VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

2-daags Vergaderarrangement in Gelderland - Flexibele locatie met veel mogelijkheden

Flexibiliteit is de basis voor al onze zakelijke diensten. Met 26 vergaderzalen (totale capaciteit 1500 personen) en 169 hotelkamers heeft ons congrescentrum de ruimte voor iedere zakelijke bijeenkomst.
vanaf € 167,- p.p.p.n.
Restaurant lounge

Bij dit 24-uurs arrangement is inbegrepen:

 •  Zaalhuur plenaire vergaderzaal
 •  Projectiescherm & beamer of televisie
 •  1 Flipover
 •  Whiteboard met stiften
 •  Blocknote, pen en naamkaart
 •  Onbeperkt koffie en thee in de vergaderzaal
 •  Water in de zaal
 •  Mintjes
 •  Uitgebreid lunchbuffet
 •  1 x een 4-gangen diner buffet
 •  1 x een overnachting
 •  1 x een ontbijt buffet met live cooking
 •  Gratis parkeren

Prijs: € 167 p.p. op basis van een 1-persoonskamer 

Minimaal 10 personen.


De prijs van dit 24-uurs vergaderarrangement is geldig tot 31 december 2018.

Flexibele Vergaderlocatie

Flexibiliteit is de basis voor al onze zakelijke diensten. Met 26 vergaderzalen (totale capaciteit 1500 personen) en 169 hotelkamers heeft ons congrescentrum de ruimte voor iedere zakelijke bijeenkomst. Indien gewenst verzorgen wij alle audiovisuele middelen die u nodig heeft voor uw congres, training of vergadering.

Centraal gelegen en goed bereikbaar

Ons hotel is zeer centraal gelegen (nabij de snelwegen A12, A15, A30 en A50) en ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar (busstation op 250 m). Voor uw gasten is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor €3,50 per dag.

Comfortabel overnachten

Alle hotelkamers beschikken over eigen sanitair, telefoon, een kleurentelevisie en een kluisje. De luxe tweepersoonskamers zijn ruimer van opzet en voorzien van koffie- en theefaciliteiten. De kamers in ons hotel zijn "niet roken" kamers en het hotel is geheel rookvrij. In ons hotel kunt u gebruik maken van draadloos internet (gratis).

Foto's
Restaurant loungeZaalCongresDubbel bedDrankjesKingsize bedLoungeLunchLunchReceptieRestaurantRoutingSingle bedTwin bed
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Een zakelijke bijeenkomst? In het centrum van Wageningen ligt een prachtig hotel en congrescentrum en is de perfecte keus. Het hof is zeer centraal gelegen, dichtbij A12, A15, A30 en A50 en is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer (busstation op 250 meter).

Faciliteiten

Voor een verblijf van korte of langere duur biedt het hof uitstekende overnachtingsmogelijkheden. Wij beschikken over een 3-sterren hotel (in het centrum van Wageningen) met in totaal 169 hotelkamers.
Het hotel beschikt over eigen sanitair, telefoon, een kleurentelevisie en een kluisje.

Zalen

Flexibiliteit is de basis voor al onze zakelijke diensten. Met 26 vergaderzalen (totale capaciteit 1500 personen) en 169 hotelkamers hebben wij de ruimte voor iedere zakelijke bijeenkomst. Indien gewenst verzorgen wij alle audiovisuele middelen die u nodig heeft voor uw congres, training of vergadering.

Kamers

Alle hotelkamers beschikken over eigen sanitair, telefoon, een kleurentelevisie en een kluisje. De luxe tweepersoonskamers zijn ruimer van opzet en voorzien van koffie- en theefaciliteiten. De kamers in het hof zijn "niet roken" kamers en het hotel is geheel rookvrij. In het hof kunt u gebruik maken van draadloos internet (gratis).
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?
foto