VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

8-uurs arrangement (incl. lunch) met fantastisch uitzicht over Amsterdam

Vergaderen met uitzicht is een uitnodiging om uw vergadering te organiseren in unieke ruimtes met uitzicht over de stad. Onze zalen zijn compleet uitgerust en voorzien van alle gemakken voor een optimale gebruikerservaring.
vanaf € 55,- p.p.
Er zijn 2 reviews gegeven. 7.5
RAI Elicium

Dit 8-uurs vergaderarrangement in Amsterdam is inclusief:

  •  Onbeperkt koffie, thee, mineraalwater en frisdranken
  •  Ontvangst met assortiment roomboterkoekjes
  •  Break met mini candy’s
  •  Lunch
  •  Gebruik WiFi
  •  Schrijfblok en materiaal
  •  Gebruik beamer & projectiescherm
  •  Flipover en stiften
  •  Vergadertoolkit
  •  Zaalhuur

Prijs: € 56,40 p.p. Excl. BTW (bij minimaal 5 personen)


De prijs van dit vergaderarrangement in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2018.

Hoogwaardig uitgeruste ruimtes voor seminars, trainingen en vergaderingen

Op zoek naar een vergaderlocatie waar Amsterdam letterlijk aan uw voeten ligt? Vanuit onze vergaderruimtes heeft u uitzicht over het Rijksmuseum, de Zuidas en het Beatrixpark.


Vergaderen kan in een van onze auditoria, onze ruime Ballroom of in onze vergaderruimtes. De vergaderruimtes en lounges, met een maximale capaciteit van 50 personen, zijn beschikbaar voor een halve dag, een hele dag of voor meerdaagse vergaderingen.

Vergaderpakketten

Van Basic tot Deluxe: we helpen u graag bij de keuze voor de meest geschikte aanvulling op uw vergadering. Het is daarnaast ook mogelijk om een ontbijt of borrel te organiseren voor een informele start of afsluiting van de dag.


Wilt u een lunch of diner organiseren buiten de vergaderruimte? We regelen dit graag voor u in een van onze restaurants. Al onze restaurants gebruiken lokale ingrediënten, zoals verse kruiden en groenten uit eigen kas, duurzame vis van Jan van As en kalfsvlees van Waterlant’s Weelde.

Bereikbaar in Amsterdam

RAI Amsterdam ligt nabij het levendige stadscentrum van Amsterdam, aan de Ring A10 en op 5 minuten loopafstand van NS station Amsterdam RAI. U bereikt ons makkelijk per auto, tram, trein of metro.

Foto's
RAI EliciumRAI Elicium vergaderlocatie AmsterdamRAI EliciumRAI EliciumRAI Eliciumuitzichtentree RAI EliciumRAI Elicium
Reviews

Er zijn 2 reviews gegeven. De gemiddelde score is 7.5.

8

Verzorging en locatie waren prima. Ook zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Ria Raaymakers

7

De locatie is prima, de verzorging ook. Je merkt alleen door de omvang van het complex dat je snel uit het oog bent verdwenen van de organisatie. Miischien is het beter om een duidelijk gastheer/vrouw aan te stellen die zich ook als zodanig voorstelt met telefoonnummer. Dan heb je minder het gevoel dat je "zweeft". Verder maakt het uitzicht en de ruimte alles goed.

Anoniem

Over Onze partner

Algemeen

Veelzijdige locatie voor uw zakelijke bijeenkomst of training. Eind 2009 is dit vergadercentrum geopend en deze biedt 20 moderne vergaderzalen tot 48 personen met een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam en de Zuidas.

Congres- en Vergaderarrangementen

Naast alleen een ruimte biedt de locatie ook complete arrangementen vanaf 5 tot 300 personen. Er is onderscheid gemaakt in een Basic, Comfort, Deluxe en Healthy arrangement.

Vergaderarrangement Basic is al verkrijgbaar vanaf € 30,- Deze arrangementsprijzen zijn uiteraard inclusief zaalhuur en bevatten standaard onbeperkt koffie, thee, mineraalwater en frisdranken, een flipover, beamer, projectiescherm, WiFi en vergadertoolkit. Er zijn diverse arrangementen mogelijk voor zowel één dagdeel van 4 uur, als een dag van 8 uur.

Arrangement Comfort biedt alle mogelijkheden voor een effectieve en efficiënte training, vergadering of congres.

Wilt u genieten van net iets meer luxe of een verantwoorde variant, dan is er het Deluxe en Healthy arrangement.

Culinaire invulling

De catering besteedt veel zorg aan de culinaire invulling en denkt graag met u mee.

Ligging

De nabijheid van de A10, het RAI station op 7 minuten loopafstand en voldoende indoor parkeergelegenheid maakt de locatie tot een van de bereikbaarste congreslocaties in Amsterdam.
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?
foto