VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Korte meeting in het centrum van Wageningen - 4-uurs arrangement

In het centrum van Wageningen ligt ons Congrescentrum. Door de centrale ligging dicht bij A12, A15, A30 en A50 is ons Congrescentrum goed te bereiken vanuit heel Nederland. Voor een korte meeting inclusief een heerlijke Businesslunch bent u bij ons aan het goed adres.
vanaf € 34,- p.p.
Lounge

Bij dit 4-uurs arrangement is inbegrepen:

 •  Zaalhuur plenaire vergaderzaal (ochtend of middag, grootte naar rato van het aantal personen)
 •  Projectiescherm
 •  1 flip-over
 •  White-board met stiften
 •  Trainers toolkit in de vergaderzaal
 •  Blocnote, pen en naamkaart
 •  Onbeperkt koffie en thee
 •  Water in de zaal
 •  Mintjes

Prijs € 34 p.p. op basis van mimimaal 10 personen.

Uitbreiden met een lunch?

 •  Standaard broodjeslunch: € 7,50 p.p.
 •  Luxe broodjeslunch: € 10,75 p.p.
 •  Standaard lunchbuffet: € 17,50 p.p.
 •  Deluxe lunchbuffet: € 20,50 p.p.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Centraal gelegen

In het centrum van Wageningen ligt ons Congrescentrum. Door de centrale ligging dicht bij A12, A15, A30 en A50 is ons Congrescentrum goed te bereiken vanuit heel Nederland. Voor een korte meeting inclusief een heerlijke Businesslunch bent u bij ons aan het goed adres.

Flexibele locatie

Flexibiliteit is de basis voor al onze zakelijke diensten. Met 26 vergaderzalen (totale capaciteit 1500 personen) en 169 hotelkamers heeft Hof van Wageningen de ruimte voor iedere zakelijke bijeenkomst. Indien gewenst verzorgen wij alle audiovisuele middelen die u nodig heeft voor uw congres, training of vergadering.

Culinair genieten

Voor een voedzaam ontbijt, een smakelijke lunch en een lekker buffet bent u van harte welkom in ons Restaurant Beau.


Het restaurant is 7 dagen per week van 07.00 uur tot 23.00 uur geopend (keuken is tot 21.30 uur geopend). Alle gerechten worden bereid met verse producten en zijn seizoensgebonden.


Ook bent u van harte welkom in ons Bar Hugo!

Foto's
LoungeRoutingRestaurant loungeRestaurantReceptieLunchLunchDrankjesCongresTwin bedSingle bedDubbel bedKingsize bed
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Een zakelijke bijeenkomst? In het centrum van Wageningen ligt een prachtig hotel en congrescentrum en is de perfecte keus. Het hof is zeer centraal gelegen, dichtbij A12, A15, A30 en A50 en is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer (busstation op 250 meter).

Faciliteiten

Voor een verblijf van korte of langere duur biedt het hof uitstekende overnachtingsmogelijkheden. Wij beschikken over een 3-sterren hotel (in het centrum van Wageningen) met in totaal 169 hotelkamers.
Het hotel beschikt over eigen sanitair, telefoon, een kleurentelevisie en een kluisje.

Zalen

Flexibiliteit is de basis voor al onze zakelijke diensten. Met 26 vergaderzalen (totale capaciteit 1500 personen) en 169 hotelkamers hebben wij de ruimte voor iedere zakelijke bijeenkomst. Indien gewenst verzorgen wij alle audiovisuele middelen die u nodig heeft voor uw congres, training of vergadering.

Kamers

Alle hotelkamers beschikken over eigen sanitair, telefoon, een kleurentelevisie en een kluisje. De luxe tweepersoonskamers zijn ruimer van opzet en voorzien van koffie- en theefaciliteiten. De kamers in het hof zijn "niet roken" kamers en het hotel is geheel rookvrij. In het hof kunt u gebruik maken van draadloos internet (gratis).
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?
foto