VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Verrassend 2-daags vergaderarrangement op grens Overijssel, Friesland, Drenthe

Locatie gelegen in een bosrijk gebied op de grens van Overijssel, Friesland en Drenthe. Met dit verzorgde 2-daagse vergaderarrangement kunt u zich als organisator geheel richten op de inhoud en andere zaken.
vanaf € 175,- p.p.p.n.
Er zijn 2 reviews gegeven. 8.0
Buitengoed Fredeshiem

Dit vergaderarrangement in Overijssel is inclusief:

 •  Gebruik van een plenaire zaal
 •  Onbeperkt koffie en thee in de zaal
 •  Karaffen met ijswater
 •  2 flip-overs met conferentiebox
 •  Notitieblok met schrijfgerei
 •  2 maal uitgebreid lunchbuffet
 •  3-gangen keuzediner
 •  1 Overnachting op basis van een 1-persoonskamer
 •  Uitgebreid ontbijtbuffet
 •  Gratis ruime parkeergelegenheid
 •  Gratis draadloos internet

Prijs: € 175,00 p.p.


Minimaal 2 personen, maximaal 160 personen.


De prijs van dit vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Vergaderen op de Grens van Overijssel, Friesland en Drenthe

Op een prachtige plek op de bosrijke grens van Overijssel, Friesland en Drenthe ligt Buitengoed Fredeshiem. Op het 14ha eigen domein bevinden zich o.a. exclusieve gastenverblijven en een karakteristiek en vernieuwd groepshotel met kamers, zalen en restaurant. In totaal beschikken wij over overnachtings- èn zaalcapaciteit voor 2 tot 160 personen. Een ideale locatie om te vergaderen, vieren, leren, genieten, trainen, te ontspannen en om inspiratie op te doen.

Alles onder 1 dak

Buitengoed Fredeshiem is een prachtig gelegen locatie, op slechts 20 autominuten van Zwolle en Heerenveen. Het 14 ha grote buitengoed bestaat uit o.a. bos, heide, weide en o.a. een groepshotel met zalen, huiskamers en Restaurant Vondel en exclusieve gastenverblijven. Teambuilding, brainstormen, nieuwe vaardigheden leren, inspiratie opdoen, bedrijfsplannen opstellen… los van de normale werkomgeving komen de mooiste ‘zaken’ tot stand. Wij hebben alles in ‘huis’ om uw één- of meerdaagse conferentie, presentatie of vergadering te laten slagen!

Vergaderruimtenvoor 2 tot 160 personen

Tijdens uw 2-daags vergaderarrangement (32-uurs) op ons buitengoed heeft u uiteraard de beschikking over een eigen plenaire zaal, inclusief vergaderfaciliteiten zoals gratis Wifi. Ons team van gastvrije medewerkers stelt de zaal graag op naar uw wensen. Het buitengoed heeft vergaderruimten voor 2 tot 160 personen. Wilt u even in subgroepen uiteen voor overleg of een korte workshop? Hiervoor hebben wij volop mogelijkheden in onze nieuwe en ruime foyer, in het restaurant of in diverse sub-zalen.

Indoor en Outdoor mogelijkheden

Het al warme welkom met koffie of thee kunt u uitbreiden met een plaatselijke lekkernij. De lunchtijd leent zich bij uitstek voor een verfrissende en inspirerende boswandeling, bijvoorbeeld langs ons Inspiratiepad. Uw tweedaagse vergaderarrangement kunt u uitbreiden met bijvoorbeeld een outdooractiviteit, zoals een mountainbike-clinic, klootschieten, handboogschieten, een klimtoren, kanovaren in Giethoorn of een foto-tandemtocht. Indoor kunt u o.a. een schilderworkshop volgen, djembee beoefenen, een kookworkshop doen of het gezellige Feelings met elkaar spelen rond muziekfragmenten van de laatste 40 jaar. Teambuilding, brainstormen, nieuwe vaardigheden leren, inspiratie opdoen, bedrijfsplannen opstellen, los van de normale werkomgeving komen de mooiste ‘zaken’ tot stand. Bij Buitengoed Fredeshiem kunt u in alle rust actief aan de slag. Indoor en outdoor Als Buitengoed Fredeshiem hebben wij alles in ‘huis’ om uw één- of meerdaagse conferentie, presentatie of vergadering te laten slagen. Onze mensen èn de activiteiten die op en rond ons lommerrijke domein georganiseerd kunnen worden, zorgen voor een inspirerende ontmoeting.

Foto's
Buitengoed FredeshiemVergaderenBuitengoed FredeshiemBuitengoed FredeshiemDinerenBedBuitengoed FredeshiemBuitengoed FredeshiemBuitengoed FredeshiemVergaderenBuitengoed Fredeshiem
Reviews

Er zijn 2 reviews gegeven. De gemiddelde score is 8.

8

Prachtige locatie, goed verzorgd, vriendelijk personeel.

Nelly Braaksma

8

Zeer prettige locatie. Professionele voorzieningen en persoonlijke sfeer. Echt een aanrader als je niet op een grootschalige locatie wilt zitten maar wel kwaliteit wilt.

Anoniem

Over Onze partner

Algemeen

Op een prachtig gelegen locatie bevindt zich dit hotel, op slechts 20 autominuten van Zwolle en Heerenveen. Het 14 ha grote buitengoed bestaat uit o.a. bos, heide, weide en o.a. een groepshotel met zalen, huiskamers en Restaurant Vondel en exclusieve gastenverblijven. Teambuilding, brainstormen, nieuwe vaardigheden leren, inspiratie opdoen, bedrijfsplannen opstellen… los van de normale werkomgeving komen de mooiste ‘zaken’ tot stand. Wij hebben alles in ‘huis’ om uw één- of meerdaagse conferentie, presentatie of vergadering te laten slagen!

Groepshotel en gastenverblijven

Wij beschikken o.a. over een groepshotel en exclusieve gastenverblijven.Ons groepshotel beschikt over 35 gerieflijke een- en tweepersoonskamers met douche en toilet. Alle kamers zijn voorzien van flatscreen-t.v., telefoon en bureau.
De gastenverblijven Stins en State beschikken samen over 20 tweepersoonskamers, voorzien van douche en toilet. In Stins en State zijn o.a. ruime sauna’s aanwezig en sfeervolle huiskamers met o.a. gashaarden. Stins en State bieden u en uw collega’s volop exclusiviteit en zijn daardoor uitermate geschikt voor intensieve managementtrainingen, ‘ heidesessies’ of brainstormdagen. Naast het groepshotel en de gastenverblijven liggen er op het 14 ha eigen lommerrijke domein van Buitengoed Fredeshiem ook comfortabele vakantiehuizen. In totaal beschikt het buitengoed over 160 bedden.

Zalen

Grotere en kleinere zalen
Beschikken over 7 grote en kleinere zalen voor trainingen, opleidingen, vergaderingen en allerlei andere bijeenkomsten. Alle zalen zijn voorzien van de noodzakelijke faciliteiten, hebben daglicht en een aantal hebben een eigen terras. In de gastenverblijven Stins en in State kan door kleine groepen (tot ca 12 personen) worden vergaderd.

Congreszaal
Onze nieuwe Winkler Prinszaal is geschikt voor uiteenlopende bijeenkomsten tot 200 gasten. Er is volop gelegenheid om in subgroepen voor studie, overleg of workshops uiteen te gaan.

Omgeving & Route

Wetenswaardigheden
In het hotel en de gastenverblijven is gratis WiFi internet beschikbaar. Op het eigen terrein treft u o.a. aan: een sport- en spelweide (outdoor), een ‘ binnentuin’ , een kuil voor kleine theater- en spelvormen, een mountainbikeroute, een rietgedekte zaal (schaapskooi-stijl) met piano en een Inspiratiepad,

Omgeving
Op het snijvlak van de drie provincies Overijssel, Friesland en Drenthe treft u water, bos, heide, eeuwenoude stadjes en verstilde dorpjes. Denkt u aan het waterrijke Giethoorn, het brinkdorp Dwingeloo, natuurgebied De Weerribben, de oude stadjes Steenwijk of Blokzijl, enz. Een prachtige omgeving met volop mogelijkheden voor outdoor en recreatie.

Route
Dit hotel ligt slechts enkele kilometers van de A32 en het N.S. Intercitystation Steenwijk.
Auto: Vanaf Zwolle, Hoogeveen, Groningen, Heerenveen: neem de A32 Zwolle-Heerenveen-Leeuwarden. Bij Steenwijk neemt u de afslag 6 en vervolgens rijdt u richting Frederiksoord/Vledder. Na ca. 1.5 km slaat u linksaf richting De Bult. U volgt verder de borden Fredeshiem.
Vanaf Emmeloord via Marknesse en Blokzijl naar Steenwijk. Bij rotonde Steenwijk volg Meppel. Op A32 afslag 6 en dan richting Vledder/Frederiksoord (zie boven).
Vanaf Vledder/Frederiksoord na Eesveen eerste afslag rechtsaf richting De Bult. U volgt verder de borden Fredeshiem.

Openbaar vervoer vanaf N.S.-Intercitystation Steenwijk: Diverse taxi mogelijkheden - Buslijn Qbuzz, lijn13 bushalte Eesveenseweg op 1,5 km.
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?

" Prachtige locatie, goed verzorgd, vriendelijk personeel. "

Nelly Braaksma 17-02-2015 08:26

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405850 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto