VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Vergaderen in een kasteel - 24-uurs vergaderarrangement

Goed bereikbaar, centraal gelegen, uitstekende keuken, bijzondere vergaderruimtes en authentieke kamers in het kasteel. Zijn dit de vereisten voor uw bijeenkomst dan bent u bij ons aan het juiste adres!
vanaf € 209,50 p.p.
Kasteel

Bij dit 24-uurs vergaderarrangement in een kasteel in Baarn is inbegrepen:

  •  Hele dag onbeperkt koffie en thee
  •  Lunchbuffet
  •  Dagelijks wisselend 3-gangendiner
  •  Hotelovernachting in één van de stijlvolle hotelkamers
  •  Ontbijtbuffet
Prijs: € 209.50 p.p. op basis van minimaal 6 personen

Ander arrangement?

Halve dag vergaderen inclusief lunch € 47,50 p.p.
Halve dag vergaderen inclusief diner € 67,50 p.p.
2 dagen vergaderen inclusief twee lunches, een diner, een overnachting en een ontbijt € 289,50 p.p.

De prijs van dit 24-uurs vergaderarrangement in een kasteel in Baarn is geldig tot 31 december 2018.

24-uurs vergaderarrangement in een kasteel in Baarn

All in vergaderen op een prachtig kasteel.

Uw bijeenkomst geheel verzorgd op één locatie? De ruimtes in het Kasteel en het Koetshuis zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle comfort. Daarnaast beschikt het Kasteel over 19 eigentijdse hotelkamers zodat uw gasten voor of na de bijeenkomst kunnen overnachten.

De locatie is goed te bereiken via de snelwegen A1, A27 en A28 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Vergaderlocatie met vergaderzaal tot 200 personen

Het Koetshuis, dat naast het Kasteel ligt, is speciaal ingericht voor vergaderingen en trainingen. De ruimtes krijgen veel daglicht binnen, hebben comfortabel meubilair met o.a. in hoogte verstelbare directiestoelen. Alle technische voorzieningen zoals een beamer met smartboard en draadloos internet zijn aanwezig. De ruimtes zijn geschikt voor 6 tot 40 personen.

In het Kasteel bevinden zich de zalen die zeer geschikt zijn voor presentaties en grotere zakelijke bijeenkomsten. De zalen gebruiken we dan in combinatie met elkaar. De locatie leent zich bij uitstek voor een bijeenkomst van 50 tot 150 personen. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het bordes met uitzicht op de vijver met fontein.

Onze eigen keukenbrigade verzorgt op eigentijdse wijze de culinaire invulling.

In combinatie met uw bijeenkomst kunt u gebruik maken van onze geheel in stijl gerenoveerde hotelkamers.
Foto's
KasteelKasteelKasteel Hooge VuurscheKasteelLounge KoetshuisVan Rozenburgburgzaal
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Laat u inspireren door de natuur en rust op een historische locatie. Ondanks de ‘landelijke’ omgeving ligt dit kasteel centraal in de Randstad, vlakbij Utrecht en in het Gooi. Het kasteel bevindt zich op een landgoed van 19 hectare. Voldoende ruimte dus om tussendoor een frisse neus te halen.

Vergaderruimtes

Het Koetshuis, dat naast het Kasteel ligt, is speciaal ingericht voor vergaderingen. De ruimtes krijgen veel daglicht binnen en hebben comfortabel meubilair met o.a. in hoogte verstelbare directiestoelen. Alle technische voorzieningen zoals een beamer met smartboard en draadloos internet zijn aanwezig.

In het Kasteel zelf bevinden zich de zalen die zeer geschikt zijn voor presentaties en grotere zakelijke bijeenkomsten. De zalen gebruiken we dan in combinatie met elkaar. De locatie leent zich bij uitstek voor een bijeenkomst van 50 tot 110 personen.

Voor meerdaagse vergaderingen beschikt de locatie over 19 eigentijdse hotelkamers zodat uw gasten voor of na de bijeenkomst kunnen overnachten.

Keuken

Dit kasteel en het Koetshuis beschikken beiden over een uitstekende eigen keuken. Onze chef-kok en zijn team bereidt alle hapjes, lunches en diners op locatie. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit.

Bereikbaarheid

Het kasteel beschikt over ruime gratis parkeermogelijkheden en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?
foto