VERGADEREN.NL
Zoek & boek vergaderarrangementen
telefoon 088-5405850
Persoonlijk advies?

Korte Meeting - Lunchen en vergaderen in Egmond

Zoekt u een vergaderlocatie voor een korte meeting? Dit 4-sterren hotel in Egmond aan Zee biedt volop mogelijkheden voor een uitstekend verzorgde vergadering, kort overleg in combinatie met een lunch.
vanaf € 40,- p.p.
restaurant

Bij deze korte meeting is inbegrepen:

 •  Koffie ontvangst
 •  Uitgebreid lunchbuffet
 •  Koffie, thee en water gedurende de bijeenkomst
 •  Gratis parkeren op basis van beschikbaarheid

Prijs: € 40 per persoon.
Prijs van het arrangement is exclusief zaalhuur.


De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Korte Meeting - Lunchen en vergaderen in Egmond

Dit prachtige 4-sterren hotel ligt in het Egmondse duingebied, op 100 meter afstand van het strand en de gezellige dorpskern. Het hotel is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 50 meter van het hotel bevindt zich een bushalte. Vanaf het station vervoert een taxi u rechtstreeks naar het hotel. Het hotel biedt ook een taxiservice van en naar Schiphol. Het hotel beschikt over een parkeergarage voorzien van slagbomen.

Kamers

Uiteraard is het ook mogelijk te overnachten. Het hotel beschikt over 365 moderne hotelkamers. Al deze kamers zijn voorzien van bad/douche, toilet,TV en telefoon. Bovendien hebben alle kamers een eigen terras of balkon. In het hotel vindt u tevens 6 luxe suites voorzien van o.a. whirlpool, fitness-douche, minibar en een bureau.

Zalen

De zalen bestaan uit 31 vergaderzalen variërend van 30 tot 250 m², een feestzaal van 600 m² en een congreszaal van 1000 m². U kunt verschillende zalen huren. De prijs van de zaalhuur gaat vanaf € 85 er zaal per dag. Alle vergaderzalen in Hotel Zuiderduin zijn voorzien van 2 ADSL-internetverbindingen. U kunt ook gebruik van de volgende apparatuur: Complete PC's, printers, beamers, audio aparatuur en een catheder met geluidsversterking tot 400 personen.

Recreatiefaciliteiten

Inspanning en ontspanning zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. U vindt de nodige ontspanning bij onze volgende recreatiefaciliteiten:


 •  Overdekt zwembad
 •  Whirpool
 •  Sauna
 •  Infrarood cabine
 •  Turkse en Japanse Baden
 •  Squashbaan
 •  Tennisbanen (op 3 km. apfstand)
 •  Kuur- & Beautycentrum
 •  Kapsalon
 •  Fitnessruimte
Foto's
restaurantVergaderzaal in Egmond aan ZeeEtenConferentiezaalrestaurantHotel in Egmond aan ZeeZwembadAbdij vergaderzaal in Egmond aan ZeeStrandKamer
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over ZuiderduinZakelijk.nl

Zuiderduin biedt een Zee aan mogelijkheden

ZuiderduinZakelijk.nl beschikt over een groot aantal vergader- en conferentiezalen met een oppervlakte variërend van 30 m² tot 1000m². Hierdoor is het mogelijk om in het hotel vergaderingen en conferenties voor 2 tot meer dan 1500 personen te organiseren.

Het hotel en ligging

ZuiderduinZakelijk.nl ligt in het Egmondse duingebied, op 100 meter afstand van het strand en de gezellige dorpskern. Het hotel is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 50 meter van het hotel bevindt zich een bushalte. Vanaf het station vervoert een taxi u rechtstreeks naar het hotel. Het hotel biedt ook een taxiservice van en naar Schiphol. Het hotel beschikt over een parkeergarage voorzien van slagbomen.

Faciliteiten en vergaderzalen

Het hotel beschikt over 31 vergaderzalen variërend van 30 tot 250 m², een feestzaal van 600 m² en een congreszaal van 1000 m². U kunt verschillende zalen huren.

Alle vergaderzalen van ZuiderduinZakelijk.nl zijn voorzien van 2 ADSL-internetverbindingen. U kunt ook gebruik van de volgende apparatuur: Complete PC's, printers, beamers, audio aparatuur en een catheder met geluidsversterking tot 400 personen.

Hotelkamers

ZuiderduinZakelijk.nl beschikt over 365 moderne hotelkamers. Al deze kamers zijn voorzien van bad/douche, toilet,TV en telefoon. Bovendien hebben alle kamers een eigen terras of balkon. In het hotel vindt u tevens 6 luxe suites voorzien van o.a. whirlpool, fitness-douche, minibar en een bureau.
Toeristische informatie
088-5405850
Persoonlijk advies?
foto