VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

2-daags vergaderarrangement aan het strand in Egmond aan Zee

Vergaderen aan het strand in Egmond aan Zee doet u met dit 2-daags vergaderarrangement. Vergaderen en na de meeting even uitwaaien op het strand. Een schitterende 4-sterren locatie, ideaal voor uw zakelijke bijeenkomst.
vanaf € 147,- p.p.p.n.
Er zijn 6 reviews gegeven. 8.8
Congreszaal in 4 sterren hotel in Egmond aan Zee

Dit 2-daags vergaderarrangement in Egmond aan Zee is inclusief:

  •  ontvangst met koffie
  •  2x Uitgebreid lunchbuffet
  •  1x Dinerbuffet (inclusief 1 glas wijn en afsluitend een kopje koffie)
  •  1 Overnachting
  •  1x Ontbijtbuffet
  •  Koffie, thee en water gedurende de bijeenkomst
  •  Gratis parkeren op basis van beschikbaarheid
Prijzen:
Prijs op basis van een 1-persoonskamer: € 169 p.p.
Prijs op basis van een 2-persoonskamer: € 147 p.p.

Prijs van het arrangement is exclusief zaalhuur.

De prijs van dit 2-daags vergaderarrangement in Egmond aan Zee is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Vergaderlocatie aan het strand

Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand. Het hotel beschikt over 365 kamers en 33 zalen.

Faciliteiten

In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnesscentrum, sauna, kapsalon, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs en een beautycentrum.

Zalen

De zalen bestaan uit 31 vergaderzalen variërend van 30 tot 250 m², een feestzaal van 600 m² en een congreszaal van 1000 m². U kunt verschillende zalen huren. De prijs van de zaalhuur gaat vanaf € 85 per zaal per dag.

De kamers

De mooie kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio's en suites.
Foto's
Congreszaal in 4 sterren hotel in Egmond aan ZeerestaurantrestaurantrestaurantrestaurantKamerVisHotel in Egmond aan ZeeAbdij vergaderzaal in Egmond aan Zee
Reviews

Er zijn 6 reviews gegeven. De gemiddelde score is 8.8.

8

De groep heeft het verblijf als bijzonder prettig ervaren.

Anoniem

8

Voorbereiding en daadwerkelijke bijeenkomst is geslaagd te noemen.

Anoniem

10

We hebben nu een aantal keer een tweedaags arrangement genoten van Hotel Zuiderduin. Het voelt als een beetje thuis komen. De flexibiliteit van de administratie is geweldig. We komen snel weer.

Anoniem

9

Een tweedaags arrangement in Hotel Zuiderduin is zeer comfortabel. De prijs en kwaliteit verhouding is prima. Als de zon schijnt is er toch ook een beetje vakantie gevoel ondanks dat we hard aan het werk zijn tijdens verblijf.

Anoniem

10

Het hotel locatie en personeel is uitstekend bevallen.

M. van Osenbruggen

8

geen klachten gehoord dus alles was goed

Lyanne Wennekendonk

Over ZuiderduinZakelijk.nl

Zuiderduin biedt een Zee aan mogelijkheden

ZuiderduinZakelijk.nl beschikt over een groot aantal vergader- en conferentiezalen met een oppervlakte variërend van 30 m² tot 1000m². Hierdoor is het mogelijk om in het hotel vergaderingen en conferenties voor 2 tot meer dan 1500 personen te organiseren.

Het hotel en ligging

ZuiderduinZakelijk.nl ligt in het Egmondse duingebied, op 100 meter afstand van het strand en de gezellige dorpskern. Het hotel is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 50 meter van het hotel bevindt zich een bushalte. Vanaf het station vervoert een taxi u rechtstreeks naar het hotel. Het hotel biedt ook een taxiservice van en naar Schiphol. Het hotel beschikt over een parkeergarage voorzien van slagbomen.

Faciliteiten en vergaderzalen

Het hotel beschikt over 31 vergaderzalen variërend van 30 tot 250 m², een feestzaal van 600 m² en een congreszaal van 1000 m². U kunt verschillende zalen huren.

Alle vergaderzalen van ZuiderduinZakelijk.nl zijn voorzien van 2 ADSL-internetverbindingen. U kunt ook gebruik van de volgende apparatuur: Complete PC's, printers, beamers, audio aparatuur en een catheder met geluidsversterking tot 400 personen.

Hotelkamers

ZuiderduinZakelijk.nl beschikt over 365 moderne hotelkamers. Al deze kamers zijn voorzien van bad/douche, toilet,TV en telefoon. Bovendien hebben alle kamers een eigen terras of balkon. In het hotel vindt u tevens 6 luxe suites voorzien van o.a. whirlpool, fitness-douche, minibar en een bureau.
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?
foto