Hotel van boven
Hotel van zijkant
Bar
Bar
Bar

Vergaderen in een voormalig Kloosterhotel - 8 uurs arrangement in Brabant

Dit Kloosterhoel is dankzij 19 multifunctionele vergaderzalen de ideale vergaderlocatie in Deurne. Bovendien beschikt het hotel over een eigen theaterzaal en prachtige Kapel dat kan dienen als locatie voor feesten en partijen

Bij het 8 uurs vergaderarrangement in Deurne is inbegrepen

 • Ontvangst met koffie of thee en lekkernijen
 • Gebruik van de plenaire zaal, opstelling naar keuze
 • Gebruik van één flip-over met stiften en papier
 • Onbeperkt koffie en thee in de plenaire zaal
 • IJswater & meeting mints in de zaal
 • Schrijfmateriaal en papier in de zaal
 • Gebruik van beamer met scherm (op basis van beschikbaarheid)
 • 1x Een luxe broodjeslunch of lunchbuffet
 • Afsluitende borrelgarnituur na afloop van de bijeenkomst

Prijs: vanaf € 57,50 p.p. 

Minimum aantal personen is 10.

Assortiment frisdranken in de plenaire zaal is op basis van nacalculatie

De prijs van dit 8 uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Fietsenstalling
Fitness
Familiekamers
Elektrische fietsen
Lift
Mindervalide kamers
Oplaadpunt
Fietsverhuur
3-Persoonskamers
Babybedjes
Huisdieren niet toegestaan

Vergaderen in een Kloosterhotel

Dit hotel in Brabant is dankzij 19 multifunctionele vergaderzalen de ideale vergaderlocatie in Deurne. Bovendien beschikt het hotel over een eigen theaterzaal en prachtige Kapel dat kan dienen als locatie voor feesten en partijen. Ook een zakelijke overnachting is bij het hotel geen enkel probleem dankzij 99 luxe hotelkamers.

Bijzonder vergaderen

Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal bij ons kloosterhotel. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties, kleinere discussieruimtes voor uw besloten vergadering of lichte werkruimtes voor uw meerdaagse bijeenkomsten. De verschillende ruimtes beschikken tevens over moderne audiovisuele apparatuur. Daarnaast is de unieke ligging van het hotel ideaal voor teambuilding of outdoor activiteiten. Het hotel is omgeven door een groenrijk gebied waar u geheel in rust succesvol kunt vergaderen.

De vergaderlocatie in Deurne is onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Bruiloften
 • Teambuilding

Overnachten in Deurne

Gelegen op een 15 hectare groot park in het prachtige landschap van het Noord-Brabantse Deurne, ligt dit Kloosterhotel. Oorspronkelijk was het hotel een klooster met priesteropleiding, maar tegenwoordig is het een modern en luxe 4-sterrenhotel met diverse hotelfaciliteiten. De combinatie van de historie en oorspronkelijke sfeer die bewaard zijn gebleven, geeft het hotel haar unieke karakter en beleving!

Bovendien is er gratis parkeermogelijkheid met 250 parkeerplaatsen en maakt u gebruikt van gratis WiFi in het hotel. Op zonnige dagen kunt u heerlijk vertoeven in onze prachtige binnentuin.

Onze partner

Het luxe 4-sterren kloosterhotel

In het prachtige landschap van het Noord-Brabantse Deurne ligt op een 15 hectare groot park het hotel. Het hotel was oorspronkelijk een klooster met priesteropleiding, maar tegenwoordig is het een modern en luxe 4-sterren hotel met diverse hotelfaciliteiten. De combinatie van de historie en oorspronkelijke sfeer die bewaard zijn gebleven, geeft dit hotel haar unieke karakter en beleving!

Bijzondere vergaderlocatie in Deurne

Het hotel is met zijn 19 multifunctionele vergaderzalen een ideale vergaderlocatie. Naast de vergaderzalen beschikt het hotel over een theaterzaal en een prachtige kapel. Voor elk gezelschap en iedere gelegenheid is er een passende zaal. U kunt een grootschalige presentatie geven in een ruime zaal, een besloten vergadering houden in een kleinere discussieruimte of gebruik maken van de lichte werkruimtes voor een meerdaagse vergadering. 

De verschillende ruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur. Door de unieke ligging van het hotel kunt u ook teambuilden of outdoor activiteiten laten plaatsvinden. Het hotel ligt in een groenrijk gebied waardoor u in rust succesvol kunt vergaderen. 

Comfortabele sfeervol ingerichte kamers

De tweepersoonskamer comfort met bad is sfeervol ingericht en voorzien van een twinbed, flatscreentelevisie, bureau met stoel, zitje en een badkamer met bad-douchecombinatie, toilet, wastafel en föhn.

De tweepersoonskamer comfort met douche is sfeervol ingericht en voorzien van een twin bed of tweepersoonsbed (op voorbehoud van de beschikbaarheid), flatscreentelevisie, bureau met stoel, zitje, een badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel en föhn.

De ruime ingerichte minder valide kamer met douche is gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers en heeft een extra brede ingang met een zorgvuldig gekozen indeling waarbij de bedden tegenover elkaar staan. 

Kamerfaciliteiten: De badkamer is uitgerust met een douchezitje en toiletondersteuning.

De tweepersoonskamer comfort plus is ruimer dan de tweepersoonskamer comfort en is sfeervol ingericht en voorzien van een twinbed, flatscreentelevisie, bureau met stoel, zitje en een badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel en föhn.

Inspirerende omgeving

Het hotel biedt ontspanning, rust en ruimte door haar prachtige ligging in een fraai landschapspark. Deurne wordt ook wel het culturele centrum van Peel genoemd. In Deurne vindt u een groot scala aan historische gebouwen, bezienswaardigheden, evenementen en andere cultuuruitingen. 

Bent u op zoek naar Brabantse gezelligheid? Kom dan naar Deurne, want u bent hier op het juiste adres. U kunt een bezoek brengen aan het Toon Kortooms Park of Museum Klok en Peel. 

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

Deurne

Deurne is een stad in Brabant, het ligt in een landelijke omgeving. Het Kasteel Deurne is een historisch kasteel dat dateert uit de 14e eeuw. Het kasteel en de omliggende tuinen zijn vaak toegankelijk voor het publiek. Deurne heeft diverse culturele voorzieningen, waaronder galerijen en culturele evenementen. Het Museum De Wieger is gewijd aan kunst en cultuur. Deurne ligt in de buurt van het natuurgebied De Peel, bekend om zijn veengebieden, bossen en heidevelden. Het is een ideale plek voor natuurliefhebbers en biedt mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten.

Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl