VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

2-daags Vergaderarrangement in Gelderland - Flexibele locatie met veel mogelijkheden

Flexibiliteit is de basis voor al onze zakelijke diensten. Met 26 vergaderzalen (totale capaciteit 1500 personen) en 169 hotelkamers heeft ons congrescentrum de ruimte voor iedere zakelijke bijeenkomst.
vanaf € 129,- p.p.p.n.
Zaal

Bij dit 32-uurs arrangement is inbegrepen:

 •  Zaalhuur plenaire vergaderzaal (op dag 1 van 08.00 tot 23.00 uur en op dag 2 van 08.00 tot 18.00 uur, grootte naar rato van het aantal personen)
 •  Projectiescherm
 •  1 flip-over
 •  White-board met stiften
 •  Trainers toolkit in de vergaderzaal
 •  Blocnote, pen en naamkaart
 •  Onbeperkt koffie en thee
 •  Water in de zaal
 •  Mintjes
 •  2x uitgebreid lunchbuffet
 •  1 frisdrank p.p. per dag
 •  3-gangen diner inclusief 1 consumptie (vanaf 15 personen in buffetvorm)
 •  Overnachting inclusief ontbijt
Prijs: € 129.00 p.p. op basis van een gedeelde tweepersoonskamer
€ 155.00 p.p. op basis van een eenpersoonskamer


Minimaal 10 personen.

De prijs van dit 32-uurs vergaderarrangement is geldig tot 31 december 2018.

Flexibele Vergaderlocatie

Flexibiliteit is de basis voor al onze zakelijke diensten. Met 26 vergaderzalen (totale capaciteit 1500 personen) en 169 hotelkamers heeft ons congrescentrum de ruimte voor iedere zakelijke bijeenkomst. Indien gewenst verzorgen wij alle audiovisuele middelen die u nodig heeft voor uw congres, training of vergadering.

Centraal gelegen en goed bereikbaar

Hof van Wageningen is zeer centraal gelegen (nabij de snelwegen A12, A15, A30 en A50) en ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar (busstation op 250 m). Voor uw gasten is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor €3,50 per dag.

Comfortabel overnachten

Alle hotelkamers beschikken over eigen sanitair, telefoon, een kleurentelevisie en een kluisje. De luxe tweepersoonskamers zijn ruimer van opzet en voorzien van koffie- en theefaciliteiten. De kamers in Hof van Wageningen zijn "niet roken" kamers en het hotel is geheel rookvrij. In Hof van Wageningen kunt u gebruik maken van draadloos internet (gratis).
Foto's
ZaalKamerRestaurantLunchVergaderzaalEatceteraHotelZaal
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Een zakelijke bijeenkomst? In het centrum van Wageningen ligt een prachtig hof, hotel en congrescentrum en is de perfecte keus. Het hof is zeer centraal gelegen, dichtbij A12, A15, A30 en A50 en is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer (busstation op 250 meter).

Faciliteiten

Voor een verblijf van korte of langere duur biedt het hof uitstekende overnachtingsmogelijkheden. Wij beschikken over twee 3-sterren hotels (beide in het centrum van Wageningen) met in totaal 216 hotelkamers (ruim 300 bedden).

Hotel WIR ligt op slechts 250 meter van het hoofdgebouw van het hof. Alle hotelkamers beschikken over eigen sanitair, telefoon, een kleurentelevisie en een kluisje. De kamers in Hotel WIR zijn ruimer van opzet en voorzien van koffie- en theefaciliteiten.

Zalen

Flexibiliteit is de basis voor al onze zakelijke diensten. Met 26 vergaderzalen (totale capaciteit 1500 personen) en 169 hotelkamers hebben wij de ruimte voor iedere zakelijke bijeenkomst. Indien gewenst verzorgen wij alle audiovisuele middelen die u nodig heeft voor uw congres, training of vergadering.

Kamers

Alle hotelkamers beschikken over eigen sanitair, telefoon, een kleurentelevisie en een kluisje. De luxe tweepersoonskamers zijn ruimer van opzet en voorzien van koffie- en theefaciliteiten. De kamers in het hof zijn "niet roken" kamers en het hotel is geheel rookvrij. In het hof kunt u gebruik maken van draadloos internet (gratis).
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?
foto