar een vergaderlocatie dan bent u hier aan het goede adres. We beschikken over 3 zalen met een capaciteit tot 250 personen. Ideaal voor een dagbijeenkomst of voor een meerdaagse sessie.

Daarnaast beschikt het restaurant nog over een serre waar u intiem kunt genieten van een heerlijk diner of een inspirerende vergadering of workshop.

Vergaderfaciliteiten

Het hotel beschikt over diverse vergaderfaciliteiten. Zo beschikken de zalen over daglicht, internetaansluiting, beamer, flipover, geluidsinstallatie met microfoon, kantoorbenodigdheden en terras, zodat niets u succesvolle bijeenkomst meer in de weg hoeft te staan.

Hotelfaciliteiten

Na uw bijeenkomst is er natuurlijk ook nog tijd voor ontspanning en ook hiervoor beschikt het over diverse faciliteiten, zoals een restaurant, een openhaard en bar om 's avonds onder het genot van een drankje nog even na te praten. Is het wat mooier weer kun u ook gebruik maken van ons terras.

Onze partner

Algemeen

Wij bieden u in Zuidlaren de juiste plek voor succesvolle bijeenkomsten in een rustgevende en gezellige omgeving. Voor elk type vergadering kunnen wij u een geschikte vergaderzaal bieden in een opstelling die voor u het meest optimaal is.

Zalen

Wij hebben 3 zalen waar we maximaal 250 gasten kunnen ontvangen. Deze zalen zijn zeer geschikt om te vergaderen, trainingen te geven en presentaties te verzorgen. Alle zalen beschikken over gratis wifi en audiovisuele apparatuur.

Teambuilding

Ook is het mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met een outdoor-of teambuildingactiviteit.

Bereikbaarheid

U vindt ons aan de Brink in Zuidlaren (gemeente Tynaarlo) met voldoende parkeergelegenheid vóór en achter de deur. Ons hotel is centraal gelegen op de grens van Groningen en Drenthe.

Omgeving

Drenthe

weekendje weg Drenthe ? Leuke fietsprovincie maar Drenthe heeft zo veel meer te bieden. Van sportieve groepsuitjes en leuke themafeesten, heerlijke beautyarrangementen en workshops tot complete weekendjes weg en geweldige dagtrips voor familie en kinderen.

Zuidlaren

Zuidlaren is een gezellig dorp in de provincie Drenthe. Het heeft een sfeervolle brink, een centraal dorpsplein omgeven door historische gebouwen en gezellige terrassen. De Zuidlaardermarkt, die elke derde dinsdag van oktober plaatsvindt, is een van de grootste veemarkten in Europa. Zuidlaren ligt te midden van het Drentse landschap, dat bestaat uit bossen, heidevelden en schilderachtige fiets- en wandelpaden. In de buurt van Zuidlaren zijn historische molens te vinden, zoals de Berend Botje molen en de molen van Noordlaren. Het Zuidlaardermeer biedt mogelijkheden voor watersport, vissen en recreatie.

Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl