VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

24-uurs Vergaderarrangement in Brabantse bossen

Wilt u vergaderen in een groene omgeving? Deze vergaderlocatie is gunstig gelegen tussen ’s-Hertogenbosch en Tilburg in een unieke bosrijke omgeving met 21 hectare eigen grondgebied.
vanaf € 165,75 p.p.p.n.
Hotel de Guldenberg

Bij dit 24-uurs vergaderarrangement in Brabant is inbegrepen:

 •  Onbeperkt koffie- en theegebruik en een lekkernij bij ontvangst
 •  Gebruik van plenaire conferentiezaal (3 dagdelen) inclusief gebruik van:
 •  Flip-over met papier en stiften
 •  Scherm
 •  Whiteboard met stiften
 •  IJswater en mintjes
 •  Conferentiekoffertje, schrijfblokjes, pennen en naamkaartjes
 •  Vaste internet verbinding en draadloos internet (glasvezel)
 •  Black-out gordijnen
 •  Airconditioning en daglicht
 •  1 x lunchbuffet met 2 warme gerechten aanvang tussen 12:30 - 13:00 uur
 •  1 x 3-gangen diner met keus uit vis of vlees in het hoofdgerecht aanvang tussen 17:30 uur-20.00 uur
 •  1 x logies op een 2-persoonskamer voor alleengebruik met douche, toilet, telefoon, draadloos internet en televisie incheck 13:00 uur, uitcheck 10:00 uur
 •  1 x ontbijtbuffet aanvang 7:00 - 9:00 uur
 •  Gebruik van sauna en fitness

Prijs: € 165,75 p.p. inclusief BTW en exclusief toeristenbelasting.
Vanaf 2 personen te reserveren.

De prijs van dit 24-uurs vergaderarrangement in Brabant is geldig tot en met 31 december 2018.

Vergaderen in Brabantse bossen

Wilt u vergaderen in een groene omgeving? Deze vergaderlocatie is gunstig gelegen tussen ’s-Hertogenbosch en Tilburg in een unieke bosrijke omgeving met 21 hectare eigen grondgebied. Ongeacht de groepsgrootte en de aard van uw bijeenkomst heeft u hier mogelijkheden te over.

Uw conferentieruimte wordt uw persoonlijke ruimte

In en om het gebouw zijn alle faciliteiten aanwezig om uw verblijf tot een succes te maken. Of het nu gaat om een productpresentatie, meeting, seminar, managementtraining of teambuildingsactiviteit, de medewerkers staan voor u klaar om waar nodig de gewenste ondersteuning en extra service te bieden. Zij zorgen ervoor dat een conferentieruimte uw persoonlijke ruimte wordt.

Uitstekende zalen en subruimtes

De locatie beschikt over 14 conferentiezalen en 4 aparte discussieruimten. Alle zalen hebben daglicht en zijn standaard voorzien van internet, telefoon, airconditioning, comfortabel meubilair en additionele voorzieningen als projectiescherm, white-board met stiften, flip-over, ijswater en mintjes, memobloks, pennen, naamkaartjes en een conferentiekoffertje met diverse presentatiebenodigdheden.


Een 2-tal zalen beschikt over een smartboard. Het gehele pand is voorzien van gratis draadloos internet. Verder behoren zonwering, verduisteringsgordijnen en een minibar tot de standaarduitrusting.


Indien gewenst zorgen wij voor beeld- en geluidsapparatuur of andere ondersteunende faciliteiten voor uw presentatie.

Hotelkamers

Gaat het om een meerdaagse conferentie of training dan kunt u en uw gezelschap overnachten in onze smaakvol en functioneel ingerichte één- of tweepersoonskamers.

Culinaire mogelijkheden

Ook op culinair gebied is het in dit Conferentiehotel goed vertoeven. In het modern ingericht restaurant met klimaatbeheersing en uitzicht op de bossen kunt u terecht voor een goed ontbijt, een uitgebreide koffietafel of een smakelijke lunch. ’s Avonds kunt u er genieten van een gevarieerd vastgesteld 3-gangenmenu, dat op verzoek kan worden uitgebreid naar een 4- of meergangenmenu. Alle maaltijden worden met dagverse ingrediënten bereid, waarbij rekening wordt gehouden met uw speciale wensen. Voor inspirerende zakenlunches, diners, familiefeesten of evenementen stellen we graag in overleg met u een arrangement op maat samen.

Foto's
Hotel de GuldenbergHotel de GuldenbergReceptieTV kamerBarZithoek in de serreSerreVergaderruimteKleine sub vergaderzaalVergaderruimte met veel lichtVergaderzaalRonde vergaderopstellingHotelkamerKamerSaunaVergaderen in de NatuurTrimbaanFitness ruimte
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

U zoekt een plek met bijzondere ambiance waar u in alle rust uw zakelijke bespreking, training of conferentie kunt houden? Het conferentiehotel ligt fraai gesitueerd tegen Nationaal Park “De Loonse en Drunense Duinen” aan, gunstig gelegen tussen ‘s-Hertogenbosch en Tilburg.

Faciliteiten

Ongeacht de groepsgrootte en de aard van uw bijeenkomst heeft u bij het conferentiehotel mogelijkheden te over. In en om het gebouw zijn alle faciliteiten aanwezig om uw verblijf tot een succes te maken. Of het nu gaat om een productpresentatie, meeting, seminar, managementtraining of teambuildingsactiviteit, onze medewerkers staan voor u klaar om waar nodig de gewenste ondersteuning en extra service te bieden. Zij zorgen ervoor dat een conferentieruimte uw persoonlijke ruimte wordt.

Hotelfaciliteiten

Gaat het om een meerdaagse conferentie of training dan kan u en uw gezelschap overnachten in onze smaakvol en functioneel ingerichte één- of tweepersoonskamers.

Omgeving

Omringd door zoveel mooie natuur biedt het buitenleven ook talloze recreatiemogelijkheden, zoals een trimbaan, wandelpaden, fietsroutes (incl. fietsverhuur), sportvelden, tafeltennis, jeu-de-boules etc.
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?
foto