VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Vergaderen met Beachgolf - Egmond aan Zee

Een perfecte manier om je relaties uit te nodigen voor een bijzondere dag op het strand na een presentatie of vergadering.
vanaf € 75,- p.p.
Vergaderzaal in Egmond aan Zee

Dit vergaderarrangement is inclusief

  •  Koffieontvangst
  •  Uitgebreid lunchbuffet
  •  Koffie, thee en water gedurende de bijeenkomst
  •  Gratis parkeren op basis van beschikbaarheid
  •  Beachgolf programma
Prijs: € 75 per persoon inclusief BTW.
Te reserveren vanaf 20 personen.

Prijs van het arrangement is exclusief zaalhuur.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Vergaderen met Beachgolf

Een perfecte manier om je relaties uit te nodigen voor een bijzondere dag op het strand na een presentatie of vergadering.

Vergaderen

Het Hotel
Hotel Zuiderduin ligt in het Egmondse duingebied, op 100 meter afstand van het strand en de gezellige dorpskern. Het hotel beschikt over een parkeergarage en -dek voorzien van slagbomen. Parkeren voor hotelgasten is gratis op basis van beschikbaarheid. Het hotel is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 50 meter van het hotel bevindt zich een bushalte. Vanaf het station vervoert een taxi u rechtstreeks naar het hotel. Het hotel biedt ook een taxiservice van en naar Schiphol.

De Zalen
De zalen bestaan uit 31 vergaderzalen variërend van 30 t/m 325 m², een feestzaal van 600 m² en een congreszaal van 1000 m². Alle vergaderzalen t/m 325 m² zijn voorzien van 2 internetverbindingen, beamer, scherm, overhead projector, whiteboard met stiften, flipover en aansluiting voor DVD/CD-speler, video, laptop inclusief geluidsversterking. De prijs van de zaalhuur gaat vanaf € 95 per dag en is inclusief gebruik van alle genoemde faciliteiten.

De Kamers
Uiteraard is het ook mogelijk te overnachten bij Hotel Zuiderduin.
Hotel Zuiderduin beschikt over 365 moderne hotelkamers. Al deze kamers zijn voorzien van bad/douche, toilet, TV en telefoon. Bovendien hebben alle kamers een eigen terras of balkon. In het hotel vindt u tevens 6 luxe suites voorzien van o.a. whirlpool, fitness-douche, minibar en een bureau.

Beachgolf programma

Beachgolf is de combinatie van Golf en Frisbee, de ene hole golf met clubs en een (iets grotere) golfbal en de andere hole speel je met de frisbee. Beachgolf is de nieuwe sensatie op het gebied van sport en spel! Er wordt gespeeld op een 9-holes baan op het strand.De groep speelt in teams van ongeveer 5 deelnemers. Score is gelijk als de score van het officiële Golfspel.

De zee als transparante achtergrond, spectaculaire afslagen en verrassende 'greens', dat is Beachgolf! Een grote bunker die tezamen met andere obstakels een bijzondere golfbaan vormt. Vergeet voor een dagje de groene kleur van gras, en je zult zien, zand word je grootste vriend.
Foto's
Vergaderzaal in Egmond aan ZeeHotel in Egmond aan ZeeAbdij vergaderzaal in Egmond aan ZeeVergaderruimterestaurantStrand
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over ZuiderduinZakelijk.nl

Zuiderduin biedt een Zee aan mogelijkheden

ZuiderduinZakelijk.nl beschikt over een groot aantal vergader- en conferentiezalen met een oppervlakte variërend van 30 m² tot 1000m². Hierdoor is het mogelijk om in het hotel vergaderingen en conferenties voor 2 tot meer dan 1500 personen te organiseren.

Het hotel en ligging

ZuiderduinZakelijk.nl ligt in het Egmondse duingebied, op 100 meter afstand van het strand en de gezellige dorpskern. Het hotel is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 50 meter van het hotel bevindt zich een bushalte. Vanaf het station vervoert een taxi u rechtstreeks naar het hotel. Het hotel biedt ook een taxiservice van en naar Schiphol. Het hotel beschikt over een parkeergarage voorzien van slagbomen.

Faciliteiten en vergaderzalen

Het hotel beschikt over 31 vergaderzalen variërend van 30 tot 250 m², een feestzaal van 600 m² en een congreszaal van 1000 m². U kunt verschillende zalen huren.

Alle vergaderzalen van ZuiderduinZakelijk.nl zijn voorzien van 2 ADSL-internetverbindingen. U kunt ook gebruik van de volgende apparatuur: Complete PC's, printers, beamers, audio aparatuur en een catheder met geluidsversterking tot 400 personen.

Hotelkamers

ZuiderduinZakelijk.nl beschikt over 365 moderne hotelkamers. Al deze kamers zijn voorzien van bad/douche, toilet,TV en telefoon. Bovendien hebben alle kamers een eigen terras of balkon. In het hotel vindt u tevens 6 luxe suites voorzien van o.a. whirlpool, fitness-douche, minibar en een bureau.
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?
Uw laatst bekeken locaties
foto