VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

32-uurs vergaderarrangement in het hart van Nederland

Soms heb je een vergaderlocatie nodig, even weg van de zaak. Het liefst ga je naar een inspirerende en unieke vergaderlocatie. Een vergaderlocatie die ook nog eens goed bereikbaar is, voldoende capaciteit heeft, waar voldoende parkeerruimte is en waar je ook nog eens kunt overnachten. Dan is deze [..]
vanaf € 157,- p.p.p.n.
Zaal 2

Bij dit 32-uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  •  2x Een lunch
  •  1x een 3-gangen keuze menu
  •  Kannen koffie, thee en ijswater op een buffet.
  •  1 Overnachting op een comfort kamer
  •  1x Een heerlijk ontbijt

Prijs: € 157.00 p.p.
De prijs is exclusief zaalhuur.
Minimaal 4 personen.


De prijs van de zaalhuur is op aanvraag.


De prijs van dit 32-uurs arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Vergadering met overnachting

Soms heb je een vergaderlocatie nodig, even weg van de zaak. Het liefst ga je naar een inspirerende en unieke vergaderlocatie. Een vergaderlocatie die ook nog eens goed bereikbaar is, voldoende capaciteit heeft, waar voldoende parkeerruimte is en waar je ook nog eens kunt overnachten. Dan is Dorhout Mees de locatie voor jou.

Locatie

Dorhout Mees is een aantrekkelijke accommodatie gelegen in het hart van Nederland. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies. De sfeer in onze zalen is landelijk, comfortabel en vooral weldadig. De enorme lichtinval, de openhaard, de prachtige natuurfoto’s die de muren prijken... Alles spreekt een bepaalde rust en onbezorgdheid uit. Uiteraard zijn er voldoende audiovisuele middelen aanwezig. Een aantal zalen zijn door een uniek geluidsisolerende schuifwandensysteem naar wens in grootte te variëren. Wij bieden diverse mogelijkheden voor een sportieve onderbreking of activiteiten gericht op team building. Voorbeelden: Golf, Schieten en Adventure. Al onze activiteiten op één aaneengesloten locatie maakt van Dorhout Mees een aantrekkelijk en vooral zeer toegankelijk geheel voor een groot publiek. Bedrijfsleven, groepen en individuele gasten voelen zich direct thuis, de ideale combinatie van 'business' en 'pleasure'.

Programma voorbeeld

Dag 1 08.30 uur Ontvangst gasten met koffie, thee en krentenmik 09.00 uur Aanvang vergadering/training. In de zaal staan kannen koffie, thee en ijswater klaar op een buffet 12.30 uur Polderlunch 13.30 uur Voortzetting vergadering/training. In de zaal staan kannen koffie, thee en ijswater klaar op een buffet 17.00 uur Inchecken hotel (1-persoonskamers) en gelegenheid om op te frissen 18.00 uur Aperitief, diverse drankjes (nacalculatie) 19.00 uur Een 3-gangen keuzemenu -tijdens het diner worden er diverse drankjes geschonken (nacalculatie) 21.00 uur Einde dag 1, overnachten in hotel ('Comfort' kamers) Dag 2 08.00 uur Uitgebreid ontbijtbuffet -uitchecken hotelkamers voor aanvang vergadering 09.00 uur Aanvang vergadering/training. In de zaal staan kannen koffie, thee en ijswater klaar op een buffet. 12.30 uur Polderlunch 13.30 uur Voortzetting vergadering/training. In de zaal staan kannen koffie, thee en ijswater klaar op een buffet. 17.00 uur Einde dag 2

Foto's
Zaal 2VergaderenZaal leegVergaderengolfengolflesschietenschietenschietenteamkamerLounge hotelQuadAdventureRestaurantLunchDiner
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Een aantrekkelijke accommodatie, gelegen centraal Nederland. Wij bieden een variëteit aan activiteiten voor groepen tot ongeveer 750 mensen. De tijd die je wilt besteden kan variëren van een half uur tot zelfs een meerdaagse bijeenkomst met overnachting in ons comfortabele hotel. Kortom: voor de ultieme beleving, is dit dé locatie bij uitstek!

Faciliteiten

Dagelijks combineren wij inspanning met ontspanning. Zo bieden wij verschillende schiet-, golf en adventure activiteiten aan en beschikken we over zalen voor 5 tot circa 500 personen. Zo maken we een vergadering, training, workshop, seminar of presentatie tot een groot succes!

Liever een meerdaagse bijeenkomst? Breid het arrangement dan uit met een bijzondere en uitgebreid buffet of diner in ons restaurant en een overnachting in ons luxueus hotel.

Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi voor alle bezoekers.

Ligging

Centraal gelegen nabij Lelystad en verschillende snelwegen: de A5, A6, A28 en de A50 is deze fantastische locatie uitstekend bereikbaar vanuit het hele land.

Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies.

Activiteiten

Jong of oud, een grote of kleine groep. Deze golfbaan stelt voor alle deelnemers een speciaal programma samen. Doe op een specifieke en verantwoorde manier ongekende ervaringen op. Voor jong en oud, een kleine en grote groep!

Wij bieden diverse schiet, team building en golfactiviteiten aan. Alle activiteiten op één aaneengesloten locatie maakt van dit bedrijf een aantrekkelijk en vooral zeer toegankelijk geheel voor een groot publiek. Bedrijfsleven, groepen en individuele gasten voelen zich hier direct thuis, de ideale combinatie van ‘business’ en ‘pleasure’.
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?
foto