8-uurs vergaderarrangement in Brabant - Vergaderen op een Landgoed

Ons hotel is duurzaam en gelegen op een groot landgoed. 97 hotelkamers, unieke meetingconcepten, terrassen, à la carte restaurant Cambium... Een bijzondere plek voor succesvolle bijeenkomsten. Het rustgevende landgoed brengt inspiratie. De creatieve interieurs in het sfeervolle hotel prikkelen zijn eigentijds. De gastvrijheid voelt vanzelfsprekend.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Lift
Fietsverhuur

Onze partner

Inspiratie putten uit de natuur

Deze congres- en vergaderlocatie is een zelfstandig en duurzaam hotel, prachtig gelegen op een 25 hectare landgoed. 97 hotelkamers, unieke meetingconcepten, diverse terrassen en à la carte restaurant Cambium. Een bijzondere plek met unieke concepten voor succesvolle bijeenkomsten. Het rustgevende landgoed vormt een inspirerende plek. De creatieve interieurs in het sfeervolle hotel prikkelen zijn eigentijds. De gastvrijheid voelt vanzelfsprekend. 

Inspirerende omgeving

Iedere ruimte is met oog voor detail ingericht. Anders dan anders en met natuur, mensen en communicatie als terugkerende thema’s. Werkruimtes in alle soorten en maten. Interactieve beamers en kamerbrede glazen schrijfwanden. Om efficiënt en prettig te werken. Bijzonder zijn de verrassende ruimtes die u nergens anders ziet zoals : boomhut KABAN, HET HUIS VAN, #DeVernieuwing, Skogsfloating, het buitentheater en 11 vergaderplekken in het bos. Zowel binnen als buiten is er volop ruimte voor werk en ontspanning.

Unieke concepten

Verrassende plekken die iets toevoegen en waaruit je inspiratie put. Samen broeden op nieuwe ideeën. Je wordt uitgedaagd net dat stapje verder te gaan. Zo kun je werken in de KABAN, een exclusieve boomhut, op 6 meter hoogte midden in het bos.  #DeVernieuwing biedt een innovatieve werkruimte voor creatieve processen, werk je in HET HUIS VAN in een huiselijke omgeving bestaande uit een retrostijl ingerichte woonkamer en werkkeuken, zweef je in het bos met Skogsfloating of kies je voor een presentatie of kick-off event in het buitentheater met tribune en bos als decor? Op het landgoed zijn in het bos 11 vergaderplekken ingericht. Zo heb je altijd de kans om je meeting binnen te verrijken met een sessie buiten in het bos. 

MeetingDesign & MeetingGeluk(t)

Een goede voorbereiding is voor ons vanzelfsprekend. Zo weten we wat jíj nodig hebt. Je wordt nauw bij de voorbereidingen betrokken. Ons MeetingDesign Team geeft de bijeenkomst samen met jou vorm. Gericht op hoe je wilt werken. Op wat je wilt bereiken. Met als doel een geslaagde bijeenkomst. Dat heet bij ons: MeetingGeluk(t).

Je bent van harte welkom.

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

Heeze

Heeze

Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl