Inspirerend vergaderen
Vergaderen in Amsterdam
Vergaderen in Amsterdam
Vergaderen in Amsterdam
Vergaderen in Amsterdam

Inspirerend vergaderen in Amsterdam - Creatief vergaderen in uniek museum

Op zoek naar een unieke en inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam? Onze locatie gelegen aan de NDSM Werf in Amsterdam Noord en biedt een geweldig uitzicht over de bruisende werf. Ons museum bevindt zich in een voormalige lasloods. Een stoere vergaderlocatie met street art en graffiti, laat u inspireren op deze unieke plek.

Bij het Inspirerend vergaderen in Amsterdam is inbegrepen:

 • Zaalhuur in gewenste opstelling van 09:00 tot 17:00 uur
 • Toegang tot het museum
 • Onbeperkt koffie, thee, tap-, fruit-, plat- en bruiswater tijdens de meeting
 • Wi-Fi en airconditioning
 • Bediening
 • Lunch op een van onze decks met een huisgemaakt kopje soep en een assortiment volkoren baguettes

Prijs: vanaf € 110,00 per persoon op basis van minimaal 30 personen.

Wijkt uw gezelschap af van de 30 personen of wenst u een andere invulling van de dag? We maken graag een voorstel op maat. 

Apparatuur, zoals een interactief presentatiescherm of flipover behoort ook tot de mogelijkheden.

Andere activiteiten, zoals een rondleiding door het museum of over de NDSM werf, een graffiti en street art workshop of aansluitende borrel kunnen worden toegevoegd om de beleving compleet te maken.
We hebben een geweldige cateraar in huis waarmee we al onze events cateren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

De prijs van dit Inspirerende vergaderarrangement in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2024.

Inspirerend vergaderen in Amsterdam

Op zoek naar een unieke en inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam? Onze locatie gelegen aan de NDSM Werf in Amsterdam Noord en biedt een geweldig uitzicht over de bruisende werf. Ons museum bevindt zich in een voormalige lasloods. Een stoere vergaderlocatie met street art en graffiti, laat u inspireren op deze unieke plek.

Industriele vergaderruimte

De NDSM View-ruimte is de ideale locatie voor vergaderingen, presentaties en lezingen; zij biedt een prachtig uitzicht op de bruisende NDSM-werf in al haar glorie, en garandeert tegelijkertijd de benodigde hoeveelheid privacy om je te focussen op je werkzaamheden. Dankzij het fraaie uitzicht op de rauwe, industriele NDSM-werf schotel je je personeel/klanten iets unieks voor. Tegelijkertijd kan deze ruimte volledig worden afgesloten voor een optimale focus. De ruimte is in te delen in verschillende opstellingen. We beschikken over een interactief presentatiescherm en tevens hebben we een koffiebar in de ruimte waar onbeperkt gebruikgemaakt van kan worden.

Uiteraard is een bezoek aan het museum altijd inbegrepen voor alle deelnemers.

Tijdens de lunch nemen jullie plaats op een van de decks die over het museum uitkijken.

Street art en Graffiti museum

Van Keith Haring tot Banksy, street art heeft de afgelopen jaren regelmatig de krantenkoppen gehaald. De impact van street art op kunst, mode, design, reclame en populaire cultuur is groter dan ooit tevoren.

Bij STRAAT streven wij ernaar onze passie voor deze spannende kunstvorm met het publiek te delen, en stellen zowel een aantal van de grootste internationale namen als aanstormend talent tentoon. Ons museum is een street art en graffiti museum voor iedereen, mogelijk gemaakt door een toegewijd team van liefhebbers. In onze huidige tentoonstelling maak je kennis met meer dan 160 werken van 150+ kunstenaars. De kunstwerken zijn in en speciaal voor ons museum gemaakt, en de meeste van deze indrukwekkende visuele ervaringen zijn net zo groot als de muurschilderingen op straat. Als museum bieden wij de toegevoegde waarde van context en informatie. Dit is jouw kans om de verhalen achter de werken te ontdekken, verhalen die op straat vaak verborgen blijven.

Ligging

Wij zijn gehuisvest in een vroegere scheepsloods van 8000 m2 op de NDSM-werf, zowel een nationaal monument als de grootste street art en graffiti speeltuin van Amsterdam. We bieden een volledige museale ervaring, als ook educatieve mogelijkheden en rondleidingen om al jouw street art vragen te beantwoorden. Een bezoek aan ons museum in Amsterdam zal je gegarandeerd met een frisse blik naar je omgeving doen kijken.

 • Locatie en bereikbaarheid
 • Gelegen op de iconische NDSM-werf in Amsterdam-Noord
 • Slechts 10 minuten met de gratis pont vanaf Amsterdam Centraal
 • Goede verbindingen openbaar vervoer
 • Makkelijk te bereiken met auto en tourbus; 200+ parkeerplaatsen in de buurt met een parkeertarief van € 1,60 per uur.

Omgeving

Noord-Holland

De provincie Noord-Holland heeft een fantastisch aanbod voor een leuk dagje uit of weekendje weg. Naast prachtige stranden in Egmond aan Zee tot aan Zandvoort zijn ook steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar het bezoeken absoluut waard.

Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, is een stad die wereldwijd bekend staat om zijn unieke charme en diversiteit. De schilderachtige grachten en prachtige historische architectuur geven Amsterdam een uniek karakter. De grachtengordel staat zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Amsterdam is een cultureel centrum met tal van musea, theaters en muziekpodia. Er is een bruisend nachtleven met talloze bars, clubs en lounges. Ondanks zijn stedelijke karakter heeft Amsterdam veel groene ruimtes en parken. De stad staat bekend als een van de meest fietsvriendelijke steden ter wereld.

Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl